Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

anladım canım..özel mesajın kapalı..saana nasıl ulaşacağız :)

bu telkinli ses dosyasının bir zararı olurmu psikolojik olarak falan? çünkü ses bilinçaltını etkiliyo demişsiniz. bi problem olmasın sağlık açısından?

arkadaşlar 2. 21 günün 2. günündeyim veeeeeeeeeeeeeeee size dolgunluğu anlatamam yani içleri boşken resmen doldu diyebilirim

gerçekten yararı oluyomu? hiç bi olumsuzlukla falan karşılaşmadınızmı?

olumsuz etkileri birden piskopata bağlaya bilirsin ağlamak isteyebilrsin geceleri garip rüyalar göreblrsn ama hepsi geçici yani 3 5 gün o kadr ben ağlamk istiyodum ilk dinledigimde moralim bozuluyodu ki bi kaç kişiye de oldu o kadar ama geçici birde cıvıma oluyo ama ardından dolgunluk oluyo o kadar 2 gün sonra 2. 21 bitcek

hiç bi olumsuzluk yok ilk başlarda biraz baş dönüyor kalbim azcık hızlı atıyordu sonra geeçti ama mükemmel dolgunlaşıyor gözle görülüyor yani

anladım, peki bi link bi adres verebilirmisiniz? burda 580 sayfa var hepsine bakamadım doğal olarak . sanırım herkes parfait'in ilk sayfada paylaştığı linki kullanmamış. Program kurmaktan falan bahsediliyor. Neler kullandınız benide biraz bilgilendirirmisiniz

slm kızlar eskiden benimkide küçüktü çok üzülüyordum ama sonra kabullendim 75 numara sütyen kullanıordum ama evleneneli bi sene oldu kendiliğinden büyüdü şuanda 85 bile dar gelio nasıl oldu bende anlamadım cok ilginç:) kendiliğinden oldu yani demek istediğim çok takmayın:)

ilk sayfadaki linki tıkladım canımcımm onu dinledim hatta şuanda çalıyorr

program konusu yeni çıktı canım, o da bu telkin gibi etki ediyor ama işitsel değil görsel olarak etkili, bu topiğin asıl konusu telkinle göğüs büyütme, o da topiğin ilk sayfasındaki müzik dosyası, onu 21 gün boyunca aralıksız ve mümkünse günde en az 6 saat olmak üzere dinleyerek bilinçaltını kodluyorsun, diğeri ise aynı bu telkinde söylenen sözler gibi sözlerin bilgisayarına yükleyip gözle görülmeyecek kadar kısa aralıklarla görünmesi ve görsel olarak bilinçaltına kodlanması. aslında bu bana şunu hatırlattı ben hep kendim için daha görselim derim, duyduğum şeyler çok kalmaz aklımda da gördüklerim daha kalıcıdır ya da daha iyi anlarım falan mesela şarkı sözlerini az duyunca anlamam okumam lazım bi yandan, bana ve benim gibilere acaba görsel olan daha mı etkili ya da görsel olarak desteklemenin daha fazla faydasını görür müyüm diye düşündüm

ama arkadaşımın annesinin gögüsleri benimkindende küçük hatta yok gibi 3 çocuk doğutup büyütüm yaşı 50ye dayanmış yani bazen olmayınca olmuyo birde kız arkadaşımınkilerde benimkilerden küçüktü sevgili yaptı kendine ve tam 85 oldu kısa bi süre sonra yani kişiden kişiye değişiyor onun için evlenmeyi beklemeden destleklemek gerekiyor

bu arada ben onu da denemiştim bi ara, ama çok kısa bi süre, bir hafta falan çünkü etkililiğinden çok emin olamadım bi de zihni yoruyorum falan diye düşünüp de vaz geçmiş kaldırmıştım o amaçla hazırlanmış bütün programları bilgisayarımdan

ben de katılıyorum bonbonşekeri sana, arkadaşlarım bana hep ne takıyosun ellene ellene büyür yok evlenince büyür deyip duruyordu da yani ona gelene kadaarr bi büyüsün bakalımm malzemeyi görelim sonra üstüne daha büyürse şikayet etmem yani biz o eşiği atlayalım da bi, belli ki bi tıkanıklık varmış bi yerlerde büyüyememiş yoksa büyüyecek olduktan sonra su içsen büyür

desktop therapist i bende indirdim hem resim koydum hem telkin iceriklerini koydum hem resim hem yazi gelio arada :) bakalim ins büyümeyi daha cok titiklicek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…