- 8 Mayıs 2008
- 381
- 3
- 641
kızlar eğer bilgisayar başında çok vakit geçirenlerdeniz bir tavsiyem daha var. subliminal vision pro diye bi program var onu bulup indirin ,4 farklı konuyla ilgili subliminal telkin var onları istediğiniz gibi değiştirip,kendi cümlelerinizi yazıp kullanabilirsiniz.siz bilgisayar başında ne iş yaparsanız yapın yazdığınız cümleler sizin seçtiğiniz aralıkta-epey hızlıca tabii- ekranda yanıp sönüyor.siz de kolayca olumlama yapmış oluyosunuz,mantık aynı yani.bu telkin cdleri müzikle bilinçaltına etki ediyor,o program ise görsel anlamda etkiliyor.bu program bikaç yerde var nette ama size tavsiyem hayatimdegisti sitesinden eklemeniz,çünkü oradan indirdiğinizde programı daha rahat kurmanız için içine not yazmışlar.
programı ordaki steplere uygun olarak kurunca gerisi kolay.ben şöyle yaptım orde verilen 4 konudan 2 tanesini seçtim,adını değiştirdim,cümleleri silip kendi cümlelerimi yazdım.sadece göğüs konusunda değil.dikkat etmeniz gereken şu ;cümleleriniz kısa ve net olmalı.mesela
artık çok mutluyum
kocaman ve dimdik göğüslerim var
tenim kusursuz.
falan gibi cümleler,ben toplamda 40 cümle falan yazdım .ha bi de şuna dikkat edin türkçe karakter kabul etmiyor,sadece ü harfini kabul ediyor.mesele göğüs yazacaksanız gogüs yazmanız gerekiyor,ama ben daha net olsun diye meme yazdım :) :82:
kızlar eğer bilgisayar başında çok vakit geçirenlerdeniz bir tavsiyem daha var. subliminal vision pro diye bi program var onu bulup indirin ,4 farklı konuyla ilgili subliminal telkin var onları istediğiniz gibi değiştirip,kendi cümlelerinizi yazıp kullanabilirsiniz.siz bilgisayar başında ne iş yaparsanız yapın yazdığınız cümleler sizin seçtiğiniz aralıkta-epey hızlıca tabii- ekranda yanıp sönüyor.siz de kolayca olumlama yapmış oluyosunuz,mantık aynı yani.bu telkin cdleri müzikle bilinçaltına etki ediyor,o program ise görsel anlamda etkiliyor.bu program bikaç yerde var nette ama size tavsiyem hayatimdegisti sitesinden eklemeniz,çünkü oradan indirdiğinizde programı daha rahat kurmanız için içine not yazmışlar.
programı ordaki steplere uygun olarak kurunca gerisi kolay.ben şöyle yaptım orde verilen 4 konudan 2 tanesini seçtim,adını değiştirdim,cümleleri silip kendi cümlelerimi yazdım.sadece göğüs konusunda değil.dikkat etmeniz gereken şu ;cümleleriniz kısa ve net olmalı.mesela
artık çok mutluyum
tenim kusursuz.
falan gibi cümleler,ben toplamda 40 cümle falan yazdım .ha bi de şuna dikkat edin türkçe karakter kabul etmiyor,sadece ü harfini kabul ediyor.mesele göğüs yazacaksanız gogüs yazmanız gerekiyor,ama ben daha net olsun diye meme yazdım :) :82:
hayatimdegisti sitesinde bi sayfada 2 farklı formatta vardı canım ..........'de bulamamıştım ben de sanırım,altında bi link daha vardı ordan sorunsuz indirdim bulursun hemen :82:
benim antivirüs tehlikeli diyor da korkumdan indiremiyorum ordan :)
ben de antivirüs kullanıyorum,benimki tehlikeli demedi,dur geçmişime bakayım,emin olursam yollarım linki.çünkü ben de bikaç yerden baktım bulamadım.ha bi de mindmaster diye bi program varmış aynı işi yapan,onda hem türkçe karakter de kullanıyomuşsun,üstelik fotoğraf da ekleyebiliyosun,o da güzelmiş,önce bunu buldum diye bunu kullanıyorum şu an ama ona da bi bakmak lazım,istersen onu bi yokla önce,bulamazsan buna dönersin
evet kızlar mindmaster'ı bi deneyin önce,pcniz uyarıyosa indirmeyin benimkini ya da başka sitelerden tekrar aratın,ben geçmiş kayıtlarıma falan baktım az önce bulamadım adresi :95: mindmaster'da foto olayının olması da büyük avantaj ayrıca :81: çünkü görüntüler de bilinçaltına ulaşmak için güçlü kanallardan:86:
mind master'ı buldum ama indiremiyorum hata veriyor sanıdım digerini indirmekten son an da vazgeçtiğim için olsa gerek sonra yine denerim ama nasıl kullanacağımı hiç ama hiç bilmiyorum nese bi indireyimde çözerim herlde dimi
artık çok mutluyum
tenim kusursuz.
şuan hem telkin dinliyorum hem de ekranda telkin içeriği uçuşuyor
tam süper oldu ha:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?