Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende ölçtüm okuyunca yorumları eni 23 boyu 18 ama boyundan nerden tuttunuz ben koltuk altı hizasından tuutum normal göğüs ölcünüz kaç kızlar üst we alt
bende ölçtüm okuyunca yorumları eni 23 boyu 18 ama boyundan nerden tuttunuz ben koltuk altı hizasından tuutum normal göğüs ölcünüz kaç kızlar üst we alt
benim 70-80 canımbende ölçtüm okuyunca yorumları eni 23 boyu 18 ama boyundan nerden tuttunuz ben koltuk altı hizasından tuutum normal göğüs ölcünüz kaç kızlar üst we alt
bır ay sonra tekrar yazalım bakalım ne degısıklık olacak telkın sayesınde cnmbenim 70-80 canım
ayyy inşallah o zamana kadar bi 5 cm büyür ve dolgunlaşır daha da :) iyi geceeler kızlarbır ay sonra tekrar yazalım bakalım ne degısıklık olacak telkın sayesınde cnm
ustu 93 olsa alt da 85 olsa ne güzel olur :26:
Kızlarrr hadı sızde olcunde yazın en ve boy olarak
önceden ölçmüştüm üst 83 alt 76 we üst bedenim çok zayıf benim kemiklerim sayılır dalga geçerler yattı sırtındaki kaburgaları sayalım diye inş büyüyecekler
allah ım göğsünü büyük isteyen bütün arkadaşlarımın göğüsünü büyüt beninde amin
eni 17,boydan 13 cıktı :/ bakalım ne kadar bi değişim olcak telkinden sonra :44:
bakalım cnm dıyorum ya bır ay sonunda herkes tekrar yazsın hem bu sekılde hemde alt ust olarak ölçulerını senın alt ust kac cnm
alt 77-üst 84 benm canm ya daha yolun basındayım
amın cnm ınsallah Yaa kızlar gogus olcusu benım gıbı olan hıc mı yok yaa cm farkı cok ama gogusu yınede kucuk bı tek benmı varım
evet cnm benım ılk basta kacdı bılıyomusun 82 78 falandı yanı dusun
cnm göğsün küçük değil benden büyük hepimizin göğüsü büyük küçük demiyoruz kesinlikle düşünmiyelim bile tmm herkeze söylüyorum ne dersek düşünürsek o olur pozitif güzel düşünceyede ihtiyacımız war herkez yazsın bakalım
benim göğüsüm çok güzel istediğim ölçüde sewiyorum onları
sen yine iyi azmetmişsin canm ya ben de işte 4-5 aydır falan takmış durumdayım ilk basladığımda benm de 81di üst. Bu yaz nişan düşünüyoruz erkek arkadaşımla seneye de düğün olur büyük ihtimal ve benm o zamana kadar büyütmem gerek sevgilimin bunu sorun yapacağını sanmıyorum ama ben kendime takmış durumdayım yani en basitinden istediğim gelinliği giyemem biraz olsun göğüs olmadan
baskası ıcın degılkı kendımız ıcın cnm ılk once Haklısın ya kadın deyınce gogus olmadan olmuyo sankı ama bızımde olacak ınsallah