Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

bu arada bizim kızlar nerdeler yaaaaaaaaaaaaaaaaaa bi anda yok oldunuzzz toplu karar aldınızda bi beni mi dışadınız hıı nerdesiniz hepinz bakimm büyüttünüz tabi gelmez oldunuz ya geride kalanları motive etmek destek olmak hı yazık değil mi bizee hıhhh

kızlar su son 2 sayfada bahsettiğiniz olay nedir:44: ve de link atarmısınız neyse bi kaç program adı vermişsiniz ama acılmıyo onlar:26:

kızlar su son 2 sayfada bahsettiğiniz olay nedir:44: ve de link atarmısınız neyse bi kaç program adı vermişsiniz ama acılmıyo onlar:26:

farklı sitelerden arat canım bulursun illaki,mindmaster,subliminal vision pro ya da desktop therapy,birinden birini mutalaka bulursun,ben hem indirdiğim linki bulamadım sonradan
sanırım burada link vermek yasak bu arada

telkinde son bikaç günüme geldim,şimdi o programı da aynı anda kullanıyorum dünden beri acayip gelişme var kızlar mutlaka deneyin siz deee

farklı sitelerden arat canım bulursun illaki,mindmaster,subliminal vision pro ya da desktop therapy,birinden birini mutalaka bulursun,ben hem indirdiğim linki bulamadım sonradan
sanırım burada link vermek yasak bu arada

hmm peki canm ararken buldum ben my desktop therapy i de ingilizce bu nasıl kurcam anlamadım

my desktop therapy diyorum kızlar
çok kolay oldu yapmam
ekranda hızla geçiyor yakalamak imkansız ama bilinç altı onu alıyormuş
hadi gözümüz aydın
harikaevre canım harikasın:)

hmm peki canm ararken buldum ben my desktop therapy i de ingilizce bu nasıl kurcam anlamadım

prg indir
indikten sonra bir kaç adımı yönlendiriyor next falan diye takip et
sonra ekrana gelince senden mail istiyor mailini gir aktivasyon kodunu mailden al oraya yapıştır
sonra prg kuruluyor
oradan programs in içinde edit var sağ üst köşede
onu tıkla
flash objects i seç
create i seç

filename bi isim ver mesela breast
aşağıdaki geniş boşluğa da bizim telkin içeriğini ya da kendin oluşturacağınbişeyi yaz kopyala
save yap
ekran ayarlarını yap sonra
transparency 16
flash for 88 display every 1,00
repeat each line 2
apply yap
sonra oluşturduğn başlığa geri dön
previous de başlıyor

Son düzenleme:

tarifine göre yaptım canım yazı renginide kırmızı yaptım ekranda yanıp sönüyo ama işe yararmı bilemicem sonuçta girdigimiz sitelerde yanda büssürü reklam oluyo ama dikklice bakmadığımızdan ne oldugnu bilmiyoruz bilinç altına nasıl işliyor bilemiyorum sanki konstre olammız gerekiyo gibi ama bilemiycembirde ne alaka bilmyrm ama benim karınclardan 10 15 gündür tık yoktu aniden iş başına geçtiler gibi geldi ama pskolojkmi bilemicem

psikolojik değil canım,sahiden işe yarıyor,çünkü hem işitsel hem görsel olarak bilinçaltımıza saldırıyoruz

yani dikkatimi verince görüyorum ama dikatti vermemek gerikiyo sanırım ama dedğim gibi göz hapsine birçok şey giriyor yani bakmak ve görmek dediğimz şey ekrana bakıyoruz sürekli reklamlar yazılar resimler vs vs yani onlar bilinç altımıza nasıl işliyor bu yanım sönen yazılar çok çabuk ve silik hareket ediyor bi çogunu farketmyrm dikkat gerektiren bi işmi olması gerekiyo acaba mesela telkini dinliyoruz bilinç altı sürekli dineldigi için kodluyor bunda bir sorun yok mesela filmlerde görüyoruz insanların beynini yıkıyorlar gözlerinde gözlük ekranda kocamna resim altında ne oldugu ve birde ne oldugunu söyleyen bir ses kişinin beynini yıkıyor yeni bilgiler aktarıyor yada sıfırlıyor ama bunun için dikkatli bir şekilde odaklanmak gerekiyr diye biliyrm ben bu konuda beni aydınlatrsan daha fazla bilgi verirsen sevinirim

canım telkinli müzik dinliyoruz ama sürekli alttan gelen cümleler beynimize işliyor ya farketmiyoruz,ama bilinçaltımıza bu mesaj emir olarak gidiyor,aynı mantık bu da. gözle rahat görüp bu yazıları okuyamıyoruz ama bilinçaltımıza sürekli etki ediyor onlar.bilinçaltı da bunları gerçekleştirmek üzere vücudumuza emir veriyor.bilinçaltımız tüm hayatımızın efendisi,herşeyi o ayarlıyor,beynimizi ikna etmeye çalışmak yerine-ki yerleşmiş düşünce kalıplarını bilinçli olarak değiştirmek çok zordur- direkt olarak bilinçaltımıza etki ediyoruz,bilinçaltımız da bu emri sorgulamadan var gücüyle gerçekleştirmeye çalışıyor.
''Bilinçaltımız zihnimizin % 88lik bir kısmını oluşturuyor. Beş duyumuz vasıtasıyla alınan her bilgi, yani bütün yaşamımız, bir kameraya çekilmiş gibi orada kayıtlı. O uyku da uyumuyor. 24 saat çalışıyor. Nefes alışımızı, kalbimizin atışını, kan dolaşımımızı, sindirim sistemimizi; kısaca size ait olan her şeyi siz düşünmeden sizin için kontrol ediyor. Bilinçaltı bu kadar gücüne karşın o kadar aptal ki, gerçekle gerçek olmayanı ayırt edemiyor. Yani kör ve sağır. Çünkü ona söylediğiniz her şeyi gerçek gibi algılıyor. İşte biz bunu avantaj olarak kullanabiliriz. Bilinçaltımızı kullanarak hayatımızı değiştirebilir, istediğimiz her şeye kavuşabiliriz. ''

Bilinçaltımız, zihin telkin yoluyla ikna olunmaya müsaittir. Bilinç, zihnin aksine, sorgulamadan tekrarla gelen teklifleri kabul eder, pekiştirir. Bütün otomatik davranışlarımız, alışkanlıklarımız ve heveslerimiz hafızada kayıtlı bilgiler arasındadır. En önemli vazifesi ise depoladığı verilere dayanarak mutluluğu sağlamaktır.

Bilinçaltı zihin delillerle ne ikna edilebilir, ne de aldatılabilir. Fikirlere ve imajlara karşılık verir. Bilinç-altının en mühim özelliği ise, bilincimizin farkına varmadığı olayları, sesleri, resimleri kaydetmesidir. Siz beş katlı bir binaya çıkarken merdivenleri saymıyorsunuz ama bilinçaltınızda bu sayı biliniyor ve kaydediliyor. Aynı şekilde bebekliğimize dair hatıralar bilinçaltı kayıtlarının arasında bulmak pekâlâ mümkündür.

Bilinç aynı anda üç ila yedi işi yapabilir. Daha fazla görev yüklendiğinde kilitlenir. Bu yüzden dikkatimizi yönlendirmediğimiz, bizi o anda ilgilendirmeyen birçok veri bu filtreden süzülür. Beş duyumuzun karşılaştığı çok sayıda duyum, algılanmadan bilinçaltı hafıza deposuna aktarılır.

Demek ki duyduğumuz, gördüğümüz ama kavrayış olarak algılayamadığımız her şey bilinçaltına ileride tekrar kullanılmak üzere veri olarak depolanır ve gelecekteki hareketlerimize yön çizer. İşte tam da bu aşamada bilince değil ama bilinçaltına hitap eden bütün propaganda ve veriler, bizim davranışlarımıza yön çizen güdüler olarak karşımıza çıkar. Zira sıklık arz eden tekrarlar deruni algılarımıza yöneliktir.

arkadaslar bayadır bu sıteı takıp edıorum ama ılk kez yorum yapıorum. yumusak karnımdan vurdu bu konu benı :) malum tum sayfaları tek tek okuyamıorum konuyla ılgılı soyle bu goz gezdırdım 4 gundurde gece uyurken bu teklını dınlıyorum snıyelık sızılar oluo cok nadır ama asıl merak ettıgım bunu sonuclandıran arkadasların yorumları cok fazla yorum oldugu ıcın bulamadım yanı arkadaslar yorum okuyanlar yada bunu sonuclandıranlar bana kısaca bı ozet gecebılırlermı ne kdr bı dolgunluk oluo. ben bıkınımın ıcıne 3 tane sutyen sılıkonu koyup gıyorum gene bıle bı dolgunluk olmuo boyutunu sız dusunun artık :) sımdı bu 4.gecem bakalım bseler olucakmı :)

kızlar nerdesiniz herkes tatile cıktı sanırım forum tenhalaşmış burda kalanlara biraz güzel haber veriyim dedim ne zamandır yazmıyorum bişey. bugun telkinde 2. 21in son günü kızlar ve de regl oldum bugun .normalde regl öncesi memelerde şişme olur ama gecen seferki reglimden bi 3 4 gün önce falan bütün dolgunluk gitmiş göğüsler en basa dönmüştü. regl bitince de bi 5 gün falan yine dolgunluk yoktu baya moralim bozulmuştu olmuyo mu diye. bugun 2. kez reglim ve bu kez dolgunluk olduğu gibi duruyo kızlar oldukça gergin ve dolgun artık ölçmüyorum ama 75 beden sutyenleri artık nerdeyse tam dolduruyorum 70 bedenden 75 A ya geçtim nihayet 2 ay sürdü ama değdi bu telkini hazırladığı ve bizimle paylaştığı için ne kadar teşekkür etsek az valla parfait'e:92:

selam kızlaaarrr bir iki gündür yoktum forumda şimdi kaldığım yerden okuyorum yorumları da hafif bi olumsuzluk havası esmeye başlamış sanki, elmaşekerinin ve paticikin yorumlarını görünce sevindim kendim de bişeyler eklemeden duramadım, ben de sizin gibiydim uyuz oluyordum reglden sonra geri gelen dolgunluk gitmişti yine hiçbişey olmamış gibiydi, o ara mekan değişikliği yaptım, 2,5 gün foruma girmedim bi de göğüslerimi düşünecek kadar vaktim de olmadı vee yeni başlamış gibi sızlıyorlar bu arada ben bu telkinde 2. 21i bitirdim, ama anlatmıştım bilenler biliyor iki ayrı telkin dinliyorum diğeri Atakan Bey'in telkini, 1 ay dinleme süresi vermişti onun için Atakan Bey; onun 1 ayını dolduruyorum şu anda, gün içinde ara ara onu dinliyorum çok yoğun dinleyemedim tabii evde olmayınca. dün o kadar sızlamamın üstüne aynaya bakayım dedim dayanamadım iki de bi bakıp moralimi bozmak istemiyordum ama bakınca ikisini de yuvarlak yuvarlak görünce en azından şeklen istediğim meme görüntüsünde olduklarını farkedince çok sevindim, büyüme de alttan alttan oluyor biliyorum artık, zaten en son çok geniş çaplı bir yağlanma farkettim göğüs çevrelerinde, temel sağlam yani yavaş da olsa sağlam katlar çıkıyoruz, siz de moraliniz bozulduğunda göğüs çevresindeki yağlanmayı bi gözlemleyin, şöyle bi yandan bakın, hafif eğilip bakın aynaya eminim öncekinden farklı olduğunu bu gerileme görüntüsünün geçici olduğunu farkedeceksiniz derim

telkine başlamadan önceki göğüs ölçülerin kaçtı cnm alt ve üst ?? :26: :26: :26:

aynen öyle canım ya olumsuz hava gördükçe geriledi memişlerim gerçekten etkileniyorum ya olumsuz düşüncelerden sinir oluyorum vala. zaten ufacık bi tereddüt bile sonuç almayı engelliyor. hoş geldin valla nilim. dağıtalım şu kötü havayı. sanki silikon taktırıyoz sabah uyandığımızda 2 tane topumuz olcak değil ya milim milim büyücek. kimse bunu kabullenmiyor

reglm biteli 5 gün oldu yeni yeni kendine geliyolar gibi reglili oldugum ve ondan sonrak süreç bitmek bilmedi ümidim tamamen bitmişti bugün ama yine yeşermeye başladı tatil önceside moral oldu ama hala bi korku da yok değil yani dolgunluktan sonra eski haline dönüş gerçkten çok yıprattı beni öle böle değil. ister istemez elim değdiginde aklımda bile yokkan orda yumuşacık dümdüz bişi ama çok şükür moralim yerine geldi bugün devamını 4 gözle beklyrm

bonbonşekeri ilişki telkinini dinleyen bendim, özelden de yazdım gerçi mesaj almıyorsun sanırım, ne soracaktın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…