kızlar netten haberlere bakyrdm az once bır haber okudum çok şaşırdım abd'de 35 yasındakı bir kadının her ay göğüsleri 2.5 cm kendılıgınden büyüyormuş ve durdurulamıyormuş ve böyle giderse de 6 yıl sonra kadının göğüsleri 1 metre genişleyecekmiş yhaa çok büyük bir görsenız çeyreği bizde olsa yeter yhaa:84:
allah korusun bızımde oyle olursaNe yapmısda oyle olmuskı acaba
çirkin duruyor zaten çok büyük göğüslü kadınlar itici geliyor bana vücüdunla orantılı olsun yeter ben çok fazla bır sey ıstemyrm 85 olsun yeter bana
çirkin duruyor zaten çok büyük göğüslü kadınlar itici geliyor bana vücüdunla orantılı olsun yeter ben çok fazla bır sey ıstemyrm 85 olsun yeter bana
kızlar yaa gıcık olacaksınız bana artık ama bu müzik gerçekten çok olumsuz etkiliyor beni yaaa herkese sinir oluyorum öfke doluyorum bunu dinlerkennneyse ben bu müzikte bugünün son günüm olduğuna karar verdim o arada umarım parfait gelebilir bize bunu başka müziğe gömer :26:
kafam kadar denir ya hakkaten tabir yerini bulmuşyüzü de güzel niye böyle bişey yapmış ki
hehe kendimi tutmasam çileği şekere batırmayı bırak 1 kilo çileği 1 kilo şekere her tarafını banıp yerimbir ara 8 kilo vermişliğim var, 2 senedir de geri almadım çok şükür
haber şu :
ABD’de sabah kuşağında yayınlanan This Morning programına konuk olan dünyanın en büyük göğüslü kadını Chelsea Charms olay yarattı. Striptizci kadının sabah sabah, çocukların izlediği bir saatte ekranda yer almasına anlam veremeyen seyircilerin yanında durumu komik bulan izleyiciler de şovun internetteki sosyal paylaşım ağlarındaki sayfalarını yorum bombardımanına tuttu. Göğüslerine şimdi yasaklanan bir madde enjekte ettirerek sürekli büyümesini sağlayan Charms ise gördüğü ilgiden memnundu. 35 yaşındaki kadın göğüslerinin ayda 2,5 santimetre büyümesinin bir gün duracağını söyledi. Büyüme durmazsa Charms’ın göğüsleri 6 yıl sonra 1 metre genişleyecek!
acaba hangi madde enjekte ediliyor:26:
slm kızlar nnnyyy isimli kullanıcı bana özelden 'alerjimi telkinle nasıl yendiğimi' sormuş,ona buradan cevap yazıyorum,umarım okur...
merhaba,kendi sesimle yaptığım bir şeydi.Okuduğum kitaplarda %100 yaptığın işe inanıp çevrenin olumsuz sözlerine kulağını tıkarsan her şeyi beyin gücüyle yenebileceğin yazıyordu.Ben de kendi sesimle anlaşılır ve bilinçaltımda anlam kargaşası yapmayacak cümleleri düzenli tekrarlarla örneğin her cümleyi 3 kez tekrar edip 3-5 saniye ara verip yeni bir cümleyi 3 kez tekrar edip bir ses kaydı oluşturdum ve tüm gece uyurken kulaklıkla dinledim.Çok kısık sadece duyabileceğin en kısık ses yeterli,çünkü sen değil bilinçaltın etkileniyor.Örneğin 'ben çok sağlıklıyım'.'çikolata benim için çok yararlı' gibi olumlu cümleler kurdum..'Çikolata bana zarar vermiyor' şeklinde bir cümle asla kurmamalısın,cümle olumlu olmalı,çünkü bilinçaltı,her cümleni olumlu olarak algılar.Yani 'çikolata zarar vermiyor' dersen,'zarar veriyor şeklinde algılar cümleni..Benim,çikolata yedikten sonra az da yesem bacak içlerim pişik olmuş gibi kızarıyor ve kaşınıyordu,ama birkaç ay bu telkini uyguladıktan sonra tamamen geçti.Ben çok inanmıştım okuduğum kitaplara,faydasını da gördüm...
harika! çok güzel bir yöntem. bir kere geçmiş olsun, ama zaten kendi zihin gücünle üstesinden gelmişsin alerjinin.
belki biz de kendi sesimizi kaydedip ikinci bir telkin kaydı hazırlayabiliriz. 21 günü tamamladıktan sonra deneyebilirim ben de. teşekkürler bilgilendirdiğin için
inanılmazzz ve iğrenççç poposunu geçmişş 3 katı olmuş one öle yerçekimine nasıl karşı durabiliyo nasıl taşıya biliyoo ayy allah muhafaza bana bi avuç verse yetergerisi onun olsun
bugün 10. günüm ama bende hala tık yok 21günü tamamlayana kadar da ölçüm yapmama kararı aldım tabi dayanabilirsem 10günlük süreye gelenler ve etki yok diyenler digerini dinlemeye başlıcaklar sanırım ama çok cızırtılı değilmi ben bi kereyi zor dinledim annem evden atar bu sefer benii. kulaklıkla direk maruz kalamam zaten o sese birde pc ye format attım o cızırtılı olan gitti nerden indirebilirim. zor olcak ama 21 gün sonra 1 hafta ara verip o cızırtılı olanı dinlemeye başlıcam heralde ama ne kadar dinlemeliyi bilmiyorum 21 olmasa bari. sonra tekrar bu dinlediğime dönerim. o da olmadı gögüsleri anneannemin kalcası kadar olan kadından azıcık gögüs istemeye giderim. bi sürtünsek banada az bişi bulaşır belkii