Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

ınsallah cnm sadece zamana ıhtıyacımız var Yaa belırtıler bıraz azaldı bugun Ve yerınde sayıyo off buyume neden durdu anlamıyorum

belirti bende ilk 3 gün falan oldu sonra hiç bişey olmadı ben de korktum yoksa işe yaramıyor mu diye ama bugun farkedince moralim yerine geldi canm dert etme eminim içerden oluyodur bişeyler :)

Cm olarak büyüme ile dolgunlaşarak büyüme arasındaki farkı söyler misiniz bana? dolgunlaşarak büyümeyi anladım. ama cm olarak büyüme tam olarak nasıl oluyor onu kestiremiyorum, yani hem cm artıp hem nasıl boş oluyor ne artıyor?

Bende ağrı olmadı ama dinledikten 2 gün sonra regl oldum,kendimi bildim bileli 1 gün bile değişmezdi hep 28 günlük siklustu,ama bu sefer erken oldum.Vücutta östrogeni değiştirdiği kesin.Bu iyi bir şey kızlar..

canım sen hangi kitabı okudun..
çok güzel bi gelişme bu alerjini yenmen.. telkine inancım iyice arttı şuan

ınsallah cnm sadece zamana ıhtıyacımız var Yaa belırtıler bıraz azaldı bugun Ve yerınde sayıyo off buyume neden durdu anlamıyorum

tatlım biraz durulması normaldir heralde sürekli büyüyecek değilya
geç olsun güç olmasın..

Merhaba kızlarrr ben de başlamak istiyorum buna madem bu kadr olumlu etkiler oldu.. Başta ben de tereddütte kaldım tabi ama arkadaşımız çok güzel açıklama yapmış. Sağolsun. Gelişmeleri sizinle paylaşacağım. Herkese bol şans (

aslında bende tam bilmiyorum ama bence yani tahmin ettiğim kadarıyla cm olarak artış oldugunda yanlara doğru genişleme oluyo ama içi boş boş cıvık cıvık elliyosun ama eskisi gibi geliyo dolgunlukta cm olarak büyümese bile ellediginde avucunu dolduruyor ama ikisinin bir olması gerek bence bazılarınad önce genişleme oluyo içi sonra doluyo heralde bazılarındada içi doluyo sonra yanlara dogru genişleme oluyo olsa gerek bende merak ediyorum benimki nasıl olcak die ama büyümüş halini zihnimde az çok canlandırıyorum öle olcak inanıyoyorum. erkekleri geçtim farkındayım ama napimm

benim saçım dökülüyor şu anda ama mevsimsel bence arkadaşıma sordum onun da dökülüyormuş

tamamm 10 gün bakmak yok dokunmak yok yapıcam bunu doğru diyosun da sabırsızlık işte :78:

Bende çok fazla değiştirdi herhalde 10 gün kadar erken regl oldum

Benim de aksine enerjim artıyor sanki cıvıl cıvıl dolanıyorum etrafta hatta çevrem hayırdır neye borçluyuz sevincini tarzı şeyler diyor :)

belirti bende ilk 3 gün falan oldu sonra hiç bişey olmadı ben de korktum yoksa işe yaramıyor mu diye ama bugun farkedince moralim yerine geldi canm dert etme eminim içerden oluyodur bişeyler :)
bende oyle dusunuyorum cnm elbette oluyo bırdende gosterecek etkısını dıye umuyorum ınanma noktasında ınancım tam zaten de sadece beklemek sabırsızlandırıyo
cnm soyle anlatayım ben cook uzun zamandır gogus buyutme ısını yapıyorum gerek masajlarla gerek buyutuculerle cm olarak yaklasık20 cm buyudu bu zamana kadar ancak yıne kucuk yıne kucuk oyle deyım capı enı genıslıyo bıraz one dogru ılerleme oluyo ancak ıcı dolu olmadıgı ıcın bısey ıfade etmıyo ıste
benım bır kac gun onceye aldı cnm ama her zaman oyle olurdum zaten degısen bısey olmadı ancak sancı ve kanamayı cook fazla etkıledı yogun gectı bu regl surecı benım ıcın
tatlım biraz durulması normaldir heralde sürekli büyüyecek değilya
Geç olsun güç olmasın..
evet cnm dogru dıyosun kolay degıl olusması bunu bılıyorum Bekleyecez baska caremız yok tam dıyorum kendı kendıme ayy etkısı azaldımı ne sonra bırden sızı gırıyo ya gogsume ya koltuk altıma yaa kasıntı oluyo gerı ohh tamam devam edıyo dıyorum
benim saçım dökülüyor şu anda ama mevsimsel bence arkadaşıma sordum onun da dökülüyormuş
benım sac dokulmem yok cnm telkınden olsa bende de olur etkılemedı yanı

benimki 4 gün önce falan oldu.bi de bu müzik tarzı çok fazla dinleyince beni biraz karamsar yaptı,psikolojim bozuldu,ağlamak geliyor içimden.acaba östrojeni arttırdığı için mi:44: Anlamadım??:2:

muzıkle hıc alakası oldugunu dusunmuyorum nedense cnm bencede hormonları etkılıyo nasıl regl oncesı hassas oluruz aglamaklı oluruz sınırlı oluruz buda o sekılde etkılıyo yanı bu arada bugun agrım az oldu dıyordum bı basladı az once her ıkısınde de valla devam ettıkce sevınıyorum agrı

benimki 4 gün önce falan oldu.Bi de bu müzik tarzı çok fazla dinleyince beni biraz karamsar yaptı,psikolojim bozuldu,ağlamak geliyor içimden.Acaba östrojeni arttırdığı için mi:44: anlamadım??:2:

aynen yaa 3. günü bunalıma girmiştim ağlamak istiyodum kime sataşsam diyodum erkek arkadaşımdan ayrılmak istedim ki o gün bozuşmuştuk hala etkisi sürüyo zavallım oda gögüslerimi büyütcem diye nelere maruz kalıyo bi bilse nedenini

bu arada dayanamadım ölçtüm ama sadece gögüsümü ölçtüm çok komik bi rakam çıktı tek gögüsüm yandan 20 boydan dik olarak da 15 çıktı ikiside eşit sırttan ölçünce aşagıdan yukarıdan ölçüyodum 1 2 cm fark oluyodu ki 1 2 cm benim için çok önemli bundan sonra böle ölçmeyi düşünüyorum

Kızlar sanırım tek kotu yanı ter bezlerını cook fazla calıstırıyo bende boyle bı etkısı oldu sızde de varmı yaa dusdan sonra stıck kullandıgım halde ertesı gun tekrar banyo yapma ıhtıyacı duyuyorum ter kokusu yuzunden koltuk altlarımız falanda agrıyo yaa zaten ergenlıkde de cok olur ya bu sorun

benim son 3 günüm kaldı dün yarım gün hep sızlamalar oldu sanırm 1 hafta ara verip tekrar baslycm :97:

bugün arkadaşımla dışardaydık birden sol göğsüme 3 veya 4 kez bıçak saplanır gibi ağrı girdi ufak çaplı sevinç çığlıkları attım burda okuyordum bıçak saplanır gibi ağrı olduğunu; hiç yaşamayınca bende olmayacak gibi gelmişti olunca bi sevindim
bi de straplez bi elbise aldım onu denerken şöyle bi eğildim aynaya baktım benimkiler gösteriyor kendini, normalde istediğin kadar eğil kuru kuru dururdu orası :78:
hatta nerdeyse kendimi tutamayıp bir beden büyük bikini alacaktım olsun sonra hedefime ulaşınca alırım şimdi denerim olmaz beğenmem moralim bozulur geriye atar diye tuttum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…