kızlar su son 2 sayfada bahsettiğiniz olay nedir:44: ve de link atarmısınız neyse bi kaç program adı vermişsiniz ama acılmıyo onlar:26:
farklı sitelerden arat canım bulursun illaki,mindmaster,subliminal vision pro ya da desktop therapy,birinden birini mutalaka bulursun,ben hem indirdiğim linki bulamadım sonradan
sanırım burada link vermek yasak bu arada
hmm peki canm ararken buldum ben my desktop therapy i de ingilizce bu nasıl kurcam anlamadım
prg indir
indikten sonra bir kaç adımı yönlendiriyor next falan diye takip et
sonra ekrana gelince senden mail istiyor mailini gir aktivasyon kodunu mailden al oraya yapıştır
sonra prg kuruluyor
oradan programs in içinde edit var sağ üst köşede
onu tıkla
flash objects i seç
create i seç
filename bi isim ver mesela breast
aşağıdaki geniş boşluğa da bizim telkin içeriğini ya da kendin oluşturacağınbişeyi yaz kopyala
save yap
ekran ayarlarını yap sonra
transparency 16
flash for 88 display every 1,00
repeat each line 2
apply yap
sonra oluşturduğn başlığa geri dön
previous de başlıyor
psikolojik değil canım,sahiden işe yarıyor,çünkü hem işitsel hem görsel olarak bilinçaltımıza saldırıyoruz
kızlar nerdesiniz herkes tatile cıktı sanırım forum tenhalaşmışburda kalanlara biraz güzel haber veriyim dedim ne zamandır yazmıyorum bişey. bugun telkinde 2. 21in son günü kızlar ve de regl oldum bugun .normalde regl öncesi memelerde şişme olur ama gecen seferki reglimden bi 3 4 gün önce falan bütün dolgunluk gitmiş göğüsler en basa dönmüştü. regl bitince de bi 5 gün falan yine dolgunluk yoktu baya moralim bozulmuştu olmuyo mu diye. bugun 2. kez reglim ve bu kez dolgunluk olduğu gibi duruyo kızlar oldukça gergin ve dolgun artık ölçmüyorum ama 75 beden sutyenleri artık nerdeyse tam dolduruyorum 70 bedenden 75 A ya geçtim nihayet 2 ay sürdü ama değdi bu telkini hazırladığı ve bizimle paylaştığı için ne kadar teşekkür etsek az valla parfait'e :92:
selam kızlaaarrr bir iki gündür yoktum forumda şimdi kaldığım yerden okuyorum yorumları da hafif bi olumsuzluk havası esmeye başlamış sanki, elmaşekerinin ve paticikin yorumlarını görünce sevindim kendim de bişeyler eklemeden duramadım, ben de sizin gibiydim uyuz oluyordum reglden sonra geri gelen dolgunluk gitmişti yine hiçbişey olmamış gibiydi, o ara mekan değişikliği yaptım, 2,5 gün foruma girmedim bi de göğüslerimi düşünecek kadar vaktim de olmadı vee yeni başlamış gibi sızlıyorlar bu arada ben bu telkinde 2. 21i bitirdim, ama anlatmıştım bilenler biliyor iki ayrı telkin dinliyorum diğeri Atakan Bey'in telkini, 1 ay dinleme süresi vermişti onun için Atakan Bey; onun 1 ayını dolduruyorum şu anda, gün içinde ara ara onu dinliyorum çok yoğun dinleyemedim tabii evde olmayınca. dün o kadar sızlamamın üstüne aynaya bakayım dedim dayanamadım iki de bi bakıp moralimi bozmak istemiyordum ama bakınca ikisini de yuvarlak yuvarlak görünce en azından şeklen istediğim meme görüntüsünde olduklarını farkedince çok sevindim, büyüme de alttan alttan oluyor biliyorum artık, zaten en son çok geniş çaplı bir yağlanma farkettim göğüs çevrelerinde, temel sağlam yani yavaş da olsa sağlam katlar çıkıyoruz, siz de moraliniz bozulduğunda göğüs çevresindeki yağlanmayı bi gözlemleyin, şöyle bi yandan bakın, hafif eğilip bakın aynaya eminim öncekinden farklı olduğunu bu gerileme görüntüsünün geçici olduğunu farkedeceksiniz derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?