Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

sizler neler yapıyorsunuz telkini dinlereken psikolojik olarak yani ne düşünüyorsunuz ya bende neden işe yaramıyor ki müziği hiç sevememiştim acaba ondanmı işe yaramıyor

diyorum bırakayım dinlemeyi Parfait i bekleyeyim başka bir müziğe gömdüğünde telkini ozaman adam akıllı dinlemeye başlayım çünkü inanılmaz rahatsız oluyorum müzikten

kızlar parfait ne zaman uğrayacak siteye bileniniz var mı?
bılmıyorum cnm ama cok yogun oldugunu bılıyorum bırde bu ay ıcınde bazı nedenlerden dolayı pek gıremem demısdı mayısda gelsın hemen popo kucultmek ıcın telkın yapsın dıyecem yaa kızlar kılo almadım ama bugun bakdım da sankı bıraz daha buyumus geldı yaa bana mı oyle gelıyo bılmıyorum off zaten buyukdu buyumesın daha fazla yaa ordakı yagları gogusume transfer etmek ıstıyorum
neczim aslında dolgusuz 80 südyen alıp koymak lazım bi kenara:)
istedigimiz boyutu daha iyi hayal ederiz arada takıp bakarız yakalaştıkmı die
evet cnm aynen sımdıden hazırlamak lazım kım once doldurursa ıcını hemen paylassın yanı guzel fıkır Yaa neden goguslerde popo kadar kolay ve cabuk buyumuyo sankı

diyorum bırakayım dinlemeyi Parfait i bekleyeyim başka bir müziğe gömdüğünde telkini ozaman adam akıllı dinlemeye başlayım çünkü inanılmaz rahatsız oluyorum müzikten
bence bu telkinlerin için de en güzel müzik. boy uzatmak ve mutlu bir beraberlik için olan telkinleri bir kere dinliyim dedim merak ettim çok ağır onlar bu içlerinde en iyisi bence.

sen korktun ya hani popomuz da büyürse diye o yüzden sana öyle geliyodur

Son düzenleme:
neczim aslında dolgusuz 80 südyen alıp koymak lazım bi kenara:)
istedigimiz boyutu daha iyi hayal ederiz arada takıp bakarız yakalaştıkmı die

İyi düşünmüşsün hehe.
kızlar ya benim 5. günüm hala tık yok bende

Bırakma bence canım. Bende bırakacaktım ama vazgeçtim.
Başkası yapıyor oluyorda bizim niye olmasın. Bir kişi başardıysa bizde başarırız. Geç olabilir ama umudumuzu kaybetmemeliyiz.
Bende nez arkadaşımızdan ilham alıyorum yoksa bende bırakacaktım ama vazgeçmek yok. Vazgeçmek her zaman kolaydır. Zor olanı başaracağız biz. Azimle sabırla devam edeceğiz. Sen de öyle yap.

youtubedekini dinliyorummm daha 3 gün olamsına rağmen ben dolgunluk hissediyorumm....10gün yapıp diğerine geçicem...vazgeçmeyin devammm edin

Son düzenleme:
sen korktun ya hani popomuz da büyürse diye o yüzden sana öyle geliyodur
ayy tek oyle olsun cnm yaa ınsallah buyumez hatta kuculur
sizler neler yapıyorsunuz telkini dinlereken psikolojik olarak yani ne düşünüyorsunuz ya bende neden işe yaramıyor ki müziği hiç sevememiştim acaba ondanmı işe yaramıyor
cnm cok ılgınc gercekden kendını sartlandırma ama sakın bende ılk basda cok sevmedım hem hemde uzun geldı 3 dk sonra alısdım yanı rahat olmaya calıs dusunmemeye calıs sadece dınle ok

Ben henüz 2 saattir dinliyorum lakin gelin görün pek kaptırdım kendimi.. İşyerindekiler bana bakıyormuş ben pc karşısında koltuga yaslanmış sırıtıyorum kulagımdada kulaklık..

Peki nedenmi gülüyorum hayallere daldım şimdiden: Kendime gittim magazadan 85 beden desteksiz muhteşem bir sudyen aldım, taktım..

Geçen yaz çok beyendiğim beyaz bikiniyi ama fiyatı el yakan muhteşem birmodeldi onunla ödüllendirdim kendimi..

Ben bu hayalere daldım suratım muzip bir ifadeyle

hepimizin var böyle hayalleri :97: inşallah hayalde kalmaz gerçek olur :97:

benimde 6 gün oldu hala dolgunluk falan yok ama ağrılarım var çok küçük sanırım zaman alıcak dolması, büyümesi
ama büyüyecek inanıyorum ben

kızlar göğüslerim biraz yağlanmaya başladı ve sızlıyor az da olsa belirtiler var

Kızlar dınlerken agrılarım artıyo benım yaa sızde de oyle oluyomu normalde oluyo arada ama dınlerken artıyo hareketlenmede sızıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…