Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

aslında kendime bile söylemiyorum nazarım değmesin diye ama size söyleyeyim bari:)
ilk dinlemeye başladığımda nasıl ağrılı dolguncalardı yine aynı şekle girdiler. yine dokununca canım yanıyor,hem de bu kez iç taraflara dokunduğumda daha yoğun bi ağrı oluyor.
geçen gece pilates çemberi ile göğüs hareketleri yaptım sabah kalktığımda inanamadım bildiğin taş gibilerdi, yani öyle cıvıklık, kendini bırakma salma, hiç öyle bişey yoktu dipdiriydi, küçük ama kendi çapında diri:)
dün gece de aynı hareketleri yüzer kez tekrarladım, tabi bu arada kollarım yeterince kaslı, bi de bunları yapınca daha bi kas yapacağım ama olsun
er ya da geç ben de olabileceğine inanıyorum.
sabırsız oluyoruz onun da sebebi gözü kör olmayasıca yaz-deniz-bikini üçgeni :)
burda bize yerlere yatarak gülenler oluyor, söyleyeni de var söylemeyeni de.
onlara bir çift lafım olacak yazımı bitirmeden
yürekten inanmadığınız hiçbirşey gerçek olmaz ve azmin elinden hiçbirşey kurtulmaz

şuan ikinci bölümün ilk haftasındayım, hiç ilgilenmiyorum artık, ister büyüsüüüün ister büyümesinnnn (büyüsün büyüsün) :)
ben onları bu haliyle de seviyorum.
ve herkese her şeye inat ne şekilde olurlarsa olsunlar plajda salına salına gezen ben olacağım
kendimle barışık olmanın tadını çıkaracağım
öpüyorum siziiii

3 gündür dinliyorum sabah akşam eşim dalga geçiyor:))yağlar bitti müzik başladı bakalaım sırada ne var diyene olucak benım bu halımmm komedi resmen yagece dahı müziği duyar gibiyim tatile kadar bir farklılk olsa bari:2:

kızlar eğer bilgisayar başında çok vakit geçirenlerdeniz bir tavsiyem daha var. subliminal vision pro diye bi program var onu bulup indirin ,4 farklı konuyla ilgili subliminal telkin var onları istediğiniz gibi değiştirip,kendi cümlelerinizi yazıp kullanabilirsiniz.siz bilgisayar başında ne iş yaparsanız yapın yazdığınız cümleler sizin seçtiğiniz aralıkta-epey hızlıca tabii- ekranda yanıp sönüyor.siz de kolayca olumlama yapmış oluyosunuz,mantık aynı yani.bu telkin cdleri müzikle bilinçaltına etki ediyor,o program ise görsel anlamda etkiliyor.bu program bikaç yerde var nette ama size tavsiyem hayatimdegisti sitesinden eklemeniz,çünkü oradan indirdiğinizde programı daha rahat kurmanız için içine not yazmışlar.

programı ordaki steplere uygun olarak kurunca gerisi kolay.ben şöyle yaptım orde verilen 4 konudan 2 tanesini seçtim,adını değiştirdim,cümleleri silip kendi cümlelerimi yazdım.sadece göğüs konusunda değil.dikkat etmeniz gereken şu ;cümleleriniz kısa ve net olmalı.mesela
artık çok mutluyum
kocaman ve dimdik göğüslerim var
tenim kusursuz.
falan gibi cümleler,ben toplamda 40 cümle falan yazdım .ha bi de şuna dikkat edin türkçe karakter kabul etmiyor,sadece ü harfini kabul ediyor.mesele göğüs yazacaksanız gogüs yazmanız gerekiyor,ama ben daha net olsun diye meme yazdım :) :82:

Selam dolgun memiş hasreti çeken kızlaaarr =) Bu hasreti fazlasıyla çeken biri olarak dinliyodum ben de 21 gün dinlemişimdir dinlemeyeli 6 gün de geçmiştir rahat.. Ama bende nokta kadar farketmedi ben 6 saat dinleyemedim çoğu zaman ama en azından bi ağrı sızı beklemiştim o da olmadı çok moralim bozuldu ben de bıraktım gitti haliyle =( bi ben de yaramazsa şaşırmam diyodum zaten öyle de oldu ahhh ahh talihsiz başım

bulamıorum canım yaa
not found yazıyo bi çok yerde
biraz daha arayayım bari

40 cümleyi gögüs için mi yazdın sadece

hayatimdegisti sitesinde bi sayfada 2 farklı formatta vardı canım ..........'de bulamamıştım ben de sanırım,altında bi link daha vardı ordan sorunsuz indirdim bulursun hemen :82:

yoo sadece göğüs için yazmadım ,3te biri falan göğüs gerisi başka konular sağlık güzellik falan size bağlı,şu an özellikle önemsediğiniz konuya ağırlık verin tabii,aklınıza gelen herşey olabilir.ama belli bir konuya odaklanmak her zaman daha hızlı sonuç verir o da var. tekrar hatırlatayım ;mutlaka şimdiki zaman cümleleri olsun,bikaç tane şükür cümlesi olsun,cümleler kısa ve net olsun

Son düzenleme:
ben de antivirüs kullanıyorum,benimki tehlikeli demedi,dur geçmişime bakayım,emin olursam yollarım linki.çünkü ben de bikaç yerden baktım bulamadım.ha bi de mindmaster diye bi program varmış aynı işi yapan,onda hem türkçe karakter de kullanıyomuşsun,üstelik fotoğraf da ekleyebiliyosun,o da güzelmiş,önce bunu buldum diye bunu kullanıyorum şu an ama ona da bi bakmak lazım,istersen onu bi yokla önce,bulamazsan buna dönersin

benim bi tane kendi yüklediğim antivirüs prg var o temiz diyor, bilgisayarın kendisinin var o dikkat diyor kırmızı renkte
emindeğilim aslında.
mindmasteri da bi araştırayım canım cok saol

evet kızlar mindmaster'ı bi deneyin önce,pcniz uyarıyosa indirmeyin benimkini ya da başka sitelerden tekrar aratın,ben geçmiş kayıtlarıma falan baktım az önce bulamadım adresi :95: mindmaster'da foto olayının olması da büyük avantaj ayrıca :81: çünkü görüntüler de bilinçaltına ulaşmak için güçlü kanallardan :86:

mind master'ı buldum ama indiremiyorum hata veriyor sanıdım digerini indirmekten son an da vazgeçtiğim için olsa gerek sonra yine denerim ama nasıl kullanacağımı hiç ama hiç bilmiyorum nese bi indireyimde çözerim herlde dimi

ben de nasıl kullanılıyor bilmiyorum canım ama beraber çözeriz evelallah:)
artık anca beraber kanca beraber:)

Canım önclikle teşekkürler ben bunu indirdim ve kurdum hatta güzel güzel şeyler de yazdım da göz görmüyor aniden belirip kayboluyor sence bu etkilimidir ki ben emin olamadım? yani çok çabuk kayboluyor bu yazılar gözün algılayamadığını bilinçaldı nasıl algılıyor, telkindeki mantığı düşününce hani duymuyoruz ama bilinçaltımız etkileniyor ya mantıklı geliyor ama işte nebileyim tuhaf geldi

evet canım bu zaten tüm dünyada kullanılan ve etkisi kanıtlanmış bi teknik.sanal reklam dedikleri olayda da bu kullanılıyor ve düşün onda bu kadarcık bile yanıp sönmüyor,yani göz görmeyince beyin onu tam algılayamıyor ama bilinçaltımız hemen mesajı alıyor,duyu organlarımızla algılayamadığımız boyutta olduğu için beyin onu yargılayamıyor,böylece emir olarak alıyor sadece.yani bu iyi ya da kötü demediği için,bilinçaltımız sadece onu emir olarak uygulamaya,yani bize çekmeye çalışıyor.
bazen sinemalarda da bu olay uygulanır,film izlerken bize algılamadığımız hızda kola ve patlamış mısır resmi gösterirler,ve sen de durup dururken canın çekti sanarsın,aslında çoğu ülkede yasak böyle uygulamalar,çünkü iraden dışında sana bunu yapıyorlar.
düşün bizim kullandığımız programda gözümüz onu az da olsa algılıyor,bu kesinlikle etkili bir yöntem emin olabilirsin canım.istersen konuyu nette bir araştır,subliminal telkin ya da subliminal mesaj olarak aratabilirsin .
bu arada ben yazı fontunu 24 rengini de pembe-kırmızı arası kullanıyorum.bu konuya benzer başka konularla ilgili kitaplardan öğrendiğim kadarıyla pembe ya da kırmızı rengi kalbin rengi olduğu için uyarana daha çok duygu yani güç katıp daha etkili hale getiriyor.
merak etme bunlar mutlaka işe yarayan yöntemler,ama ne kadar yarayacağı kişinin imkanlarına,tutumuna,ve hayata bakışına bağlı olarak değişir.hep pozitif olmak ve sürekli şükretmeyi alışkanlık haline getirmek bize birçok kapıyı açar ve bilinçaltımızın daha hızlı çalışıp ,güzellikleri bize daha hızlı getirmesini sağlar.

kızlar my desktop therapy indirdim
onun da çok etkili olduğunu söylüyorlar
programı çözmeye çalışıyorum şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…