olumlu düşünmek lazım doğru.
protein takviyesi için verildi bana bir operasyonn geçirdim.
ben bu telkini indiremiyorum yardım edin bayanlar . Bu arada mersin yağıyla masaj çok etikili bir de bol bol yeşil çay için kadınlık hormonunu tetikliyor.
olumlu düşünmek lazım doğru.
protein takviyesi için verildi bana bir operasyonn geçirdim.
benim de sanki telkini dinlemediğim zamanlarda, dinlediğim zamanlara göre daha az dolgun.kızlar günaydın bu arada, sabah kalktım giyinirken bakıyorum şöyle artık üstten bakınca mı öyle görünüyor ne bileyim de bunlarda sanki hiçbir gelişme olmamış gibi sönük duruyorlar canım sıkılıyor yaasanki her gün geri alıp telkini dinlemeye başlayınca şişip tekrar sönüp öyle mi devam ediyor bu yerimde mi sayıyorum ben yaa sizin sabah kalktığınızda nasıl oluyor??
nilimm sen şu japonların yaptığı melodiyi dinlio musun ?
kızlar günaydın bu arada, sabah kalktım giyinirken bakıyorum şöyle artık üstten bakınca mı öyle görünüyor ne bileyim de bunlarda sanki hiçbir gelişme olmamış gibi sönük duruyorlar canım sıkılıyor yaasanki her gün geri alıp telkini dinlemeye başlayınca şişip tekrar sönüp öyle mi devam ediyor bu yerimde mi sayıyorum ben yaa sizin sabah kalktığınızda nasıl oluyor??
japonların yaptığı melodiyle bunu aynı anda dinlesek kötü bir şey olur mu???
cnm sürekli kontrol edince böyle hissetmemiz çok normal. moralini bozma. çok da inceleme bence. hem daha erken, zamanla o geçici büyümeler kalıcı olacaktır. ben de sabırsızlanınca öyle hissediyorum bazen ama zamanla hepimiz hedeflerimize ulaşacağız. sen zihninde olmasını istediğin ölçüleri canlandır ve moralini yüksek tut cnm.
Güzel sonuç alanlar zaten önceden o melodiyi de dinlemiş olanlar. Çünkü cm elde ediyorlar, bu telkinle de kalıcı dolgunluk elde ediyorlar. 21 gün bitince onu dinliycem beni sonra tekrar 21 gün bunu. Aslında şuan bile bunu bırakıp önce 10günlük melodiyi sonra en baştan bu telkini dinlemek istiyorum ama 14 günüme yazık olacak.
Güzel sonuç alanlar zaten önceden o melodiyi de dinlemiş olanlar. Çünkü cm elde ediyorlar, bu telkinle de kalıcı dolgunluk elde ediyorlar. 21 gün bitince onu dinliycem beni sonra tekrar 21 gün bunu. Aslında şuan bile bunu bırakıp önce 10günlük melodiyi sonra en baştan bu telkini dinlemek istiyorum ama 14 günüme yazık olacak.
kızlar herkesde aynı sorun var gunduz dınlerken buyuyrlar sabah kalkıp bakyrm küçülmüşler niye böyle oluyor ki benım bır haftam kaldı bır hafta snra o cızırtılı melodıyı tekrar dınlesem acabaa faydası olur mu daha once 4 cm buyume olmstu yıne olur mu acaba bıraz da cm olarak buyumesını ıstyrm