- 21 Şubat 2009
- 7.437
- 988
bugün 10. günüm ama bende hala tık yok 21günü tamamlayana kadar da ölçüm yapmama kararı aldım tabi dayanabilirsem 10günlük süreye gelenler ve etki yok diyenler digerini dinlemeye başlıcaklar sanırım ama çok cızırtılı değilmi ben bi kereyi zor dinledim annem evden atar bu sefer benii. kulaklıkla direk maruz kalamam zaten o sese birde pc ye format attım o cızırtılı olan gitti nerden indirebilirim. zor olcak ama 21 gün sonra 1 hafta ara verip o cızırtılı olanı dinlemeye başlıcam heralde ama ne kadar dinlemeliyi bilmiyorum 21 olmasa bari. sonra tekrar bu dinlediğime dönerim. o da olmadı gögüsleri anneannemin kalcası kadar olan kadından azıcık gögüs istemeye giderim. bi sürtünsek banada az bişi bulaşır belkii
canım benimde 10 gün olmuştu etki etmeyince bıraktım ve diğerini dinlemeye başladım. evet çok cızırtılı ama göğüs içinde değer bence :) ben kulaklıkla dinliyorum ilk gün olmasına rağmen sanki bişeyler oluyor gibi yada bana öyle geliyo olabilir. bende bunu 10 gün dinleyip sonra tekrar telkine dönücem