- 3 Eylül 2009
- 9
- 0
- 37
:26: ( durdumu nn e anlamadım 3 günden sonra bi hareket yok durdular öyle ( acaba çok aşırı küçük olduğundan yavaşcık yavaşcık gidio da ben alıştıkça küçükmü gelio anlamadım k..sadece uçlarında di hassasiyet duruo bide en azından geri gitmedi.kulaklıklamı dinlesem artık
bende kulaklikla dinliyorumunide, tv basinda, wc de, mutfakta, pc basinda....bozulmasa banyo yaparkende dinlicem yakinda i pod unda memeleri yikarsa sasmam yani
aynen yha banyo yaparken bıle dinlemek istiyorum
senin kacinci günün cnm benim 3 oldu ve su andada dinliorum 7 saat oldu bugün...yatana kadar 9 olur heralde....bende bazen sanki agri girio gidio böle anlik agrilar sürekli bütün gün devam eden bi agri yok...bazilari ilk günden agri baslio dio sasiyorum bende mi bi anormallik var dieama olucak ins yavas yavas
sana ne deyim ben.
cok güldüm ya.
kolay değil bosver cek acını.
rahatla.
dusunme unut diyolarya sinir oluyorum olmuyo işte.
evet cnm kulaklıkla dınlemenı tavsıye ederım bırde mucıze beklemeyın gun gun buyuyo duruyo tekrar devam edıyo 21 gunu tamamlayın en azından pes etmek yok devam:26: ( durdumu nn e anlamadım 3 günden sonra bi hareket yok durdular öyle ( acaba çok aşırı küçük olduğundan yavaşcık yavaşcık gidio da ben alıştıkça küçükmü gelio anlamadım k..sadece uçlarında di hassasiyet duruo bide en azından geri gitmedi.kulaklıklamı dinlesem artık
bende kulaklikla dinliyorum :d unide, tv basinda, wc de, mutfakta, pc basinda....bozulmasa banyo yaparkende dinlicemYakinda i pod unda memeleri yikarsa sasmam yani
aynen cnm her an kulaklık kulagımda benım bır kac gundur yavaslamısdı ama bugun hızlandı bıraz daha buyume gec olsun da guc olmasın kızlar sabır:26:
cnm gun boyu agrı olurmu yanı tabıkı bızımde oyle arada gırıyo agrı gerı gecıyo yanı yoksa dayanılmaz olur cekılmezsenin kacinci günün cnm benim 3 oldu ve su andada dinliorum 7 saat oldu bugün...yatana kadar 9 olur heralde....bende bazen sanki agri girio gidio böle anlik agrilar sürekli bütün gün devam eden bi agri yok...bazilari ilk günden agri baslio dio sasiyorum bende mi bi anormallik var dieAma olucak ins yavas yavas
evet cnm ya ona bende cok dıkkat edıyorum dınlerken telefon calınca da gıcık oluyorumkızlar yakınlaştı memişler dediniz baktım üstten benimkilerde yakın gözüküyor dolgun gözüküyor 6 saat dinlemiyorum ama 3-4 saat dinliyorum wakit buldummu dinliyorum bugun hem yürüdüm hem dinledim bide dinlerken melodiyi yarım bırakıyorum bazen bişey olurmu bunu fark edince yarım bırakmamaya calışıyorum ama tlfondan dinlerken oluyo pc de durduruyorum inş bişey olmaz
bır sene yaglarla masaj yaptım bu 13 gunde buyuttugum kadar buyumedı emın olnedense ınanmıyorum buna ben :/
büyütmek için herhangi bir yağla yattıgınız yerden masaj yapın büyür zaten..
evet cnm ılk gunlerde agrının sıddetı cok fazlaydı sımdı daha hafıf sekılde gırıyo arada bı evet cnm pes etmek yokarkadaşlar öyle sızlama kesildi,büyüme durdu diye vazgeçmeyin nezin dedikleri doğru bi ara duruyo sonra yine başlıyo sızlamalar büyümeler mesela bugün dinlerken sızlama çok az oldu diğerlerine göre ama ilk 1 hafta süper derecede ağrı ve büyüyme hissetmiştim o yüzden karamsarlığa kapılmadan devam edelim bol müzikler mutlu göğüsler
sabreden dervis muradina ermis derler dimi ama :d sabir edicez dinlemeyi eksik birakmicasss :d konu acilinca kasinti basladi iyimi :d
nezcim cnm kulaklıklamı dinlemek daha faydalı nolrmalmi ben ikisinide yapıyorum bizimkiler warken kulaklıkla yatıncada ses acık dinliyorum fark edermi önemli olan duymak değilmi ne dersin cnm:82:
tatlım ben hep kulaklıkla dınlıyorum ve bu sekılde faydasınıda gordugum ıcın sankı daha etkılı olur gıbı gelıyo ama bılemıcem yınede cnm
cnm gun boyu agrı olurmu yanı tabıkı bızımde oyle arada gırıyo agrı gerı gecıyo yanı yoksa dayanılmaz olur cekılmez
evet cnm ya ona bende cok dıkkat edıyorum dınlerken telefon calınca da gıcık oluyorumtamamlamakda fayda var
bır sene yaglarla masaj yaptım bu 13 gunde buyuttugum kadar buyumedı emın ol
evet cnm ortalarda bır yerde benımde dıkkatımı cektı artıyo bazen cızırtımüzigin arasinda ciziltilar oluyo oda sesi oluyo sanirim :d sizde fark ettinizmi o ciziltilari arada bi oluyo :d
evet cnm aynen oylekulaklıkla dinle diyosun yanii okişş cnm dinliyim
bebek sesıde var ama o kalıcı olmadı cnm bu daha etkılı bundada sozler var cnm telkıne ınanmıyorsun galıba sen dene ıstersen farkı gorunce zaten ınanırsıncidden sasırıyorum ...dogrudur cunku yapmadım..ama ne bıleyım bu cızırtı yerıne bebek sesı dınlemek daha faydalı gıbı gelıyor..bebek sesinin hangi hormonları artırdıgı kesınAyyy guldum guldum basıma gelecek galıba ıkna olacagım sıze...opuyorum canımm...kolay gelsın sabır dılerım valla