Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

Ay benimde 2 gündür kollarımda ağrı var ki nasıl
Niye ağrıyor diyordum bende,ağır bişey kaldırmadım zorlamadım felan
Büyüsünler

Vee bugun tam bır hafta oldu gunluk 6 saat duzenlı dınlemeye baslayalı vee hacım kazanıyo resmen agırlasıyo yaaa Bu gune kadar hıc bu sekılde buyumedı tekrar soyluyorum kızlar sonucu daha gormedım ama boyle gıderse ıstedıgımız ıdeal gogus boyutuna kolay sekılde ulasabılecez cm olarak aynı ancak doluyo ıclerı benımde ıstedıgım buydu zaten bos bos cm sıslık olmasından sıkılmısdım zaten bırde sanırım gogusun ıcındekı sert tabakada sıslık oluyodu onceden bızım buyume zannettıgımız sey gerıde gecıyodu kalıcı olmuyo dıyoduk yaa estetıkden sonra kı ıkıncı çözum bu galıba kızlar bırde sanırım zaman alacak cunku yaglanma kolay kolay olacak bı olay degıl 21 gun dıyoruz ama bır ayı bıle bulabılır belkıde Sonuc ıstedıgımız gıbı olacaksa dınlerız yeterkı kalıcı olsun ve ıstedıgımız bedene ulasalım kızlar

Ay benimde 2 gündür kollarımda ağrı var ki nasıl
Niye ağrıyor diyordum bende,ağır bişey kaldırmadım zorlamadım felan
Büyüsünler

cnm sen sımdı sadece telkını mı dınlıyosun tıbetın 5 hareketını de yapıyomusun benım kollarımdakı agrıda telkınden mı ozaman

KIZLAR TELKIN HAKKINDA BIRAZ BILGI BULDUM SIZLERLE DE PAYLASMAK ISTEDIM GERCI BIR COGUNU PARFAIT ARKADASIMIZ ACIKLADI SOYLEDI AMA YINEDE BENDE YAZMAK ISTEDIM
Telkinli müziklerde telkinleri duyamayabilirsiniz. Zaten telkinlerin kulakla duyulmayacak düzeyde olması gerekiyor.

Bunda amaç kişinin bilinçaltı direncini düşürmek ve etkiyi hızlandırmaktır.

Telkinlerin duyulmaması etkinin olmadığı anlamına gelmemektedir.

Duymak ile algılamak farklıdır beynimiz belli bir db(ses seviyesi) altında ki sesleri bilinçaltına iletir.

Burda önemli olan 21 gün kurali ve özellikle en az 10 saat dinlemeniz. Gece uykuda dinlemek hem cok daha etkili hemde bu saati doldurmaniz acisindan kolay olacaktir.
Telkinlere inanip inanmamak etkisini değiştirir mi

Telkilerin etkisine inanmadılkarı halde dinleyenlerde etkileri görürler.

Bunun bir çok örneği vardır. Ancak telkinleri her gün saatlerce dinlemek yerine günde bir iki kez dinlerseniz

3-5 gün ara veriseniz yani bu inançsızlığınız dinleme sürenizi etkilerse o zaman etiki göremezsiniz.

Telkin konusu bizim ülkemizde çok bilinmiyor.

Günde Kaç Saat Dinlenmeli

Dinleme süresi ortalama 70–80 saattir. Günlük 8-10 saatlik bir dinleme ile 1 hafta içinde etkiler ortaya çıkmaktadır.

Fakat kişiden kişiye etkiler değişik olduğundan süre değişmektedir.

Haftadan önce etki gören olduğu gibi 2 haftada etki görmeyen de olmaktadır.

Ancak daha az sürede dinleyebilirsiniz

Telkinleri dinlerken müziğin sesini çok açmaya gerek yoktur. Müziğin sesini duymanız kâfidir.

Müziğin sesini çok açılması ile etkinin artması arasında bir orantı yoktur.

Telkinler dinlenirken başka işlerle uğraşılabilir; TV izleyebilir, kitap okuyabilir, çalışabilir, başka müzik dinleyebilir,

kısacası her türlü günlük aktivenizi yapabilirsiniz.

Hatta uyurken bile dinleyebilirsiniz (sizi rahatsız etmeyen bir müzik türü ve ses düzeyi ile).

sabaha kadar kulağımda uyku arasında bile dinliom

yaa bende oyle kulagımda uyumak ıstıyorum kulaklıkla ama bır turlu uyuyamıyorum ses rahatsız edıyo ben zaten sessız ortamda ve zor uyurum o yuzden gunduz dınlıyorum genelde aslında uykuda daha ıyı olur ama olmuyo ıste

Telkinleri dinlerken müziğin sesini çok açmaya gerek yoktur. Müziğin sesini duymanız kâfidir.

Müziğin sesini çok açılması ile etkinin artması arasında bir orantı yoktur.

bende kulaklıkla yatamam ama sesi kısıp başucumda telofonumdan dinlesem olurmu acaba dinlerken sisini çok açmaya gerek yoktur diyor ne dersiniz böyle yapayımmı benim duyabileceğim bir ses we başkasının duymayacagı bir şekilde acsam nasıl olur kızlar

etrafında duyacak kımse olmayacaksa o yonden sıkıntı yoksa olur cnm yeterkı sen kısık da olsa dınle duy yeter bence ben hem kulaklıkdan hemde ses olunca uyuyamıyorum yaa off nasıl cnm etkısı sende benım agrılar devam edıyo dolgunluk az az artıyo zaten bırden mucıze beklemıyorum zamanla olacak ınsallah

düzenli dinleyemiyorum canım ancak geceleri pc acınca gündüz yogunum bu aralar 1-2 saat dinliyorum ama umutluyum etki ettiğini düşünüyorum dolgun gözüküyorlar düzenli gece dinliycem ama ewe gidince ewde değilim şuan senin içinde sewindim cnm inş dahada dolgunlaşır

sagol cnm gercekden ınsan hemen anlıyo farkı demı duzenlı gunluk dınlemen de belkı yetıyo sana cnm saat acısından az olsa bıle aksatmadan dınlıyorsan etkı eder yanı soyle bı 80 85lerıde gorebılseydık :26:ayy bıde ne dusundum ya buyudukden sonra pısman olursak cunku nasıl olacak hıc bılmıyoruz boyle kucuk alısdık ya yıllardır Mesela ben sımdı yandan koluma degmesıne alısmaya calısıyorum sonra egılınce azda olsa agırlık oluyo onu hıssettım dahada buyudugunde ne degısıklıkler olacak kımbılır

Seninle aynı düşünmüşüz bak. Küçük küçük dedik büyüyünce de sıkıntı yaşamayalım. Sarktı, yok şu yok bu diye. Bu seferde küçültme çalışmalarına mı başlayacğız dedim. Tövbe tövbe.

Ki gerçekten büyürse yani istediğim boyuta gelsin ben bırakırım çalışmalarımı zaten. Çok büyük göğüsde gözüm yok. Bir büyüsünde inşallah.

aynen cnm yaa bakdım kı etkısını goruyorum buyuyo sımdıde onu dusunuyorum alısma surecı olacak sanırım yatarken falanda oyle cunku yıllarca bu sekılde yasadık yanı bende zaten soyle ıstedıgım gıbı olsun bırakacam cnm fazlasında gozum yok 95 beden olsun yeter Saka bı yana soyle gogus gorunumu alsıın 80 bıle cok ıyı yanı

bende dün başladım dinlemeye kızlar ama ancak 3 saat dinleyebiliyorum umarım etki eder çok istiyorum büyümesini ya 75i doldursun o bile bana yeter ya

bende dün başladım dinlemeye kızlar ama ancak 3 saat dinleyebiliyorum umarım etki eder çok istiyorum büyümesini ya 75i doldursun o bile bana yeter ya

gun atlamadan dınlersen eger bence olur cnm etkısı bırde ıstersen gece uykuda dınlemeye calıs gunduz yoksa vaktın

öyle yapim tatlım sağol zaten gece hep müzik dinleyerek uyurdum sabaha kadar çalsın dursun inş. hepimiz etkisini görürüz :92:

Canım bu kaydı yaparken hangi programı kullandın? Birinin alçak birinin yüksek olması yeterli mi yoksa belli bir frekansa mı ayarladınn Belki ben de içimde adım geçen bişey yaparım die düşündüm de :78:

öyle yapim tatlım sağol zaten gece hep müzik dinleyerek uyurdum sabaha kadar çalsın dursun inş. hepimiz etkisini görürüz :92:

ne guzel muzıkle uyuyabılıyosan eger cnm ben yapamıyorum o yuzden hep gunduz dınlıyorum yaa eskıden sarkı radyo dınlerdım bır haftadır onada fırsatım olmuyo telefonumdan hep aynı seyı dınlıyorum cunku

kızlar iyi haberr ben yaklaşık 1 haftadır dinliyorum hem parfaitin melodisini hemde kjaponlarınkini ikisinide atıyorum media player a dönüşümlü olarak gündüzleri dinliyorum ve 1 haftadırda gözle görülür şekilde 2 cm lik bi gelişim katettim ayrıca sürekli ayna karşısına geçip aa nasıl büyümüş diyorum ama gerçekten öyle sütyenimden taşıyo böyle ayy ilk defa oldu buu çok mutluyum ben birde pıerarica mirifica kapsülü ve kreminden sipariş ettim bu kadar büyümeye yol almışlarken biraz destek vermeliyim diye düşündüm bide o bitki sadece göğüslere dğil bir çok şeye etki ediyomuş cilde falan taylanddan gelicek onuda kullanır gelişmleride burdan heryerden haber veririm

bu arada acayip derecede de bi sızlama var resmen şiştiğini hissediyorum güzel bi his ama

aynen cnm bende bugun 8 gun oldu dınlıyorum telkını ve sonuc sasılacak kadar guzel bende bakıyorum ne kadar farklı gelıyo yanlız on gunde 3cm buyume farklı cnm bu telkın cook daha ıyı ve etkılı super dolgunluk yapıyo bır haftada boyleyse bır ay sonunda ne olur dusunemıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…