Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
elfgltkn ve dolunay çok enteresan bişeyden bahsediyosunuz,ne tür rüyalar gördünüz çok merak ettim doğrusu ,biraz anlatabilir misiniz?![]()
bu tip telkin cdleri sonuçta bilinçaltımıza etki ettiği için bazen daha da derinlere inip orda bazı taşları yerinden oynatabiliyorlar diye biliyorum özellikle uyurken dinliyorsak ,ama bu durum geçici ve bu cdlerin işe yaradığını gösteriyor aslında, bunlar sizi durdurmasın bence![]()
oyle cnm gogusler soz konusu olunca herseyı yapacaz artık ne yapalım telkıne de takvıye olur ıyı olur benceyok cnm dınle yeter tv ızlerken baska ıslerle ugrasırken hıc farketmez ben oyle yaptım yoksa oturup saatlerce ona konsantre olmak ımkansız yanı uykuda bıle dınlenıyo ya hem
ben yedım cnm ama begenmedım tabı gogus buyutme mevzusunu bılmedıgım ıcın bı taneyı zor yedımama sımdı ıs degıstı valla mecbur yerım cnm kotu gıbı ama zevk meselesı belkı ben sevmem sen seversın yanı eksı mı tatlımı belırsız tuhaf bısey
hurma gıbı lezzetlı degıl tabı
bende cok severek yıyorum gunde ıkı ye cıkarttım valla artık
![]()
canm ben nette bu telkinlerle ilgili yazılar okurken bunu buldum: " Ancak çok hassas insanlar rem uykusu esnasında bir miktar kötü rüya görme eğilimi gösterebilirler. Bu çok ender rastlanan bir durumdur ve bir yan etki değil insan beyninin uyku süreci ile alakalı doğal bir reaksiyonudur." demiş bu konuyla ilgilenen biri..
cnm bı hafta suruyo yaa ılk gunler coook gıcık ve sık oluyo sonra azalıyo ve gecıyokizlar bugün bende de göz segirmesi basladi sol gözüm sabahtan beri segiriyor. Nezcim sende olmustu degilmi kac gün sürdü gecti tamamen degilmi ? Bu arada benimkilerde faliyetler yogun günüm yaklasmasininda etkisi var ama normalde pek dolgunlasma olmazdi bende. Birsey farkettim melidiyi dinlerken yada dinlemezken telkinin sözlerindne aklimda kalanlari söyleyince hemen hareketlilik hissediyorum calismaya basliyorlar![]()
ben aldım bugun ılk ısım o oldu zaten cnmkızlar şimdi okudum bu kurt üzümünü alan var mı ? Nerden ve ne kadara aldığınızı yazar mısınız ?
cnm tadı hos yaa daha once de yedım ama bu daha kuru ondan sanırım oyle kotu gelmedı yedım bugun basladım vallaben çok yedim iki sefer birer paket bitirdim 100 gram mı almıştık hatırlamıyorum tadı da çok hoşuma gitmişti böyle garip şeyleri bi tek ben seviyorum heraldeAma ne faydası oldu bilmem tabii o kadarla bi etki etmiş midir de tekrar alıp yiyemedim ama alıcam en kısa sürede yine biraz pahalı olduğundan az az alıyorum
kızlar bu telkin bana kafayı yedirtecek sanırım :18: Dün nez'in söylemi üzerine gece uyurkende açık kalsın dedim gecenin 3,30unda ağlayarak uyandım uykumdanöyle bir rüya gördüm ki aklıma geldikçe hala irkiliyorum.
Birde ben tek başına yaşayan bir insanım kafayı yicektim gece gece. :85:bu telkine başladığım günden beri bi huysuz aksi ve de aşırı duygusalım birine bir şey söylerken dahi gözlerim doluyor kasıyorum kendimi her seferinde zor tutuyorum. Ayrıca 4 gecedir gördüğüm rüyalarda çok kötü
Korkarak mutsuz uyanıyorum kaç gündür.
Ne yapmalı bilmiyorum ki memişler mi önemli sağlık mı! Bırakmayı düşünüyorum ama ya geçici bir süreçse diyorum.. Biraz daha deneyeceğim ama böyle devam etmez. Göğüslerim çevremdeki insanlardan ve benim sağlığımdan önemli değiller sonuçta. Benim yapımda bu yok zaten kimseyi kırmak incitmek istemiyorum kendi mutsuzluğumada göz göre göre seyirci kalamam.
Ayrıca göğüslerimde sızı karıncalanma vs gibi hiç bir belirti de yok. Yine de bir kaç gün daha deneyeceğim. :44:
canım gündüz dinlemede de 6 saatı dolduramıyorum ki . Final dönemimdeyim 3-4 gibi çıkyorum evden 9 gbi yeniden geliyorum. tam yakalayabilmek adına gecede açık bırakmıştım ama bir daha tövbeler tövbesi :) gece uyandığımda o çalıodu ya bilgisayarın pilini çıkarıp yere fırlattım o anki refleksle bu telkin yüzünden bilgisayarımdanda olcaktımcnm gunduzlerı dınle o halde sende ılk zamanlarda oluyo gecıyo sanırım tatlım gece dınleme bundan sonra o halde uzuldum yaabelırtı zamanla oluyo cnm merak etme
canım gündüz dinlemede de 6 saatı dolduramıyorum ki . Final dönemimdeyim 3-4 gibi çıkyorum evden 9 gbi yeniden geliyorum. Tam yakalayabilmek adına gecede açık bırakmıştım ama bir daha tövbeler tövbesi :) gece uyandığımda o çalıodu ya bilgisayarın pilini çıkarıp yere fırlattım o anki refleksle bu telkin yüzünden bilgisayarımdanda olcaktım
Bu arada üzümlerinde hayırlı olsun şifa olsun![]()
cnm yolda dınle cıkana kadar dınle sonra eve donusde dınle yatana kadar dınle bak ettı bıle 6 saatSagol cnm sızde alın kurt uzumunu mutlaka hurma telkın ucu ınsallah coook ıse yarayacak ben ınanıyorum
Gece dınleme cnm bır daha
Pc bozulursa nete de gıremezsın merak edersın gelısmelerı
![]()
ay yok nez yaa benzer bir geceyi daha göze almam mümkün değil:) öğrenciyim ben yaa kg 60 70 liraysa nasıl alaım :s hesap kitap yapmaktan canım çıkıyr zaten![]()
bugün 5. Günüm. şuan öyle tatlı tatlı kaşınıyolar ki. Bide ağrımıyolar ama sanki üzerinde ağorlık varmış gibi farklı bişey oluyo ikisindede. Tarif edemiyorum ama değişik bişey. Büyüyolaaaar![]()
2.21rin 6. günündeyim ama bi tuhaflar sanki ilk hali gibi ler aradaki boşluk 4 parmaktı 2.5 parmak kadar bi boşluk olmuştu ama şuan yine 4 parmak boşluk var diklik dolgunluk gitti gibi bi yayıldılar korkmaya başladım ya ilerleme kat edemezsem![]()