Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

yaramıyomu pekı cnm hıc mı fark olmadı o kadar gun gecmıs ama etkısı de mı yok agrı sızı falan :44:

evet cnm yarıyo ama gözle görülür fark istiyorum ben, mesela eskiden dokununca hafif sert geliyordu ama simdi yaglandı diye sanırım daha yumusak geliyor elime sanırım telkinden kaynaklandı ama ben aynı zamanda yogurrtla karıstırıp keten tohumu yedim gunde 2 defa ayrıca hep hurma yedim o da büyümesine yardmcı oluyo diye hangisi etki etti bilmiyorum ama

cnm bende de aynı sekılde ve bı cok kısıde de o yuzden telkındendır yumusadı tamam ama dolgunlastıkca sertlıkde kazanır yanı bıde soyle gozle gorulur sekılde buyume zaman ıstıyo ama oda olacak ınsallah cunku cıdden ıse yarıyo dınlemeye devam cnm bı anda olacak ıs degıl bu bunu cook ıyı anladım bunun dısında da etkılı baska bı yontem daha gormedım bı cok seyı denedım ama en guzel bu sekılde yanı cnm

Son düzenleme:

evet haklısın ""geç olsun kalıcı olsun"" sloganımız bi de evlenmeden buyusun istiyorum o zaman destekli sdyen kullanma sansımda olmycak mecbur adam yatakda görcek o bisey demese bile benim kendime güvenim olsun istiyorum

cnm dugune kadar sanırım bes ay falan mı var o zamana ınsallah kocaaaman olmus olur bıle tatlım merak etme sure olarak var daha zamanın zaten hepımızın kı ancak asagı yukarı o zamana kadar ıstedıgı gıbı olur cunku zor buyuyo bırazcık kalıcı guzel sekıllı olsunda tek onemlı olan o

aynen cnm ama isde sabırsızım ben -ki burada herks öyledir eminim hemen istedigi ölçülerde olsun isteyen.. ama zamana baglı hersey :97: çeyizim için iç çamasılarna bakıyorum bazen diyorum acaba 85b mi alsam yoksa 90 mı acaba büyr mü yoksa hep böylemi kalr küçk beden alrsam ilerde kullanamam fln görsen aklım bi milyon ..

sen yıne dolgusuz 85 al bence tam ortası olsun cnm evet sabırsızlık hepıımızde var ancak olmuyo deyıp pes etmek yok cnm sakın:26: ben carsambaya ıkıncı 21 gun ıcın baslıyorum etkısı falan oldugu halde yanı su bı haftada dınlemedıgım halde kasınma sızı falan her turlu belırtı devam ettı yanı ınanmak basarmanın yarısı cnm bız ınanıyoruz veee olacakda ınsallah ama uc ay ama bes ay yanı enınde sonunda ıstedıgımız goguslere kavusacaz en azından artık bı umudumuz var buda cok guzel bısey bence

simdi gogusleri buyuk olanlara kuçultmeye çalsanlara bizim yaptıgımz ne saçma geliyodur

bu gidişle doğum olmicak ama bizde adam aldığı gibi geri vericek, bu ham diye :86: evlenmeden önce büyümeli az çok, ki hem biz mutlu olalım hemde kocamızı mutlu edelim ki, sonucunda doğum olsun

bu gidişle doğum olmicak ama bizde adam aldığı gibi geri vericek, bu ham diye :86: evlenmeden önce büyümeli az çok, ki hem biz mutlu olalım hemde kocamızı mutlu edelim ki, sonucunda doğum olsun

aynen, sana katılıyorum.. ben nasl tedirginim simdi bilsen :18:

Son düzenleme:

85 miiii sen daha büyütmeye mi çalışıosun, oh maaşallah daha ne büyüsün kız, ben sırt üstü yatınca erkek gbi dümdüz oluyo göğüs bilem kalmıo, ben napim :84::84: evlenince asla altta kalmamalıyımmm... :90::90:

simdi gogusleri buyuk olanlara kuçultmeye çalsanlara bizim yaptıgımz ne saçma geliyodur
ama bız buyuk gogus degıl sadece gogus ıstıyoruz onların da bızımkı gıbı cook kucuk olsaydı emınım kı onlarda ısterlerdı az bıraz goguslerı olsun dıye yanı 75ın altında olmak bı bayan ıcın cok uzucu bı durum

evet cnm o yuzden dıyorum ya ıste 80 d super olur evlendıkden sonrada 85 olur zaten

ayy yok ya nerde 85 magazada bakıyorum 85 minicik duruyo onun için dedim yoksa dolu-dolu bi avucumu doldursa daha ne istiyim :97: :97:
bende diyorum hep evlendikten sonra hiç altta kalmamam lazm

aynen, sana katılıyorum.. ben nasl tedirginim simdi bilsen :18:

bide bende işin kötü tarafı ne biliyo musun? benim kocam uzun boylu, basketbolcu, elleri falan kocaman, hayatta avcunu bile doldurmicak, onu mutlu edememekten korkuyorum, şimdi destekli giyiyorum, bana yeter dio ama bilmio ki hiçbişi yok...

en ıyısı ufacık ellerı olan bı erkekle evlenmek kızlar benım agrı artık goguslerden tastı bugun gun boyu ust kısım agrıdı yaa koltuk altıyla gogusun bırlestıgı ust kısım varya orası

ayy yok ya nerde 85 magazada bakıyorum 85 minicik duruyo onun için dedim yoksa dolu-dolu bi avucumu doldursa daha ne istiyim :97: :97:
bende diyorum hep evlendikten sonra hiç altta kalmamam lazm

kesinlikle sırt üstü atmak gbi bi gaflette bulunma, üstte olunca yer çekimi bizim lehimize işliyoooo :76::76:

en ıyısı ufacık ellerı olan bı erkekle evlenmek kızlar benım agrı artık goguslerden tastı bugun gun boyu ust kısım agrıdı yaa koltuk altıyla gogusun bırlestıgı ust kısım varya orası

evet benimde bugün tüm gün hep o dedigin aynı yerdeki agrı geçmedi halada devam..

ayy dolsun, dolsun.. bizede umut olur böyle giderse 2. 21 güne baslarm

aslında bu ılk dınledıgımız 21 gun yeterlı belkı cnm baksana hala devam edıyo bende etkısı dınlemedıgım halde yanı durduk yere neden boyle agrılar olsun yoksa goguslerımde demı demekkı buyuyo demekkı ıse yarıyo ama yınede garantı olsun dıye ıkıncı kez 21gun daha dınlemeyı ıstıyorum yoksa etkısı dınlemedende devam ettı yanı yınede garantı olsun bız ıkı kez dınleyelım de ne olur ne olmaz ama ucuncu 21 gune gerek kalmayacak bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…