Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

ben bu telkini indiremiyorum yardım edin bayanlar . Bu arada mersin yağıyla masaj çok etikili bir de bol bol yeşil çay için kadınlık hormonunu tetikliyor.

canım ilk sayfada parfaitin verdiği ilk linkten slow downloadu seç orda geriye sayım çıkacak onu bekle sonra download çıkacak oraya tıkladın mı kaydet dersin
yeşil çay benim kadar içen yoktur heralde hem hücre yeniliyor cildim düzelsin diye de içmiştim ama ne bileyim çok fazla kadınlık hormonu mu depoladım ki acaba
mersin yağıyla da masaj yapmıştım bir ara ama yağlar sivilce yaptığı için o olaya girmiyorum

canım benim aktardan aldığım mersin yağı su gibi yağ kıvamında değil 1 aydır ara ara sürüyorum. Hiç sivilce çıkmadı. çörekotu yağı da aldım ama tüylenme yapıo dediler onu süremiyorum. Yemeğime karıştırıp yiyicem. Bir de yine burda edindiğim bilgiye göre bazı kadınların erkeklik hormonu daha fazla çalışıyomuş. Bu yüzden gögüsleri gelişmiyomuş.Aktarın birinde gögüs büyütücü ilaç vardı fiyatını sordum 90 tl dedi . ama önce başka bir ürün kullanmam gerekiyomuş horman dengeleyici oda 25 tldi. Ben sınavlarım bitince gidicem doktora hormon testi için bakalım ne çıkıcak.

olumlu düşünmek lazım doğru.

protein takviyesi için verildi bana bir operasyonn geçirdim.

protein takviyesi için verildiyse zaten göğüs büyütmeyi çok destekler. belli ki dokuların artması için kullanılıyor. biz de zaten dokuları arttırmaya çalışıyoruz. için rahat olsun :)

benim de sanki telkini dinlemediğim zamanlarda, dinlediğim zamanlara göre daha az dolgun. sabah kalktığımda sönmüş olmuyor.ama şu var; gözümüz mü alışıyor bilmiyorum ama bugün 14. günümdeyim, ilk günler etkisini görünce 2 hafta sonra ne olcak kimbilir dedim, büyük umutlarım vardı ama pek birşey yok
21 gün bitsin bakalım, belki ondan sonra başlar asıl büyüme. Ama günler geçtikçe ve etkisinde bir artış göremedikçe üzülüyorum ben ve umudumu kaybediyorum(((

japonların yaptığı melodiyle bunu aynı anda dinlesek kötü bir şey olur mu???

cnm sürekli kontrol edince böyle hissetmemiz çok normal. moralini bozma. çok da inceleme bence. hem daha erken, zamanla o geçici büyümeler kalıcı olacaktır. ben de sabırsızlanınca öyle hissediyorum bazen ama zamanla hepimiz hedeflerimize ulaşacağız. sen zihninde olmasını istediğin ölçüleri canlandır ve moralini yüksek tut cnm.

japonların yaptığı melodiyle bunu aynı anda dinlesek kötü bir şey olur mu???

bi ara yaptım ben öyle kısa süreliğine,1-2 gün... sonra senin dediğin gibi düşündüm bıraktım, bi de nezin yazdıklarını okuyorum o da diyor onu dinlemeye ne gerek var ben sadece bunu dinliyorum istediğim dolgunluğu elde ediyorum diye.. gerçi o önceden dinlemişti 10 gün tam anlamıyla ve 3 cm elde etmişti ama bu telkinin sonuçlarından daha memnun
bi de ben ne bileyim ben bebek sesine duyarlı mıyım anne değilim bişey değilim evli bile değilim belki benim vücudum bebek sesine süt üretmek istemiyor şu anda gereksiz gürültü olarak düşündüm ve dinlememeye karar verdim

sağol canım yaa hep burda mızmızlanıp birilerinin moral vermesini beklemek bi yandan da insanlara olumlu telkinler vermek dengesizlik gibi ama bu ara gerçekten o durumdayım, bakıyorum çok iyi çapı genişlemiş dolmuş, sabah bi kalkıyorum hadiiiiiii başa sardık
bu arada ben doğru hatırlıyorsam 24 veya 25inde başladıysam dinlemeye; bugün son günüm oluyor heralde bu telkinde :97: ama telkincd'den aldığım telkini dinlemeye devam edicem 1 ay dolana kadar... bakalım neler olacak :26:

Güzel sonuç alanlar zaten önceden o melodiyi de dinlemiş olanlar. Çünkü cm elde ediyorlar, bu telkinle de kalıcı dolgunluk elde ediyorlar. 21 gün bitince onu dinliycem beni sonra tekrar 21 gün bunu. Aslında şuan bile bunu bırakıp önce 10günlük melodiyi sonra en baştan bu telkini dinlemek istiyorum ama 14 günüme yazık olacak.

ben dinledim bi kaç defa pskolojik midir bilmem ama bi hareketlenme hissettim o an için . sınavlarım olduğu için şuan tam anlamıyla veremiyorum kendimii bu işe. telkini de indirdim şimdi dinliyorum çok sağol. Bu arada moralinii hiç bozma sağlıksal açıdan bi problem yoksa büyütücez inşallah. beyin gücü çok önemli hiç ümidinii kaybetme olumsuz düşünme..

Aynen ben de öyle yapacağım benim de 9. günüm bugün

14 gününe yazık etme, evet nasılsa 21 gün sonrasında ara dönemi olacak o arayı bu melodiyle doldurursun 10 gün bitince yine 21 gün dinlersin

kızlar herkesde aynı sorun var gunduz dınlerken buyuyrlar sabah kalkıp bakyrm küçülmüşler niye böyle oluyor ki benım bır haftam kaldı bır hafta snra o cızırtılı melodıyı tekrar dınlesem acabaa faydası olur mu daha once 4 cm buyume olmstu yıne olur mu acaba bıraz da cm olarak buyumesını ıstyrm

benım yerınde sayıyo ne buyuyo ne kuculuyo hep aynı cnm neden o sekılde oldugunuda anlamadım sızde kızlar benım bı buyudu ıkı kez oldu gozle gorulur dolgunluk ve suan oyle kaldı enı genısledı seklı degıstı ve yerınde sayıyo ancak belırtıler gunlerdır devam edıyo:44: Nedense sankı dınlerken daha cok ınanıyodum buyuyecegıne ıkıncı 21gun sart oldu sanırım kızlar

kızlar netten haberlere bakyrdm az once bır haber okudum çok şaşırdım ABD'de 35 yasındakı bir kadının her ay göğüsleri 2.5 cm kendılıgınden büyüyormuş ve durdurulamıyormuş ve böyle giderse de 6 yıl sonra kadının göğüsleri 1 metre genişleyecekmiş yhaa çok büyük bir görsenız çeyreği bizde olsa yeter yhaa:84:

ben pek bi değişiklik görmüyorum sabah nasılsa gün içindede aynı oluyo:)
bugün ve yarında dinlersem bitiyo benimde
tekrar dinlemek istemiyrum hiç ya

etkilerine bakıp sınavlardan sonrada dinleyebilirim

haber şu :

ABD’de sabah kuşağında yayınlanan This Morning programına konuk olan dünyanın en büyük göğüslü kadını Chelsea Charms olay yarattı. Striptizci kadının sabah sabah, çocukların izlediği bir saatte ekranda yer almasına anlam veremeyen seyircilerin yanında durumu komik bulan izleyiciler de şovun internetteki sosyal paylaşım ağlarındaki sayfalarını yorum bombardımanına tuttu. Göğüslerine şimdi yasaklanan bir madde enjekte ettirerek sürekli büyümesini sağlayan Charms ise gördüğü ilgiden memnundu. 35 yaşındaki kadın göğüslerinin ayda 2,5 santimetre büyümesinin bir gün duracağını söyledi. Büyüme durmazsa Charms’ın göğüsleri 6 yıl sonra 1 metre genişleyecek!

acaba hangi madde enjekte ediliyor:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…