- 3 Nisan 2011
- 676
- 38
onlarda ıse yaramıyo benı en az uc dort gun korurdu yanı oyle deyım sımdı ertesı gun anında cıkıyo koku yaaısımız var valla soyleyım kızlar
Ayrıca bakmayacakdım ama dayanamadım bı bakım kendını yanlız kımsesız hıssetmesınler dıye az once bı kontrol yaptımdaYerınde sayıyo dıyorum ama soyle avucumla yukarı dogru kaldırdım da ust kısımların doldugunu fark ettım o yuzden ben anlamıyomusum degısımı ustler doluyo yanı sutyende takmıyorum kı hıc anlayım arada dolguluyu takıp bakıyodum bı onuda yapmayınca anlamamısım yanı
cnm agrı da sızıda var zaten yok degıl hanı ama sanırım alttan degılde ustten dolgunluk olmus ondan bana aynı gıbı gelmıs dokununca ama cıplak gozle soyle bakdımda bıraz ustler ıyıce yaglanmaya baslamıs kolay degıl cunku hıc yokdu benım ust kısımda zaten bı cogumuzun oyle az olsa bıseyler daha kolay olacak belkı buyume ama bızımkı nerdeyse sıfırdan demı normal boyle olması aslında buna sukur dıyorum bazende valla yıne yol katettık kızlar dınlemeye devamben şöyle bişey hatırlıyorum lisedeyken en yakın arkadaşımın göğüsleri tekrar büyümüştü kendi kendine, ve ondan önce de gayet iyi durumdaydılar, benimkiler yerinde sayarken kıskanmıştım tabii bayaa ne yalan söyleyeyim ama bu arkadaşım birden farketti göğüslerinin büyüdüğünü yani ağrı sızı duymadan, belli bi büyüme eşiğini geçince ağrısız sızısız kendi kendine büyümeye devam ediyor olabilir diyorum
bak gördün mü seninkiler aldı başını gidiyo senin haberin yokkk
cnm agrı da sızıda var zaten yok degıl hanı ama sanırım alttan degılde ustten dolgunluk olmus ondan bana aynı gıbı gelmıs dokununca ama cıplak gozle soyle bakdımda bıraz ustler ıyıce yaglanmaya baslamıs kolay degıl cunku hıc yokdu benım ust kısımda zaten bı cogumuzun oyle az olsa bıseyler daha kolay olacak belkı buyume ama bızımkı nerdeyse sıfırdan demı normal boyle olması aslında buna sukur dıyorum bazende valla yıne yol katettık kızlar dınlemeye devam
evet cnm ama ustten olunca anlamak zor yanı alttan hemen bellı oluyo da ustten olunca dolgunluk zor anlasılıyo
valla ben -1den başladım yola sıfır bile olamadım daha
dolsun da alttan, üstten hiç farketmez. Az şöyle ele avuca gelsin yaa. Valla nişanlıyım, evlenmeye korkuyorum, çocuk hani nerde bunlar diyek yaa. Destekli giyiyorum sürekli, o da bişey var sanıcak, evlenince yazık aranıcak gelinliğin içinde...
dolsun da alttan, üstten hiç farketmez. Az şöyle ele avuca gelsin yaa. valla nişanlıyım, evlenmeye korkuyorum, çocuk hani nerde bunlar diyek yaa. Destekli giyiyorum sürekli, o da bişey var sanıcak, evlenince yazık aranıcak gelinliğin içinde...:60
dolsun da alttan, üstten hiç farketmez. Az şöyle ele avuca gelsin yaa. valla nişanlıyım, evlenmeye korkuyorum, çocuk hani nerde bunlar diyek yaa. Destekli giyiyorum sürekli, o da bişey var sanıcak, evlenince yazık aranıcak gelinliğin içinde...
belki küçük göğüslerden hoşlanıyordur
benim göğüslerim büyük ama kilo verdiğim için küçüldü ve sarkma oluyo böyle bi boyunlarını büktüler gariplerim söndüler sanki ahaha
bunu dinlesem sadece toparlasa olmaz mı büyümesinler yani toparlanıp dikleşsinler yeter bana olma mı?
benim göğüslerim büyük ama kilo verdiğim için küçüldü ve sarkma oluyo böyle bi boyunlarını büktüler gariplerim söndüler sanki ahaha
bunu dinlesem sadece toparlasa olmaz mı büyümesinler yani toparlanıp dikleşsinler yeter bana olma mı?
cnm hıc boyle bısey duymadım bugune kadar hanı bazı erkekler kucuk gogus sever dıye bı laf var ya o kucuk bızımkı degıl ıste hanı 75 80yoksa bızımkı kucuk degıl kucucuk ayy bıde ne fark ettım hanı su koltuk altına dogru gogus gelıyo ya ordan yan kısım yanı oralar falanda ıyıce kımıl kımıl olmaya baslamıs
ay oralar kımıl kımıl olmasın nezcim ya
göğüsün içi ve üstü dolsun. üstü dolunca yuvarlak ve daha diri durur. yanlar dolarsa hoş bir görüntü olmaz. sütyen giyince yanlardan taşar. bugün anneme abiye aldık hep yanlardan taştı
olursun cnm olursun artılara dogru yol aldık zaten Benım artık soyle avucuma aldıgım zaman boyle bıngıl bıngıl gelıyo elıme dırek olarak o sert tabaka varya gogusde onceden o gelırdı ama sımdı oyle degıl yaa cok hos oluyo cıdden cok sevınıyorum hepımız adına hemde resmen yaglanmıs dıyorum evlenmek uzere olanlar ıcın en en guzel cozum bu telkın cnm dınlemeye devam et
belki küçük göğüslerden hoşlanıyordur
amaa neyse ki bu telkin var evlenene kadar muhteşem bomba gibi göğüslere kavuşacaksın onlar kendilerini gösterecek zaten gelinliğin içinden
cnm hıc boyle bısey duymadım bugune kadar hanı bazı erkekler kucuk gogus sever dıye bı laf var ya o kucuk bızımkı degıl ıste hanı 75 80yoksa bızımkı kucuk degıl kucucuk ayy bıde ne fark ettım hanı su koltuk altına dogru gogus gelıyo ya ordan yan kısım yanı oralar falanda ıyıce kımıl kımıl olmaya baslamıs
bu kadar küçüğünü sevebilen bir erkek yoktur benceerkeksi kadınlardan hoşlanıosa belki, ama o da benim nişanlım değil, yani maalesef hiç şansım yokk
üyüyorkesinlikle bizimkiler küçük kategorisinde değillerhatta bizimkiler için kategori bile yok o derece yerlerde sürünüyoooo :84::84: