ınsallah cnm sadece zamana ıhtıyacımız varYaa belırtıler bıraz azaldı bugun Ve yerınde sayıyo off buyume neden durdu anlamıyorum
Bende ağrı olmadı ama dinledikten 2 gün sonra regl oldum,kendimi bildim bileli 1 gün bile değişmezdi hep 28 günlük siklustu,ama bu sefer erken oldum.Vücutta östrogeni değiştirdiği kesin.Bu iyi bir şey kızlar..Merhaba kızlar, benim bugün 11. günüm tüm belirtiler mevcut ama bir sıkıntım var şu an. Regl dönemimi atlattıktan 2 gün sonra telkine başladım ve bugün yine regl oldum hemde ağrılı bir şekilde normalde hiç ağrım olmaz. Aynı durum sizler arasından birinin başına geldi yoksa başka birşeye mi bağlamalıyım?
slm kızlar nnnyyy isimli kullanıcı bana özelden 'alerjimi telkinle nasıl yendiğimi' sormuş,ona buradan cevap yazıyorum,umarım okur...
merhaba,kendi sesimle yaptığım bir şeydi.Okuduğum kitaplarda %100 yaptığın işe inanıp çevrenin olumsuz sözlerine kulağını tıkarsan her şeyi beyin gücüyle yenebileceğin yazıyordu.Ben de kendi sesimle anlaşılır ve bilinçaltımda anlam kargaşası yapmayacak cümleleri düzenli tekrarlarla örneğin her cümleyi 3 kez tekrar edip 3-5 saniye ara verip yeni bir cümleyi 3 kez tekrar edip bir ses kaydı oluşturdum ve tüm gece uyurken kulaklıkla dinledim.Çok kısık sadece duyabileceğin en kısık ses yeterli,çünkü sen değil bilinçaltın etkileniyor.Örneğin 'ben çok sağlıklıyım'.'çikolata benim için çok yararlı' gibi olumlu cümleler kurdum..'Çikolata bana zarar vermiyor' şeklinde bir cümle asla kurmamalısın,cümle olumlu olmalı,çünkü bilinçaltı,her cümleni olumlu olarak algılar.Yani 'çikolata zarar vermiyor' dersen,'zarar veriyor şeklinde algılar cümleni..Benim,çikolata yedikten sonra az da yesem bacak içlerim pişik olmuş gibi kızarıyor ve kaşınıyordu,ama birkaç ay bu telkini uyguladıktan sonra tamamen geçti.Ben çok inanmıştım okuduğum kitaplara,faydasını da gördüm...
ınsallah cnm sadece zamana ıhtıyacımız varYaa belırtıler bıraz azaldı bugun Ve yerınde sayıyo off buyume neden durdu anlamıyorum
canım sen hangi kitabı okudun..
çok güzel bi gelişme bu alerjini yenmen.. telkine inancım iyice arttı şuan
Cm olarak büyüme ile dolgunlaşarak büyüme arasındaki farkı söyler misiniz bana? dolgunlaşarak büyümeyi anladım. ama cm olarak büyüme tam olarak nasıl oluyor onu kestiremiyorum, yani hem cm artıp hem nasıl boş oluyor ne artıyor?
sanırım ilk bişeyler enjekte ettirmiş ama sonra her ay kendiliğiinden büyümeye başlamış korkunç bişey ya
kızlar alakasız olabilir ama telkin dinlemeye başlayıp saçı dökülen oldumu aranızda?
Kızlar şu önemli bence;
dinlerken her seferinde kontrol etmemeliyiz, kendimizi tutmalıyız büyüdü mü, büyüyor mu die. Bu kafamızdaki büyüme eylemini hep geleceğe öteler. Bakmayın uzun süre, dokunmayın da. Duş alırken de bakmayın ve dokunmayın(bulun bir yolunu) Vee zaten büyük olduklarını düşünün. Bilinçaltı herşeydir. Orası kabul ederse büyür. Telkinle veriyoruz mesajı büyüyor die ama sonra elliyoruz ya da bakıyoruz küçük mesajı gidiyor bilinçaltına; bu da götürüyor etkiyi. Bakmayın, ölçmeyin, dinleyin vee GÜVENİN
Bende ağrı olmadı ama dinledikten 2 gün sonra regl oldum,kendimi bildim bileli 1 gün bile değişmezdi hep 28 günlük siklustu,ama bu sefer erken oldum.Vücutta östrogeni değiştirdiği kesin.Bu iyi bir şey kızlar..
Bende çok fazla değiştirdi herhalde 10 gün kadar erken regl oldum
bende oyle dusunuyorum cnm elbette oluyo bırdende gosterecek etkısını dıye umuyorum ınanma noktasında ınancım tam zaten de sadece beklemek sabırsızlandırıyobelirti bende ilk 3 gün falan oldu sonra hiç bişey olmadı ben de korktum yoksa işe yaramıyor mu diye ama bugun farkedince moralim yerine geldi canm dert etme eminim içerden oluyodur bişeyler :)
cnm soyle anlatayım ben cook uzun zamandır gogus buyutme ısını yapıyorum gerek masajlarla gerek buyutuculerle cm olarak yaklasık20 cm buyudu bu zamana kadar ancak yıne kucuk yıne kucuk oyle deyım capı enı genıslıyo bıraz one dogru ılerleme oluyo ancak ıcı dolu olmadıgı ıcın bısey ıfade etmıyo ıstecm olarak büyüme ile dolgunlaşarak büyüme arasındaki farkı söyler misiniz bana? Dolgunlaşarak büyümeyi anladım. Ama cm olarak büyüme tam olarak nasıl oluyor onu kestiremiyorum, yani hem cm artıp hem nasıl boş oluyor ne artıyor?
benım bır kac gun onceye aldı cnm ama her zaman oyle olurdum zaten degısen bısey olmadı ancak sancı ve kanamayı cook fazla etkıledı yogun gectı bu regl surecı benım ıcınbende ağrı olmadı ama dinledikten 2 gün sonra regl oldum,kendimi bildim bileli 1 gün bile değişmezdi hep 28 günlük siklustu,ama bu sefer erken oldum.vücutta östrogeni değiştirdiği kesin.bu iyi bir şey kızlar..
evet cnm dogru dıyosun kolay degıl olusması bunu bılıyorumtatlım biraz durulması normaldir heralde sürekli büyüyecek değilya
Geç olsun güç olmasın..
benım sac dokulmem yok cnm telkınden olsa bende de olur etkılemedı yanıbenim saçım dökülüyor şu anda ama mevsimsel bence arkadaşıma sordum onun da dökülüyormuş
benimki 4 gün önce falan oldu.bi de bu müzik tarzı çok fazla dinleyince beni biraz karamsar yaptı,psikolojim bozuldu,ağlamak geliyor içimden.acaba östrojeni arttırdığı için mi:44: Anlamadım??:2:
benimki 4 gün önce falan oldu.Bi de bu müzik tarzı çok fazla dinleyince beni biraz karamsar yaptı,psikolojim bozuldu,ağlamak geliyor içimden.Acaba östrojeni arttırdığı için mi:44: anlamadım??:2: