- 8 Mayıs 2008
- 381
- 3
- 641
kızlar bugün bikini denedim
dedim ki noooolurdu allaahııımmm ikisinin toplamı biri etseydi nooooluuuurdduuuuu
en sonunda straplez bi tane buldum aldım
kendimle barışığım kendimle barışığım kendimle barışığım... yeni telkinim bu
başka türlü olmayacak :)
bende bikini alcam ya strplez istiyoruma ma küçük gögüslerde nasıl duruyo hiç bi fikrm yok hadi giy çek buraya koy da bakalım dermişimmmmmmm
Allahım ilk sayfalarda ağzım şaşkınlıktan açık bir şekilde okurken son sayfalarda beni gülmekten yerlere yatırdınız kızlar,straplez muhabbetinizle.. hey allahım ya.. Allah aşkına biri yazsın gerçekten ve gerçekten şöyle A cup giyiyordum şimdi B oldum ya da C oldum diyen var mı .. o kadar silikon parasını boşuna mı verdik yahu biz.. walla ağzım açık kaldı ya.. nolur biri söylesin gerçekten kocaman olan var mı dümdüzken??
kızlar kate upton bir röportajında “Benim için, ‘O kız güzel değil, memeleri yok’ derlerdi. Diğer kızları kıskanırdım. Ergenlik çağında birden ortaya çıkıverdiler, onları çok sevdim. Yoklar diye üzülüyordum ve birdenbire onlara sahip oldum” açıklamasını yaptı. ahh ahh keşke benimde birden ortaya çıksalarda şunlar gibi dursaaa
ben 18 gündür telkini dinliorum göğüsleriim düz halada düzz :) ama eskiye oranla daha az düz:) fark var dolgunluk yanlardan bakınca felan fark edio cm olarakta büyüdü ama bekliorum işteee kocaman kocamaaann olcaklar inş:) yinede en çabuk etki eden silikon bi kaç saat içinde istediğin bedene ulaşıosunn :)
Allahım ilk sayfalarda ağzım şaşkınlıktan açık bir şekilde okurken son sayfalarda beni gülmekten yerlere yatırdınız kızlar,straplez muhabbetinizle.. hey allahım ya.. Allah aşkına biri yazsın gerçekten ve gerçekten şöyle A cup giyiyordum şimdi B oldum ya da C oldum diyen var mı .. o kadar silikon parasını boşuna mı verdik yahu biz.. walla ağzım açık kaldı ya.. nolur biri söylesin gerçekten kocaman olan var mı dümdüzken??
:) aynen katılıyorum sana, günleri ayları bekleyemediğimiz ne yaptıysak tutturamadığım-ız için silikon yaptırdık, dediğin gibi bikaç saat içinde doğalmışlar gibi füzelendik..
ama yine de diyorsan ki bi dolgunluk bi yanlardan taşma gözle görülür bi irileşme var gerçekten çok sevinirim yani,hem sizin adınıza hem de etrafımda silikona parası yetmeyip doğal yoldan dolgunlaşmak isteyen kız ark.larım için..
şimdi hatırlıyorum da geçen yıl bu zamanlar silikona karar vermiş dr. ile görüşmeyi bekliyordum. hep bu sayfalardaydım.. şimdi herşey çok farklı şimdi şu bikiniyi de alayım bunu da alayım dertlerine düştüm.. eskiden yoktu,yokluğu bir dertti, şimdi varlar yine dertler, yok çatalım görünmesin yok sallanmasın,yok bunlar çok büyük gösterdi,bu bikini olmaz insanın gözüne sokar gibi ne o öyle,diye ...
Allah kolaylık versin kızlar.. çabalarınız sonuç bulsun inşallah, can-ı gönülden destekliyorum..
:) aynen katılıyorum sana, günleri ayları bekleyemediğimiz ne yaptıysak tutturamadığım-ız için silikon yaptırdık, dediğin gibi bikaç saat içinde doğalmışlar gibi füzelendik..
ama yine de diyorsan ki bi dolgunluk bi yanlardan taşma gözle görülür bi irileşme var gerçekten çok sevinirim yani,hem sizin adınıza hem de etrafımda silikona parası yetmeyip doğal yoldan dolgunlaşmak isteyen kız ark.larım için..
şimdi hatırlıyorum da geçen yıl bu zamanlar silikona karar vermiş dr. ile görüşmeyi bekliyordum. hep bu sayfalardaydım.. şimdi herşey çok farklı şimdi şu bikiniyi de alayım bunu da alayım dertlerine düştüm.. eskiden yoktu,yokluğu bir dertti, şimdi varlar yine dertler, yok çatalım görünmesin yok sallanmasın,yok bunlar çok büyük gösterdi,bu bikini olmaz insanın gözüne sokar gibi ne o öyle,diye ...
Allah kolaylık versin kızlar.. çabalarınız sonuç bulsun inşallah, can-ı gönülden destekliyorum..
bu ferihaya gıcık oluyorum
nedenini söylemeye lüzum var mı
kullandım bonbonşekeri, göğüslerime etkisi olmadı hem de düzenli 3 ay bilemedin en az 2 ay kullanmışımdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?