bugün 10. günüm ama bende hala tık yok 21günü tamamlayana kadar da ölçüm yapmama kararı aldım tabi dayanabilirsem 10günlük süreye gelenler ve etki yok diyenler digerini dinlemeye başlıcaklar sanırım ama çok cızırtılı değilmi ben bi kereyi zor dinledim annem evden atar bu sefer benii. kulaklıkla direk maruz kalamam zaten o sese birde pc ye format attım o cızırtılı olan gitti nerden indirebilirim. zor olcak ama 21 gün sonra 1 hafta ara verip o cızırtılı olanı dinlemeye başlıcam heralde ama ne kadar dinlemeliyi bilmiyorum 21 olmasa bari. sonra tekrar bu dinlediğime dönerim. o da olmadı gögüsleri anneannemin kalcası kadar olan kadından azıcık gögüs istemeye giderim. bi sürtünsek banada az bişi bulaşır belkii
YouTube - Song that makes your breasts bigger
o cızırtılı melodi bu cnm benım bugun 2 hafta oldu yani 14.günüm son bir haftam kaldı btsın bende tekrar bu cızırtılı melodıye baslycgm 4 cm kadar buyutmstm belkı tekrar buyur
tşkkür ederim canım ya 4 cm iyimişş önce cm olarak büyütüm sonra içinidoldurmak daha mantıklı sanırım. sen ne kadar süre dinledinde 4 cm büyüdü. yani belki bende daha az büyür bilemiyorumda ne kadar süre dinlenmesi gerek.
birde sanki bugün gögüsüm hassaslaştı gibi bi yere değdiginde gögsümün değdigini hissediyorum demekki daha önce hissetmiyodum. tuhaf geldi ama daha önce gögsümde his mi yoktu acabaaa paronayak oldum iyiceee
canım benimde 10 gün olmuştu etki etmeyince bıraktım ve diğerini dinlemeye başladım. evet çok cızırtılı ama göğüs içinde değer bence :) ben kulaklıkla dinliyorum ilk gün olmasına rağmen sanki bişeyler oluyor gibi yada bana öyle geliyo olabilir. bende bunu 10 gün dinleyip sonra tekrar telkine dönücem
ben şimdi 10 günü çöpe atmak .istemiyorum 21 gün bi dolsun belki 21 günlük süre dolunca burda yazarım ilk 15 gün tık yoktu sonra aldı başını gitti diye :)) herkesde farklı etti ediyo o yüzden belki 21 gün sonunda bi gelişme olur o konuda umudumu kaybetmedim 11günüm kaldı sonra 1 hafta mola sonra cızırtlı sonra tekrar bu acaba aradan sonra cızırtılıyla ikisini karışık mı dinlesem sonuçta gün içinde büssürü şey dinliyoruz bi o çalsa bi bu çalsa aslında çiftte etki olur diyorum ama yinede bilemiyorum. herşeyi denemek lazım ama hangisinden etki aldıgımızda önemli boş yere cızırtılıyı dinlemek de istememm poffffffffffffff :18::18:
Merhaba kızlar, benim bugün 11. günüm tüm belirtiler mevcut ama bir sıkıntım var şu an. Regl dönemimi atlattıktan 2 gün sonra telkine başladım ve bugün yine regl oldum hemde ağrılı bir şekilde normalde hiç ağrım olmaz. Aynı durum sizler arasından birinin başına geldi yoksa başka birşeye mi bağlamalıyım?
Merhaba kızlar, benim bugün 11. günüm tüm belirtiler mevcut ama bir sıkıntım var şu an. Regl dönemimi atlattıktan 2 gün sonra telkine başladım ve bugün yine regl oldum hemde ağrılı bir şekilde normalde hiç ağrım olmaz. Aynı durum sizler arasından birinin başına geldi yoksa başka birşeye mi bağlamalıyım?
sen şimdi telkine başladın regl oldugunda bıraktın sonra tekrar başladın ve 2. günü yinemi hasta oldun. reglilyken niye bıraktın 21 gün aralıksız dinlenmesi gerekmiyomu. Bence telkinle alakalı değildir. başka bişeye sıkıntı stres yaptıysan ondan olabilir yadaaa bilemiyorum enteresannn
hemde ne sancı zaten agrım olur ama bu kez hem sabah hem gece agrı kesıcı ıcdım 24 saat yanı fecı sancılı oldum hem de cok yogun oldum cnmmerhaba kızlar, benim bugün 11. Günüm tüm belirtiler mevcut ama bir sıkıntım var şu an. Regl dönemimi atlattıktan 2 gün sonra telkine başladım ve bugün yine regl oldum hemde ağrılı bir şekilde normalde hiç ağrım olmaz. Aynı durum sizler arasından birinin başına geldi yoksa başka birşeye mi bağlamalıyım?
kızlar bende şu an reglim ama çok şükür ağrı yok. Bence güzel olacak yavaş ama etkili olacağna inanıyorum ayyy çok heyecanlı devam edin bence öyle 6saat fln dinleyemiyorum vaktim yok 4 saat dinliyorum 3.gün ve gerçekten hissediyorum gerçekçi bi insanımdır kendimi kolay kolay kandırmam arkadaşlar bu farklı gerçekten
kızlar cidden bu telkin etkiliyor göğüsleri:) 1 ay yağlarla masaj yaptım ve su japonların telkin müziğini dinledim 5 günde 2cm büyüdü ama devam edemedimbu telkini de 7-8 gündür dinliyorum ve bugun farkettim de cm katmasa da dolgunluk farkedilir şekilde ve şekli daha bi yuvarlaklaştı bu telkin sayesinde:) ben umutluyum zevkle dinliyorum müziği,evdekiler pcyi camdan atana kadar yolu var
hadi yaaa ağrıyı arttırıyo muofff çok fena oluyo ama o sancılar yaaaa
aynen cnm cunku saglıksız sekılsız sacma bı sekılde buyutmuyo o yuzden bos bos cm olarak hemen ıkı gunde buyutmuyo yavas yavas ıclerı dolgunlasarak buyudugu ıcın cm ılerlemıyo ıcı ıyıce doldukdan sonra yavas yavas cmler de artacakdır emınım kı
inşallah canım ya bu haline bile cok mutlu oldum daha da büyüyp dolgunlaşıcak inanıyorum:)