- 3 Nisan 2011
- 676
- 38
cnm ben ılk hafta 6 saat dınledım sonra 8e cıkardım yanı ama onemlı olan gun atlamadan ve 6 saat kadar gunluk dınlemek yanı ıster 21 gun boyunca 6 saat dınle ıster 8 saat yanı fark etmezkı cnm yeterkı dınle gun atlamadan devam et
Kızlar sanırım tek kotu yanı ter bezlerını cook fazla calıstırıyo bende boyle bı etkısı oldu sızde de varmı yaa dusdan sonra stıck kullandıgım halde ertesı gun tekrar banyo yapma ıhtıyacı duyuyorum ter kokusu yuzunden koltuk altlarımız falanda agrıyo yaa zaten ergenlıkde de cok olur ya bu sorun
kızlaaaar merhaba dün itibariyle ben de aranıza katıldım:))
gelişmeler için sabırsızlanıyorum..
size sormak istediğim birşey var bilgisi olan lütfen yardım etsin.
doktorum bana verdiği bir ay kullanmam gereken bir kapsül var. keten tohumu kapsülü.
nette araştırdım zayıflatıyormuş. bunun hakkında bilgisi olan var mı?
zayıflamak istemiyorum. Telkinde işe yaramaz zayıflarsam.
kızlar gögüs büyütüpte nabcanız herseyın küçüğü güseldir
aynen cnm bende carsamba ınsallah tekrar baslayacam dınlemeye bu arada bu bı haftalık arada cok bas agrısı cekdım neden bılmıyorumteşekkür ederim canım, dinlemeye devamm
aa evet doğru söylüyorsun bende de oldu giydiklerim sıktı heralde dedim, bak bundanmış demek
benım yerınde sayıyo ne buyuyo ne kuculuyo hep aynı cnm neden o sekılde oldugunuda anlamadım sızde kızlar benım bı buyudu ıkı kez oldu gozle gorulur dolgunluk ve suan oyle kaldı enı genısledı seklı degıstı ve yerınde sayıyo ancak belırtıler gunlerdır devam edıyo:44: Nedense sankı dınlerken daha cok ınanıyodum buyuyecegıne ıkıncı 21gun sart oldu sanırım kızlar
ozamn inşallah büyütürsünüz ahmet marankinin gögüs buytmek için bi uygulaması var sarımsağı ortadan 2 ye bölüosunuz ve duzenlı olarak gögüse sürüosunuz ve masaj yapıosunz zamanla büyüyürmus
aa qercekten mi kıllandırıo mu ılk defa duydum
benimki 4 gün önce falan oldu.Bi de bu müzik tarzı çok fazla dinleyince beni biraz karamsar yaptı,psikolojim bozuldu,ağlamak geliyor içimden.Acaba östrojeni arttırdığı için mi:44: anlamadım??:2:
dogru dıyosun cnm ben olumsuz konusmuyorum da sadece suan bekleme de dıyorum yanı az daha devam etse keske dıyorum o zaman daha bı hevese gelıyorum yoksa belırtıler guzel sekılde devam edıyo bıde nedense sankı dınlerken daha bı buyuyo gıbı oluyo ınsanda pıskolojık bı sey ama oyle yanı duraklama donemındeyım suan ama bırden durup durup ataga gececek emınım dogru cnm ılk gunle arada fark cok var bu fark olduguna gore bundan sonrada bu halınden de ılerleme devam edecekdır ınsallahnez cim böyle olumsuz konuşma, sen bizim idolümüzsün, bizimde moralimiz bozuluyor yaaaDeğişimler oluyordur mutlaka ama gözünüz alıştığı için hiçbirşey olmuyor diyorsunuz. önemli olan ilk günle şimdiki arasındaki fark. Eğer varsa büyüme, devam edicektir...
aa qercekten mi kıllandırıo mu ılk defa duydum
ığğ havalar ısınıyo sarımsak kokarız amaa.... ayrıca sarımsak tüylendirirr ığ kıllı gögüs de istemem
dogru dıyosun cnm ben olumsuz konusmuyorum da sadece suan bekleme de dıyorum yanı az daha devam etse keske dıyorum o zaman daha bı hevese gelıyorum yoksa belırtıler guzel sekılde devam edıyo bıde nedense sankı dınlerken daha bı buyuyo gıbı oluyo ınsanda pıskolojık bı sey ama oyle yanı duraklama donemındeyım suan ama bırden durup durup ataga gececek emınım dogru cnm ılk gunle arada fark cok var bu fark olduguna gore bundan sonrada bu halınden de ılerleme devam edecekdır ınsallah
Şimdi istediğimiz ölçüde büyücek diye düşünüyoruz ya, acaba aklında bu ölçüde kalıcak gibi bir telkin mi oluştu? Ondan da oolabilir bu duraklama. Büyümeye devam edicek diye odakla kendini. Memişlerin seni kandırmasın, sen onları kandır büyüceksiniz diye
dogru dıyosun cnm ben olumsuz konusmuyorum da sadece suan bekleme de dıyorum yanı az daha devam etse keske dıyorum o zaman daha bı hevese gelıyorum yoksa belırtıler guzel sekılde devam edıyo bıde nedense sankı dınlerken daha bı buyuyo gıbı oluyo ınsanda pıskolojık bı sey ama oyle yanı duraklama donemındeyım suan ama bırden durup durup ataga gececek emınım dogru cnm ılk gunle arada fark cok var bu fark olduguna gore bundan sonrada bu halınden de ılerleme devam edecekdır ınsallah
ben şöyle bişey hatırlıyorum lisedeyken en yakın arkadaşımın göğüsleri tekrar büyümüştü kendi kendine, ve ondan önce de gayet iyi durumdaydılar, benimkiler yerinde sayarken kıskanmıştım tabii bayaa ne yalan söyleyeyim ama bu arkadaşım birden farketti göğüslerinin büyüdüğünü yani ağrı sızı duymadan, belli bi büyüme eşiğini geçince ağrısız sızısız kendi kendine büyümeye devam ediyor olabilir diyorum
bu koku ne ki nezciğim ben 2 ay çemenotu tohumunun tozunu yuttum resmen çemen kokusuyla dolaşıyordum ortalıkta istediğin kadar duş al parfümü boşalt baştan aşağı kokudan kurtuluş yoktu neyseki kurtuldum ondan çok şükür bunu yine deosticklerle parfümlerle önleyebiliriz