Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

kızlar nasıl gidiyor benim dün ilk günümdü gece sırtım çok ağrıdı hala da biraz ağrıyor sizde de ağrı yaptı mı sırtınıza şu an dinliyorum vazgeçmek yok :KK66:

kızlar nasıl gidiyor benim dün ilk günümdü gece sırtım çok ağrıdı hala da biraz ağrıyor sizde de ağrı yaptı mı sırtınıza şu an dinliyorum vazgeçmek yok :KK66:

bende sırt ağrısı değil de baş ağrısı yapıyo dinlerken sonra geçiyo. benim de bugün 4. günüm hep beraber dinleyelim büyütelimmmm :KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66:

:KK19::26::KK43:( durdumu nn:KK19:e anlamadım 3 günden sonra bi hareket yok durdular öyle :KK43:( acaba çok aşırı küçük olduğundan yavaşcık yavaşcık gidio da ben alıştıkça küçükmü gelio anlamadım k..sadece uçlarında di hassasiyet duruo bide en azından geri gitmedi.kulaklıklamı dinlesem artık

Bence de kulaklıkla dinleyin etkisi daha iyi oluyor sanki. :KK17:
Tabi yavaş yavaş ilerliyoruz canım. Öyle bir anda büyüme nerde. Geç olsun ama güç olmasın yeterki büyüsün canım. Çaresiz kalmayalım da. :18:

Benimde 9. günüm büyüyor dolgunlaşarak ama yavaş yavaş. Belimde ağrıyor bugün. Büyüyor demek ki. :KK17:
Demek istediğim sabırla devam et. :KK61:

benimde bugun 4. günüm ama henüz hiç bir etki görmedim yaa bende işe yaramıyor mu yoksa :KK43:

az önce denedimde kulaklıkla o arkadan gelen vızıltıyı daha ii duyabiliyorum o da telkin sanırım ee böyle olunca sanırım kulaklıkla dinlemek daha yararlı ama akşama kadar kulaklıkla dinleyememki yaaa :KK43:

ya evet cnm benımde oldu sırt agrım bende tıbetın 5 hareketını yaptıgım ıcın ona baglamısdım o zaman sımdı bırakdım gercı tek dınlıyorum artık bıde kollarımda da agrı olmusdu benım
bende sırt ağrısı değil de baş ağrısı yapıyo dinlerken sonra geçiyo. Benim de bugün 4. Günüm hep beraber dinleyelim büyütelimmmm :KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66:
aslında bas agrısı yapacak bır muzık de degıl cnm ama cok ılgınc:KK53:
bence de kulaklıkla dinleyin etkisi daha iyi oluyor sanki. :KK17:
Tabi yavaş yavaş ilerliyoruz canım. öyle bir anda büyüme nerde. Geç olsun ama güç olmasın yeterki büyüsün canım. çaresiz kalmayalım da. :18:

Benimde 9. Günüm büyüyor dolgunlaşarak ama yavaş yavaş. Belimde ağrıyor bugün. Büyüyor demek ki. :KK17:
Demek istediğim sabırla devam et. :KK61:
hadı ınsallah cnm bel agrısı bende de oldu ama ben yıne tıbete bagladım cnm ama muzık yaparmıkı agrı belde alakası yok ama demı:KK51: Cnm buyume haftalık oluyo deyım sana benım bugun 2hafta oldu tam dun fark arttı bırden :KK52: Zaten agrımda cokdu dun bırde 8 saate cıkardım dınlemeyı ben :KK64: Koltuk altında da agrı oluyo ınanın kızlar:KK76:
bi an önce 3 hafta 4 hafta geçiverse :93:
aynen cnm bende sonucu cook merak ettıgım ıcın oyle dıyorum benım ıkı haftam gıttı bıle:KK66:

ya evet cnm benımde oldu sırt agrım bende tıbetın 5 hareketını yaptıgım ıcın ona baglamısdım o zaman sımdı bırakdım gercı tek dınlıyorum artık bıde kollarımda da agrı olmusdu benım

aslında bas agrısı yapacak bır muzık de degıl cnm ama cok ılgınc:KK53:

hadı ınsallah cnm bel agrısı bende de oldu ama ben yıne tıbete bagladım cnm ama muzık yaparmıkı agrı belde alakası yok ama demı:KK51: Cnm buyume haftalık oluyo deyım sana benım bugun 2hafta oldu tam dun fark arttı bırden :KK52: Zaten agrımda cokdu dun bırde 8 saate cıkardım dınlemeyı ben :KK64: Koltuk altında da agrı oluyo ınanın kızlar:KK76:

aynen cnm bende sonucu cook merak ettıgım ıcın oyle dıyorum benım ıkı haftam gıttı bıle:KK66:

bilmiorum vallahi neden oluyo sadece dinlerken arada bi baş ağrısı yapıyo böyle iğne saplanıyo gibi oluyo:44:

ne güzel 1 haftan kalmış ben daha 4. gündeyim :KK15:

Son düzenleme:
benimde bugun 4. Günüm ama henüz hiç bir etki görmedim yaa bende işe yaramıyor mu yoksa :KK43:

az önce denedimde kulaklıkla o arkadan gelen vızıltıyı daha ii duyabiliyorum o da telkin sanırım ee böyle olunca sanırım kulaklıkla dinlemek daha yararlı ama akşama kadar kulaklıkla dinleyememki yaaa :KK43:

cnm hıc mı bır belırtı yok sızı az dolgunluk falan yok mu:KK53:
Asıl kulaklıkla cok daha kolay oluyo cnm her zaman dınleme sansın oluyo baskalarınn yanında dısarda her yerde yanı daha kolaylık:KK34:

bilmiorum vallahi neden oluyo sadece dinlerken arada bi baş ağrısı yapıyo böyle iğne saplanıyo gibi oluyo:44:

Ne güzel 1 haftan kalmış ben daha 4. Gündeyim :KK15:

cnm ben tam bır ayı tamamlamayı dusunuyorum yanı 21 gunden sonra bıraz daha dınleyecem zaten o zamana da ıstedıgım sonuca ulasırım gıbı gelıyo 14 gunde bıle sonuc cok guzel cunku bunlar ıyıce yaklasmaya basladılar bırbırlerıne:KK52::KK52:

cnm hıc mı bır belırtı yok sızı az dolgunluk falan yok mu:KK53:
Asıl kulaklıkla cok daha kolay oluyo cnm her zaman dınleme sansın oluyo baskalarınn yanında dısarda her yerde yanı daha kolaylık:KK34:

:KK14: maalesef hiçbir etki yok umutsuzluğa kapılmak istemiyorum ama...
sadece gündüzleri dinleyebiliyorum evde yalnızım o nedenle açıyorum pc den sesini yükseltip dinliyorum yani başka şeylerle de ilgilenirken evde yalnızım ya kapı çalsa duymam diye kulaklıkla dinleyemiyorum kargo bekliyorum
devam edip etmemek konusunda da kararsızım :KK14:

regl dönemindeyim acaba ondan kaynaklı da olabilir mi etkisizliği

cnm ben tam bır ayı tamamlamayı dusunuyorum yanı 21 gunden sonra bıraz daha dınleyecem zaten o zamana da ıstedıgım sonuca ulasırım gıbı gelıyo 14 gunde bıle sonuc cok guzel cunku bunlar ıyıce yaklasmaya basladılar bırbırlerıne:KK52::KK52:

ayyyyyy sonuçlarını okuyunca heyecan sarıyo beni yaaaa :81:
ben de istediğim boyuta ulaşana kadar devam etmeyi düşünüyorum. bi zahmeti yok ne de olsa. her an dinleyebiliyosun :KK9:

:KK1::KK37:kulaklık siparişi verdim :KK70: yapılacak bi sürü iş var ben bunlarla uğraşıyorum geç gelen mucize beni hallere soktu aman allahım :KK70:

:KK1::KK37:kulaklık siparişi verdim :KK70: yapılacak bi sürü iş var ben bunlarla uğraşıyorum geç gelen mucize beni hallere soktu aman allahım :KK70:

sorma ya benimde 4 taen projem var 2 tane labaratuar sınavım var 4 hafta sonrada finallerim var ben bilgisayar başıında sadece buna odaklandım artık

:KK14: Maalesef hiçbir etki yok umutsuzluğa kapılmak istemiyorum ama...
Sadece gündüzleri dinleyebiliyorum evde yalnızım o nedenle açıyorum pc den sesini yükseltip dinliyorum yani başka şeylerle de ilgilenirken evde yalnızım ya kapı çalsa duymam diye kulaklıkla dinleyemiyorum kargo bekliyorum
devam edip etmemek konusunda da kararsızım :KK14:

regl dönemindeyim acaba ondan kaynaklı da olabilir mi etkisizliği
cnm ben tek kulagıma takıyorum oyle dınlyorum zaten ıkısıne takmıyorum cnm 21gune tamamla derım ben ama sen bılırsın yınede bılmıyorum cnm benım o donemım gelmedıgı ıcın daha boyle etkı etmeyınce cok hayret edıyorum kendımde cok fark ettıgı ıcın cnm :KK50: Herkesde ıse yarayacagını dusunmusdum :26:
ayyyyyy sonuçlarını okuyunca heyecan sarıyo beni yaaaa :81:
Ben de istediğim boyuta ulaşana kadar devam etmeyi düşünüyorum. Bi zahmeti yok ne de olsa. Her an dinleyebiliyosun :KK9:
benım de olsa keske benden once deneyen bırılerı de bende onlardan duyup bılseydım :KK53: Sımdı herkesden once olmakda kotu cnm bılmeden dınlıyorum sonucu gordukce sasırıyorum boyle:KK9: Aynen cnm zahmetsız oturdugum yerden buyuyo resmen yanı
sorma ya benimde 4 taen projem var 2 tane labaratuar sınavım var 4 hafta sonrada finallerim var ben bilgisayar başıında sadece buna odaklandım artık

:KK9::KK9::KK9: Tek derdımız goguslerımız oldu valla:KK1::KK1:

tamam canım bende tavsiyene uyup tek kulaklıkla dinleyeceğim bundan sonra. senin önceki konunda japon müziğini ilk 6. dinleyişimde yani günde içindeki 20 kereden ilk 6.sında boynum ve omuzuma müthiş ağrı girmişti bırakmıştım bununda işe yarayacağını düşünmüştüm açıkcası belki önyargılıyımdır da farkında değilimdir varsa aklımdaki kötü düşünceleri kovup dinlemeye devam edeceğim bu arada elleyince agrı olduğunu farkettim (reglden de olabilir) ama sanırım sizin bahsettiğiniz böyle bir ağrı değil dimi?

Son düzenleme:
tamam canım bende tavsiyene uyup tek kulaklıkla dinleyeceğim bundan sonra. Senin önceki konunda japon müziğini ilk 6. Dinleyişimde yani günde içindeki 20 kereden ilk 6.sında boynum ve omuzuma müthiş ağrı girmişti bırakmıştım bununda işe yarayacağını düşünmüştüm açıkcası belki önyargılıyımdır da farkında değilimdir varsa aklımdaki kötü düşünceleri kovup dinlemeye devam edeceğim bu arada elleyince agrı olduğunu farkettim (reglden de olabilir) ama sanırım sizin bahsettiğiniz böyle bir ağrı değil dimi?
yok cnm dokununca degıl kendılıgınden ıcden ıce sızı oluyo son zamanlarda da kasıntılar arttı ıyıce agrı rahatsız etmeyecek sekılde oyle regl oncesı gıbı degıl devam et cnm bısey kaybetmezsın yanı cıdden ıse yarayan tek seyın bu oldugunu dusunuyorum buyudukce cok hosuma gıdıyo bır yandanda nasıl alısacam ıyıce buyudugunde dıye dusunuyorum yanı guzel dusunelım guzel olsun :KK34:

senin adına çok seviniyorum vallahi :) inşallah aynı heyecan ve sevinçleri bizlerde yaşarız.. bu arada beden olarak değişme oldumu?

X