bu arada acayip derecede de bi sızlama var resmen şiştiğini hissediyorum güzel bi his ama
valla ben hep cıddıye aldım bu tarz konuları ınanırım yanı o yuzden de denemek ıstedım ve hıc de pısman degılım evet cnm oldukca etkılı hatta bugune kadar denedıgım tum sacmalıklardan on kat daha etkılı hemde kısa surede yanıkesinlikle etkili ben ilk başta gülme krizine girmiştim dalga geçmiştim ama denemekten kendimi alıkoyamadım ve iyiki denemişim kıız süper oluyo gerçekten etkili
[ı]göğüslerim feci sızlıyo ya..
6 saat olmasada günde 3.4 saat dinliyorum.. [/ı]
dınleyenlerde demek ıstedın sanırım cnmkullananlar da ne kadarlık bir büyüme meydana geliyor,acaba.
konu 1,5 hafta önce açılmıs sanırım, bu kadar sürede bunu deneyip kalıcı ve gerçek sonuç alan varmı ??
cnm sen sımdı sadece telkını mı dınlıyosun tıbetın 5 hareketını de yapıyomusun benım kollarımdakı agrıda telkınden mı ozaman
bende dün dinlemeye başladım umarım bende de etkili olur
anladım canım pekı kollarında sırtında falan agrı oluyomu cıdden yaa ınsallah kalınlasma olmazben sadece telkin dinliyorum canım
bence olur cnm, inanmakla alakalı bi durum, biz nezle gelişmeler gözlüyoruz :)
uyurum canım da bıraz gec yaa ben de degısık bısey oldu bı kac gundur ama ben pek ıhtımal vermemısdım cnmda benım goguslerımden bonvıva kullandıgım yagın kokusu gelıyo kac yıl once kullanmısdım ne alaka bılmıyorum ama oyle yanı ıkı gundur falan yanı buyume basladıgından berı hos da bı kokusu vardı hıc bısey de kullanmıyorumda herhangı yag falan anlamadım gıttı
korkmaya başladım.
benim telkinde 4. Günüm. Hafif birşeyler hissediyor gibiyim.
Nasıl anlatsam göğsüme ellediğimde sanki içinde yumuşak birşeylerin olduğunu farkediyorum. Vıcık vıcık değilde bir başka. Sizde de öyle mi?
ben 1 haftada 2cm lik bi büyüme elde etmiş durumdayım. Ve öyle 6 saat falanda dinleyemedim açıkcası günde 2-4 saat arası dinleyebildim.şu şekilde dinledim önce japonlarınkini (30sn lik olanını)sonra telkini dönüşümlü olarak media playerdan dinledim günde en az bi 4 saatimi deliksiz pc başında geçiren biri olarak açıyorum müzikleri o şekilde dinliyorum nezz'in de dediği gibi gerekten şişlikten ziyade yağlanma oluyo dolgunluğu hissedebiliyosunuz bilgi almak isteyen arkadaşlara kendi tecrüblerim bunlar