Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

teşekkür ederim canım, dinlemeye devamm

aa evet doğru söylüyorsun bende de oldu giydiklerim sıktı heralde dedim, bak bundanmış demek

hoşgeldin canım. Öncelikle olumsuz düşüncelerden sıyrıl, olumlu düşün ki olumlu olsun. Keten tohumunun zayuflatıcı etkisini bende duymuştum. Ama zaten telkinle vitaminlerin hepsi göğsüme gitsin dio, giden yağlar gitsin sen vitaminlerine bak, onlar göğüslerine gider merak etme

kızlar gögüs büyütüpte nabcanız herseyın küçüğü güseldir

senin küçükten anladığın ne bilmiyorum ama burdakilerin bu işe başlarken ciddi anlamda küçüktü göğüsleri, tahtadan halliceydi biz brigitte bardot gibi olmak istemiyoruz ki vücudumuzla orantılı olsun yeter

ozamn inşallah büyütürsünüz ahmet marankinin gögüs buytmek için bi uygulaması var sarımsağı ortadan 2 ye bölüosunuz ve duzenlı olarak gögüse sürüosunuz ve masaj yapıosunz zamanla büyüyürmus

teşekkür ederim canım, dinlemeye devamm
aynen cnm bende carsamba ınsallah tekrar baslayacam dınlemeye bu arada bu bı haftalık arada cok bas agrısı cekdım neden bılmıyorum
aa evet doğru söylüyorsun bende de oldu giydiklerim sıktı heralde dedim, bak bundanmış demek

ayy cok sınır bozucu cnm yaa neyse katlanacaz artık ergenlıge gerı donus yaptık resmen Ter bezlerını neden etkılıyo onu anlamadım ama yaa hep boyle kokacakmıyız kı

nez cim böyle olumsuz konuşma, sen bizim idolümüzsün, bizimde moralimiz bozuluyor yaaa değişimler oluyordur mutlaka ama gözünüz alıştığı için hiçbirşey olmuyor diyorsunuz. Önemli olan ilk günle şimdiki arasındaki fark. Eğer varsa büyüme, devam edicektir...

ığğ havalar ısınıyo sarımsak kokarız amaa.... ayrıca sarımsak tüylendirirr ığ kıllı gögüs de istemem

benimki 4 gün önce falan oldu.Bi de bu müzik tarzı çok fazla dinleyince beni biraz karamsar yaptı,psikolojim bozuldu,ağlamak geliyor içimden.Acaba östrojeni arttırdığı için mi:44: anlamadım??:2:

evet ya beni de çok duygusal yaptı, en ufak birşeyde ağlar oldum. Hormonlarımızı altüst ettik kızlar bi meme uğruna

dogru dıyosun cnm ben olumsuz konusmuyorum da sadece suan bekleme de dıyorum yanı az daha devam etse keske dıyorum o zaman daha bı hevese gelıyorum yoksa belırtıler guzel sekılde devam edıyo bıde nedense sankı dınlerken daha bı buyuyo gıbı oluyo ınsanda pıskolojık bı sey ama oyle yanı duraklama donemındeyım suan ama bırden durup durup ataga gececek emınım dogru cnm ılk gunle arada fark cok var bu fark olduguna gore bundan sonrada bu halınden de ılerleme devam edecekdır ınsallah
aa qercekten mi kıllandırıo mu ılk defa duydum

evet cunku sac cıkarmada kullanılır sarımsak cnm kel olan yerlere surerlerkı sac cıksın dıye ve etkılıde yanı

ayy cok sınır bozucu cnm yaa neyse katlanacaz artık ergenlıge gerı donus yaptık resmen Ter bezlerını neden etkılıyo onu anlamadım ama yaa hep boyle kokacakmıyız kı[/QUOTE]

bu koku ne ki nezciğim ben 2 ay çemenotu tohumunun tozunu yuttum resmen çemen kokusuyla dolaşıyordum ortalıkta istediğin kadar duş al parfümü boşalt baştan aşağı kokudan kurtuluş yoktu neyseki kurtuldum ondan çok şükür bunu yine deosticklerle parfümlerle önleyebiliriz

doğru haklısın cnm saç çıkartımında kullanılıodu bide gögüste de cıkarsa kocalarınz bn kıllı karı istemem deyip kapı önune atr

kızlaar şimdi son sayfaları okuyorum da çoğu kişi sonlara yaklaşmış. fakat nez dışında çok memnun kalan yok gibi ben mi yanılıyorum.

sonlara doğru nezz dışında farkı bariz hisseden var mı? Nez senin ne kadar büyüdü

onlarda ıse yaramıyo benı en az uc dort gun korurdu yanı oyle deyım sımdı ertesı gun anında cıkıyo koku yaa ısımız var valla soyleyım kızlar

Ayrıca bakmayacakdım ama dayanamadım bı bakım kendını yanlız kımsesız hıssetmesınler dıye az once bı kontrol yaptımda Yerınde sayıyo dıyorum ama soyle avucumla yukarı dogru kaldırdım da ust kısımların doldugunu fark ettım o yuzden ben anlamıyomusum degısımı ustler doluyo yanı sutyende takmıyorum kı hıc anlayım arada dolguluyu takıp bakıyodum bı onuda yapmayınca anlamamısım yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…