canım ben ondan göğüs büyütme telkini satın aldım onu dinliyorum ama onun öncesinde bi sürü telkinlerini dinledim orda ücretsiz yayınlanan, öncelikle suçluluk duygularından kurtulma ve ego güven güçlendirici olmak üzere, ben de ona soru sormaktan yıldım artık utanıyorum dk başı soru sormaya geç de cevap gelebiliyor bazen :26:
bulamadım tatlım arkadaş ekleyince oluyor ancak, ekliyorum şimdi
arkadaşlar 2. 21 günün 2. günündeyim veeeeeeeeeeeeeeee size dolgunluğu anlatamam yani içleri boşken resmen doldu diyebilirim
gerçekten yararı oluyomu? hiç bi olumsuzlukla falan karşılaşmadınızmı?
çok teşekkür ederim nilimm..gönderdim mesajımı :)
gerçekten yararı oluyomu? hiç bi olumsuzlukla falan karşılaşmadınızmı?
hiç bi olumsuzluk yok ilk başlarda biraz baş dönüyor kalbim azcık hızlı atıyordu sonra geeçti ama mükemmel dolgunlaşıyor gözle görülüyor yani
anladım, peki bi link bi adres verebilirmisiniz? burda 580 sayfa var hepsine bakamadım doğal olarak . sanırım herkes parfait'in ilk sayfada paylaştığı linki kullanmamış. Program kurmaktan falan bahsediliyor. Neler kullandınız benide biraz bilgilendirirmisiniz
anladım, peki bi link bi adres verebilirmisiniz? burda 580 sayfa var hepsine bakamadım doğal olarak . sanırım herkes parfait'in ilk sayfada paylaştığı linki kullanmamış. Program kurmaktan falan bahsediliyor. Neler kullandınız benide biraz bilgilendirirmisiniz
slm kızlar eskiden benimkide küçüktü çok üzülüyordum ama sonra kabullendim 75 numara sütyen kullanıordum ama evleneneli bi sene oldu kendiliğinden büyüdü şuanda 85 bile dar gelio nasıl oldu bende anlamadım cok ilginç:) kendiliğinden oldu yani demek istediğim çok takmayın:)
ilk sayfadaki linki tıkladım canımcımm onu dinledim hatta şuanda çalıyorr
ama arkadaşımın annesinin gögüsleri benimkindende küçük hatta yok gibi 3 çocuk doğutup büyütüm yaşı 50ye dayanmış yani bazen olmayınca olmuyo birde kız arkadaşımınkilerde benimkilerden küçüktü sevgili yaptı kendine ve tam 85 oldu kısa bi süre sonra yani kişiden kişiye değişiyor onun için evlenmeyi beklemeden destleklemek gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?