Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

bu arada acayip derecede de bi sızlama var resmen şiştiğini hissediyorum güzel bi his ama

göğüsunun ıcıne ust kısımlara falan bır dokun cnm nasıl lıf lıf yaglanma gıbı gelıyo ınsanın elıne yan yatınca ozellıkle cıdden cok guzel bı gelısme oldu yaa kac yıldır bu formdakı cıdden ıse yarayan zahmetsız tek seyı bulduk galıba kızlarr gozumuz aydın sonunda

kesinlikle etkili ben ilk başta gülme krizine girmiştim dalga geçmiştim ama denemekten kendimi alıkoyamadım ve iyiki denemişim kıız süper oluyo gerçekten etkili

kesinlikle etkili ben ilk başta gülme krizine girmiştim dalga geçmiştim ama denemekten kendimi alıkoyamadım ve iyiki denemişim kıız süper oluyo gerçekten etkili
valla ben hep cıddıye aldım bu tarz konuları ınanırım yanı o yuzden de denemek ıstedım ve hıc de pısman degılım evet cnm oldukca etkılı hatta bugune kadar denedıgım tum sacmalıklardan on kat daha etkılı hemde kısa surede yanı

[ı]göğüslerim feci sızlıyo ya..
6 saat olmasada günde 3.4 saat dinliyorum.. [/ı]

cnm benım ıkıncı haftam agrıların sıddetı azaldı bıraz daha ılk gunlere nazaran sımdılık ama ara ara yınede oluyo rahatsız etmeyecek kadar

Son düzenleme:
kullananlar da ne kadarlık bir büyüme meydana geliyor,acaba.

konu 1,5 hafta önce açılmıs sanırım, bu kadar sürede bunu deneyip kalıcı ve gerçek sonuç alan varmı ??

kullananlar da ne kadarlık bir büyüme meydana geliyor,acaba.
dınleyenlerde demek ıstedın sanırım cnm Bır haftada gozle gorulur dısardan kıyafetten fark edılır derecede bır buyume oluyo tatlım ve sıslık degıl yaglanma oluyo

konu 1,5 hafta önce açılmıs sanırım, bu kadar sürede bunu deneyip kalıcı ve gerçek sonuç alan varmı ??

kalıcı oldugunu dusunuyoruz onu ılerde gorecez cnm cunku sısme olmuyo yaglanma oluyo resmen gercekden sonuc alan bı kac kısı var cnm ben de dahıl denemesı bedava ısteyen herkes denesın ve sonucu gorsun

Bu gece telkini dinleyerek uyumayı deniycem
Umarım rahat ederim de her gün böyle yaparım yoksa sabahları okul felan olunca olmuyor :82:

kızlaaaaar ben de 3. günümdeyim bu telkinde ve sızlarım vaaaar ayrıca nar çekirdeği yağıyla masaj ve buz masajı yapıyorum. Ayrıca evde bi masaj aleti var göğüs geliştirici masaj aleti başlığına benzeyen onu kullanıyorum. Onu kullanırken de göğsüme normal bi krem sürmek yerine şerbetçiotu kremi sürüyorum. 1 hafta önce sadece yap ile masaj yapıyodum 3 gündür bunları etkiledim ve gerçekten dolgunluk geldi. Yazılarımı gördüysenz biliyosundur sadece 7 cm fark var altla üst arasında göğüslerimin. Şimdi bi tatlı dolgunluk geldi azcık da üstleri dolsa harika olucaak. Daha gelişmeleri yazarıııııım

korkmaya başladım.

korkmaya başladım.

neden cnm korkacak bısey yok Dus aldıkdan sonra tekrar olmadı zaten hem dusununce normal yanı kımbılır o yag ıcerde nasıl bı etkı yapmısdı Ayy cok rahatım valla oturdugum yerde buyuyo her gecen gun bıraz daha dolgunlasıyı bugun 9 oldu bır ay da baya baya bı yol katetmıs olacaz ınsallah kızlar

Benim telkinde 4. günüm. Hafif birşeyler hissediyor gibiyim.
Nasıl anlatsam göğsüme ellediğimde sanki içinde yumuşak birşeylerin olduğunu farkediyorum. Vıcık vıcık değilde bir başka. Sizde de öyle mi?

evet cnm aynen oyle ancak ıkıncı haftam benım bıraz daha sert oldu cıvıma gıbı olan sey gıttı ancak daha bı yumusak oldu dokununca yaglanma oldugu ıcın sanırım hıc bılmedıgımız ıcın bıze tuhaf gelıyo ıste normalde gogus boyle oluyo zaten Elleyınce bırde lıf lıf dokular ele gelıyo cnm her gecen gun dahada buyudugunu hıssedıyorum yaa super bısey bu

Ben 1 haftada 2cm lik bi büyüme elde etmiş durumdayım. Ve öyle 6 saat falanda dinleyemedim açıkcası günde 2-4 saat arası dinleyebildim.Şu şekilde dinledim önce japonlarınkini (30sn lik olanını)sonra telkini dönüşümlü olarak media playerdan dinledim günde en az bi 4 saatimi deliksiz pc başında geçiren biri olarak açıyorum müzikleri o şekilde dinliyorum nezz'in de dediği gibi gerekten şişlikten ziyade yağlanma oluyo dolgunluğu hissedebiliyosunuz bilgi almak isteyen arkadaşlara kendi tecrüblerim bunlar

4 haftada nasıl olur acaba ıple cekıyorum valla bır ayın bıtmesını cnm evet cok farklı bır buyume demı ne yagın buyuttugune ne cayın hıc bırıne benzemıyo o yuzden kalıcı olacagını dusunuyorum tıpkı ergenlıkdekı gıbı buyuyo ıste ne guzel vucut kendı kendıne buyutuyo Valla ben 6 saat dınlıyorum cnm gunluk ıstedıgım sonucu alana kadar dınlemeyı de dusunuyorum herkesede tavsıye ederım baska seylerle bos yere vakıt kaybetmesın kımse hemde sonuc alma oranı cok dusuk olan seylerle

Ben yattığım zaman dinleyemiyorum müziği. Uyku tutmuyor uyuyamıyor bir o yana bir bu yana dönüyorum. :84:
Artık yatmadan önce ne kadr dinlediysem o kadar oluyor. Günde 6 saati tamamlıyorum yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…