Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aycangülllll bana 4. bölgenin saatini vercekmisinnn vermicekmisin alsam mıı almasam mı bilemedim![]()
böyle birşey ilk kez duyuyorum.ben bukadar sabırlı değilim.artık yeni çıkan silikonlar ömür boyu kullanılıyor ve süt bile emziriliyor.sanırım ben silikonu tercih edeceğim.ama size kolay gelsin.çünkü ben japon müziklerine tahammül edemem. :)
21 gün ara vermiceksin canım.21 gün boyunca en az 6 saat dinliceksin, ilk 21 gün bittiğinde eğer 2. 21'i de dinlemek istiyosan 1 hafta ara vericeksin ama günde 1-2 saat yeterli değil malesef..
böyle birşey ilk kez duyuyorum.ben bukadar sabırlı değilim.artık yeni çıkan silikonlar ömür boyu kullanılıyor ve süt bile emziriliyor.sanırım ben silikonu tercih edeceğim.ama size kolay gelsin.çünkü ben japon müziklerine tahammül edemem. :)
Ablam da istiyor bunu. İlaç filan da alabilirim diyor ama bu aralar sahte ilaçlara denk gelirsen ölebilme ihtimalin bile var. Gezerken gördüm, ilginç bir fikir gibi geldi ablama söyleyeceğim ama, bilemiyorum bir zararı olur mu ki. :93:
offf kızlar ne oluyor bunlara ya. iice başlarına buyruk oldular. çocuk gibi sürekli ilgi istiyorlar. ilgilenmeyince tık yok :)bunları biraz sevmenin vakti geldi anlıcağınız. bu arada dün çok güzeldi kızlar. denize gitcem demiştim ya. benim minişler dümdüzdü ama sevgilim okadar hatunun içinde gözlerini benden alamayınca göğüs möğüs takmadım valla :)
arkadaşlar konuya hakim olan bir arkadaş topikte bahsedilen konuyu özet olarak açıklayabilirmi,etkisi nedir?21 gün olayı ne? müziği indırdım ama tam olarak bir bilgi verirseniz zahmet olmazssa minnettar kalırım,,,şimdiden çookkkkk teşekkürler:))))
canım indirdiğin müziği 21 gün boyunca günde en az 6 saat süre ile dinlemen gerekiyor, müziğin altında bizim duyamadığımız ama bilinçaltımızın algıladığı bir telkin var zamanla bilinçaltına yerleşiyor
bu süre içerisinde etkiyi hissetmeye başlıyorsun ağrı sızı dolgunlaşma ha bir de sürekli kaşıntı
biraz sabırlı olmak lazım çünkü bazen iyi hissediyorsun bazen en başa dönüyor
netice itibariyle çok büyük sonuç alan şuan için yok ama henüz yeni başladık sayılır, ilerleme kateden arkadaşlarım var ikinci 21 in sonunda ilk başlandığından en azından biraz daha farkı görebiliyorsun
bunun yanı sıra günde iki hurma, biraz kurt üzümü destekliyor bir de protein ağırlık beslenmek
denemekten bir şey kaybetmeyiz diye başladık
ayrıca küçük ama etkili bir nüans daha var ki, bilinçaltınla çelişmemek gerekiyor
yani bilinçaltına bu kodlamayı verirken, yok olmaz büyümez bi işe yaramaz diye düşünmemek
olumlu düşünceyle desteklemek
teşekkürler tatlım denemekte fayda var,,,tel müziğimide bu sese uyarladım :)))
kızlar kate upton bir röportajında “Benim için, ‘O kız güzel değil, memeleri yok’ derlerdi. Diğer kızları kıskanırdım. Ergenlik çağında birden ortaya çıkıverdiler, onları çok sevdim. Yoklar diye üzülüyordum ve birdenbire onlara sahip oldum” açıklamasını yaptı. ahh ahh keşke benimde birden ortaya çıksalarda şunlar gibi dursaaa![]()
birden bire bu kadar mı ortaya çıkmış yuh kskandığı zamanlar yası 10-12 olsa gerek ki çocuklarda daha bişi belli olmuyor ee herkesin ergenlikte ortaya çıkıyor ne kadar çıkarsa çocukken hiç benimde memem şu kadar olsun demedim ki aptal gibi saklamaya çalışırdım azıcık bi kabartımı doktor desteği olmadan kendiliğinden bu kadar büyüttüyse de helal olsun vücut da gram yağ yok bütün hepsi memişte toplanmış