Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

kızlar bugün bikini denedim
dedim ki noooolurdu allaahııımmm ikisinin toplamı biri etseydi nooooluuuurdduuuuu
en sonunda straplez bi tane buldum aldım
kendimle barışığım kendimle barışığım kendimle barışığım... yeni telkinim bu
başka türlü olmayacak :)

bende bikini alcam ya strplez istiyoruma ma küçük gögüslerde nasıl duruyo hiç bi fikrm yok hadi giy çek buraya koy da bakalım dermişimmmmmmm

bende bikini alcam ya strplez istiyoruma ma küçük gögüslerde nasıl duruyo hiç bi fikrm yok hadi giy çek buraya koy da bakalım dermişimmmmmmm

aslında fena durmuyo canım
ama tam dolgulu bi straplez yani kalıp gibi, çıkar kenara koy öylece duruyor:) yandan bakılınca da idare eder. tabi straplez ya, üstlerde normalde dolgun durması lazım pek durmadı doğal olarak, ama gene de denediklerimin içinde en iyisi oydu. bence bulursan sen de böyle al, en azından biraz sıkıştırıyor dolu gösteriyor, yani diğerlerine nazaran.
ama var ya eve gelince hırsla saldırdım telkine,üç hafta kaldı tatile

Allahım ilk sayfalarda ağzım şaşkınlıktan açık bir şekilde okurken son sayfalarda beni gülmekten yerlere yatırdınız kızlar,straplez muhabbetinizle.. hey allahım ya.. Allah aşkına biri yazsın gerçekten ve gerçekten şöyle A cup giyiyordum şimdi B oldum ya da C oldum diyen var mı .. o kadar silikon parasını boşuna mı verdik yahu biz.. walla ağzım açık kaldı ya.. nolur biri söylesin gerçekten kocaman olan var mı dümdüzken??

ben 18 gündür telkini dinliorum göğüsleriim düz halada düzz :) ama eskiye oranla daha az düz:) fark var dolgunluk yanlardan bakınca felan fark edio cm olarakta büyüdü ama bekliorum işteee kocaman kocamaaann olcaklar inş:) yinede en çabuk etki eden silikon bi kaç saat içinde istediğin bedene ulaşıosunn :)

kızlar bende dün başladım hadi hayırlısı bundan çok umutluyum vala buda olmazsa bişi denemicem artk anş büyür çokk inanaıyorum dua edin kızlar

yok cnm daha neler birdenbire ortaya çıkan göğüs bunlarsa onlar knuştkları zaman 9 yaşında falandılar heralde

GÖGÜS MASAJI NASIL YAPILMALI

Göğüsleri geliştiren ve güzelleştiren birkaç masaj yeri vardır. Bunlar; göğüs, boyun ve omuzlardır. Boynunuza yani nefes borusunun olduğu yere yapacağınız masaj tiroid bezlerinin çalışmasını ve tiroid salgısını etkileyerek göğüsleri geliştirir. Göğsünüze masaj yapmak için avuç içlerinizi göğsünüzün üstüne koyup sağ elinizi saat yönünde, sol elinizi de tam ters yönde çevirerek göğüslerinizi ovun. Göğüslerinizi güçlendirecek bir başka hareket elinize bir havlu alıp çamaşır sıkar gibi bükmenizdir. Bu hareketi ilk gün 20 defa yapın. Daha sonra her gün 10′ar 10′ar arttırarak 100′e kadar çıkarın. Özellikle göğüslerinize yaptığınız masajı sık sık uygulayın. Hatta bu masajı göğüs güzelliği için özel olarak satılan jeller ve kremlerle yaparsanız kısa zamanda istediğiniz güzel göğüslere kavuşuruzzzzzzzzzzzzzz.............

kızlar merhaba.. ikinci 21 çarşamba bitiyor ve ben kafayı yemek üzereyim ilk başlarda büyüyor gibi oldular ve yine fosss ben anlamıyorum artık bu olayı iyice moralim bozuluyor artık.reglimde yeni bitti ondanmı diye düşünüyorum

:) aynen katılıyorum sana, günleri ayları bekleyemediğimiz ne yaptıysak tutturamadığım-ız için silikon yaptırdık, dediğin gibi bikaç saat içinde doğalmışlar gibi füzelendik..
ama yine de diyorsan ki bi dolgunluk bi yanlardan taşma gözle görülür bi irileşme var gerçekten çok sevinirim yani,hem sizin adınıza hem de etrafımda silikona parası yetmeyip doğal yoldan dolgunlaşmak isteyen kız ark.larım için..

şimdi hatırlıyorum da geçen yıl bu zamanlar silikona karar vermiş dr. ile görüşmeyi bekliyordum. hep bu sayfalardaydım.. şimdi herşey çok farklı şimdi şu bikiniyi de alayım bunu da alayım dertlerine düştüm.. eskiden yoktu,yokluğu bir dertti, şimdi varlar yine dertler, yok çatalım görünmesin yok sallanmasın,yok bunlar çok büyük gösterdi,bu bikini olmaz insanın gözüne sokar gibi ne o öyle,diye ...

Allah kolaylık versin kızlar.. çabalarınız sonuç bulsun inşallah, can-ı gönülden destekliyorum..

sorabilir miyim straplez muhabbeti seni neden bu kadar güldürdü

inşallah bizim dertlerimizde bunlar olur çatalım görünmesin sallanmasın :) bu yöntemde istediğim sonucu vermzse bende yaşımın gelmesini bekleyip silikon yaptırmayı düşünüorum

cnm şimdi sen alttan alttan hava mı atıyosun bize :2: :2: :2: :2: :2:

bu ferihaya gıcık oluyorum
nedenini söylemeye lüzum var mı

tatlım gıcık olmamak mümkün mü ona gelene kadar burnumun dibinde bi sürü insana gıcık oluyorum hiç yoktan yapmayayım diyorum bunun kıskançlığı hasetliği olmaz ama söz geçmiyor valla uyuz oluyorum hem de ne olmak bi de gösterirler hoplaya hoplaya yürürler hemen kaşar damgasını vuruyorum bi de benimkiler de büyüse de insanların günahına girmekten kurtulsam. kem gözle de bakıyorumdur kesin, bişey olacak onlarınkine de

kullandım bonbonşekeri, göğüslerime etkisi olmadı hem de düzenli 3 ay bilemedin en az 2 ay kullanmışımdır

hımm bende kullansam mı diyorum tatil öncesi etki eder mi diyorum ama regli düzensizliği yaratmasından korktum sanki kullananlar daha önce regli oldu gibime geliyo sende öle bişi oldumu canım yada en iyisi tatilden sonra mı kullansam yada kullansam mı ki bilemedim. 2. 21in 15. günündeyim gözle görülür bişi olmadı pek ya reglm biteli 4 gün oluyo ama tatile 2 haftadan az kaldı panikdeyim şuan ne yapsam bilemedim kendime günevim tam bi şekilde tatil yapmak istiyorum bunalıma girdim galiba ya uf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…