Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

kızlar netten haberlere bakyrdm az once bır haber okudum çok şaşırdım abd'de 35 yasındakı bir kadının her ay göğüsleri 2.5 cm kendılıgınden büyüyormuş ve durdurulamıyormuş ve böyle giderse de 6 yıl sonra kadının göğüsleri 1 metre genişleyecekmiş yhaa çok büyük bir görsenız çeyreği bizde olsa yeter yhaa:84:

allah korusun bızımde oyle olursa:KK30: Ne yapmısda oyle olmuskı acaba:KK53:

çirkin duruyor zaten çok büyük göğüslü kadınlar itici geliyor bana vücüdunla orantılı olsun yeter ben çok fazla bır sey ıstemyrm 85 olsun yeter bana:KK9:

bu kadın kafayımı yemıs yaa:KK53: Cok kotu duruyo bence de ayy yok 80 d olsun baska bısı ıstemem:KK52:

çirkin duruyor zaten çok büyük göğüslü kadınlar itici geliyor bana vücüdunla orantılı olsun yeter ben çok fazla bır sey ıstemyrm 85 olsun yeter bana:KK9:

katılıyorum valla Allah korusunnn yine öyle olmasındansa bizim böyle iyi... Allah sağlık versin önce :26:
evet yaa orantılı olsun işte vücudumla ben de öyle istiyorumm :KK16:

$kadin-gogus.jpg

resim de bu kızlar kadının yuzu küçük göğüsleri kocaman çirkin duryrr:KK69:

kızlar yaa gıcık olacaksınız bana artık ama bu müzik gerçekten çok olumsuz etkiliyor beni yaaa herkese sinir oluyorum öfke doluyorum bunu dinlerkenn :KK43: neyse ben bu müzikte bugünün son günüm olduğuna karar verdim o arada umarım parfait gelebilir bize bunu başka müziğe gömer :26:

kızlar yaa gıcık olacaksınız bana artık ama bu müzik gerçekten çok olumsuz etkiliyor beni yaaa herkese sinir oluyorum öfke doluyorum bunu dinlerkenn :KK43: neyse ben bu müzikte bugünün son günüm olduğuna karar verdim o arada umarım parfait gelebilir bize bunu başka müziğe gömer :26:

cnm benım de son haftam snra bende dınlemycgm daha. yeterlı bu kadar dger melodıyı dınlerm belkı cm olarak buyutyr cunku. parfait gelse de sorsak cnm sen dha onceden basladıgı için belkı sen 21 gunu tamamlamısındır.

kafam kadar denir ya hakkaten tabir yerini bulmuş :KK53: yüzü de güzel niye böyle bişey yapmış ki

sanırım ilk bişeyler enjekte ettirmiş ama sonra her ay kendiliğiinden büyümeye başlamış korkunç bişey ya:KK50:

kızlar alakasız olabilir ama telkin dinlemeye başlayıp saçı dökülen oldumu aranızda?

Kızlar şu önemli bence;
dinlerken her seferinde kontrol etmemeliyiz, kendimizi tutmalıyız büyüdü mü, büyüyor mu die. Bu kafamızdaki büyüme eylemini hep geleceğe öteler. Bakmayın uzun süre, dokunmayın da. Duş alırken de bakmayın ve dokunmayın(bulun bir yolunu :KK39: ) Vee zaten büyük olduklarını düşünün. Bilinçaltı herşeydir. Orası kabul ederse büyür. Telkinle veriyoruz mesajı büyüyor die ama sonra elliyoruz ya da bakıyoruz küçük mesajı gidiyor bilinçaltına; bu da götürüyor etkiyi. Bakmayın, ölçmeyin, dinleyin vee GÜVENİN:KK9::KK19::KK64::KK62:

Son düzenleme:
slm kızlar nnnyyy isimli kullanıcı bana özelden 'alerjimi telkinle nasıl yendiğimi' sormuş,ona buradan cevap yazıyorum,umarım okur...
merhaba,kendi sesimle yaptığım bir şeydi.Okuduğum kitaplarda %100 yaptığın işe inanıp çevrenin olumsuz sözlerine kulağını tıkarsan her şeyi beyin gücüyle yenebileceğin yazıyordu.Ben de kendi sesimle anlaşılır ve bilinçaltımda anlam kargaşası yapmayacak cümleleri düzenli tekrarlarla örneğin her cümleyi 3 kez tekrar edip 3-5 saniye ara verip yeni bir cümleyi 3 kez tekrar edip bir ses kaydı oluşturdum ve tüm gece uyurken kulaklıkla dinledim.Çok kısık sadece duyabileceğin en kısık ses yeterli,çünkü sen değil bilinçaltın etkileniyor.Örneğin 'ben çok sağlıklıyım'.'çikolata benim için çok yararlı' gibi olumlu cümleler kurdum..'Çikolata bana zarar vermiyor' şeklinde bir cümle asla kurmamalısın,cümle olumlu olmalı,çünkü bilinçaltı,her cümleni olumlu olarak algılar.Yani 'çikolata zarar vermiyor' dersen,'zarar veriyor şeklinde algılar cümleni..Benim,çikolata yedikten sonra az da yesem bacak içlerim pişik olmuş gibi kızarıyor ve kaşınıyordu,ama birkaç ay bu telkini uyguladıktan sonra tamamen geçti.Ben çok inanmıştım okuduğum kitaplara,faydasını da gördüm...:KK42:

haber şu :

ABD’de sabah kuşağında yayınlanan This Morning programına konuk olan dünyanın en büyük göğüslü kadını Chelsea Charms olay yarattı. Striptizci kadının sabah sabah, çocukların izlediği bir saatte ekranda yer almasına anlam veremeyen seyircilerin yanında durumu komik bulan izleyiciler de şovun internetteki sosyal paylaşım ağlarındaki sayfalarını yorum bombardımanına tuttu. Göğüslerine şimdi yasaklanan bir madde enjekte ettirerek sürekli büyümesini sağlayan Charms ise gördüğü ilgiden memnundu. 35 yaşındaki kadın göğüslerinin ayda 2,5 santimetre büyümesinin bir gün duracağını söyledi. Büyüme durmazsa Charms’ın göğüsleri 6 yıl sonra 1 metre genişleyecek!

acaba hangi madde enjekte ediliyor:26:

inanılmazzz ve iğrenççç poposunu geçmişş 3 katı olmuş one öle yerçekimine nasıl karşı durabiliyo nasıl taşıya biliyoo ayy allah muhafaza bana bi avuç verse yeter :KK9: gerisi onun olsun

slm kızlar nnnyyy isimli kullanıcı bana özelden 'alerjimi telkinle nasıl yendiğimi' sormuş,ona buradan cevap yazıyorum,umarım okur...
merhaba,kendi sesimle yaptığım bir şeydi.Okuduğum kitaplarda %100 yaptığın işe inanıp çevrenin olumsuz sözlerine kulağını tıkarsan her şeyi beyin gücüyle yenebileceğin yazıyordu.Ben de kendi sesimle anlaşılır ve bilinçaltımda anlam kargaşası yapmayacak cümleleri düzenli tekrarlarla örneğin her cümleyi 3 kez tekrar edip 3-5 saniye ara verip yeni bir cümleyi 3 kez tekrar edip bir ses kaydı oluşturdum ve tüm gece uyurken kulaklıkla dinledim.Çok kısık sadece duyabileceğin en kısık ses yeterli,çünkü sen değil bilinçaltın etkileniyor.Örneğin 'ben çok sağlıklıyım'.'çikolata benim için çok yararlı' gibi olumlu cümleler kurdum..'Çikolata bana zarar vermiyor' şeklinde bir cümle asla kurmamalısın,cümle olumlu olmalı,çünkü bilinçaltı,her cümleni olumlu olarak algılar.Yani 'çikolata zarar vermiyor' dersen,'zarar veriyor şeklinde algılar cümleni..Benim,çikolata yedikten sonra az da yesem bacak içlerim pişik olmuş gibi kızarıyor ve kaşınıyordu,ama birkaç ay bu telkini uyguladıktan sonra tamamen geçti.Ben çok inanmıştım okuduğum kitaplara,faydasını da gördüm...:KK42:

harika! çok güzel bir yöntem. bir kere geçmiş olsun, ama zaten kendi zihin gücünle üstesinden gelmişsin alerjinin.
belki biz de kendi sesimizi kaydedip ikinci bir telkin kaydı hazırlayabiliriz. 21 günü tamamladıktan sonra deneyebilirim ben de. teşekkürler bilgilendirdiğin için :KK66:

harika! çok güzel bir yöntem. bir kere geçmiş olsun, ama zaten kendi zihin gücünle üstesinden gelmişsin alerjinin.
belki biz de kendi sesimizi kaydedip ikinci bir telkin kaydı hazırlayabiliriz. 21 günü tamamladıktan sonra deneyebilirim ben de. teşekkürler bilgilendirdiğin için :KK66:

rica ederim,hepimiz bilgi ve tecrübelerimizi birbirimizle paylaşıyoruz..:KK16:

bende dinliyordum bu telkini 10 gün kadar dinledim bendede ağrı vs yaptı ama hiçbirşey olmadı. bıraktım sonra bende fakat sonra tekrar başlıycam
şimdi nezin diğer dinlediği 10 günde 3 cmlik aldı müziği dinliyorum psikolojik mi bilmiyorum ama bunu dinlerken daha çok ağrım oluyo ve dolgunlaşıyo sanki göğüslerim. bunu 10 gün kadar dinledikten sonra tekrar telkini dinlemeye başlıycam. işe yarar inşallah. hepimiz istediğimiz göğüslere ulaşırız

inanılmazzz ve iğrenççç poposunu geçmişş 3 katı olmuş one öle yerçekimine nasıl karşı durabiliyo nasıl taşıya biliyoo ayy allah muhafaza bana bi avuç verse yeter :KK9: gerisi onun olsun

aynen tatlım bencde iğrenç duruyor yüzü küçük göğüsleri davul gbi:KK1: allah korusun zaten öyle göğüs kim ister ki bir de hala büyütüyormuş ve mutluymuş deli mi ne :KK33:

bugün 10. günüm ama bende hala tık yok 21günü tamamlayana kadar da ölçüm yapmama kararı aldım tabi dayanabilirsem 10günlük süreye gelenler ve etki yok diyenler digerini dinlemeye başlıcaklar sanırım ama çok cızırtılı değilmi ben bi kereyi zor dinledim annem evden atar bu sefer benii. kulaklıkla direk maruz kalamam zaten o sese birde pc ye format attım o cızırtılı olan gitti nerden indirebilirim. zor olcak ama 21 gün sonra 1 hafta ara verip o cızırtılı olanı dinlemeye başlıcam heralde ama ne kadar dinlemeliyi bilmiyorum 21 olmasa bari. sonra tekrar bu dinlediğime dönerim. o da olmadı gögüsleri anneannemin kalcası kadar olan kadından azıcık gögüs istemeye giderim. bi sürtünsek banada az bişi bulaşır belkii :KK9:

bugün 10. günüm ama bende hala tık yok 21günü tamamlayana kadar da ölçüm yapmama kararı aldım tabi dayanabilirsem 10günlük süreye gelenler ve etki yok diyenler digerini dinlemeye başlıcaklar sanırım ama çok cızırtılı değilmi ben bi kereyi zor dinledim annem evden atar bu sefer benii. kulaklıkla direk maruz kalamam zaten o sese birde pc ye format attım o cızırtılı olan gitti nerden indirebilirim. zor olcak ama 21 gün sonra 1 hafta ara verip o cızırtılı olanı dinlemeye başlıcam heralde ama ne kadar dinlemeliyi bilmiyorum 21 olmasa bari. sonra tekrar bu dinlediğime dönerim. o da olmadı gögüsleri anneannemin kalcası kadar olan kadından azıcık gögüs istemeye giderim. bi sürtünsek banada az bişi bulaşır belkii :KK9:

YouTube - Song that makes your breasts bigger

o cızırtılı melodi bu cnm benım bugun 2 hafta oldu yani 14.günüm son bir haftam kaldı btsın bende tekrar bu cızırtılı melodıye baslycgm 4 cm kadar buyutmstm belkı tekrar buyur

X