Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

hadi kızlar hepinize iyi geceler iyi uykular...
sabah uyandığında hepimizin minişleri kocaman olmuş olsun :82: hatta ve hatta göğüs küçültme yöntemlerine girip göğüslerim küçülsün artık sarksın artık çok dik falan diye üzülelim hepimiz

ay bi de dakka başı yoklayasım geliyor yok açıp bakıyorum, yok elle kontrol ediyorum, yok ayna karşısına geçiyorum, sapık gibi yaaaa

aynen yaaaa hatta her defasında anneme yakalanıyorum. artık dalga geçmeyide bıraktı gerçekten sapık olduğumu düşünmeye başladı sanırım

iyi geceler tatlımm ben de yatıyorum kızlaarr iyi geceler hepinize, elma şekerinin dileklerine şu şekilde katılıyorum, kalktığımızda tam istediğimiz gibi bulalımmm

benımde ılk zamanlar sağ buyuktu sol küçüktü şimdi eşitlendiler ikisini de seviyorum

cnm benım de sol daha buyuk suan ama aynada bakınca esıt yanı aynı duruyo ama elımle dokununca sol daha buyuk sekıl olarakda yusyuvarlak olmus

bi bitseydi şu 21gün :) başka müzikler dinlemek istiyorum artık ya...........

ben dınledım gunlerdır cnm ama carsamba yenıden telkıne baslayacam o zamana kadar da dınleyım de cunku baska turlu hıc vakıt kalmıyo sarkı dınlemeye

aynen benimde öyle ya his olarak bile öyle o kıpırtıyı solda hissedyrm dğeri öyle hç sallamıyor telkini fln yeni başladm ama acayp etkli yaa çok şaşrdım çok mutluym

aynen benimde öyle ya his olarak bile öyle o kıpırtıyı solda hissedyrm dğeri öyle hç sallamıyor telkini fln yeni başladm ama acayp etkli yaa çok şaşrdım çok mutluym

Telkını sallamıyomu Yok cnm emınımkı etkılenııyodur da sana bellı etmıyodur cnm Benımde ılk sızı agrı sagda basladı kısıden kısıye fark edıyo sanırım:44: Evet yaa hepımızı mutlu ettı umutlandırdı bu telkın kızlar heyecan kattı hayatımıza valla

kızlaaaar merhaba dün itibariyle ben de aranıza katıldım:))

gelişmeler için sabırsızlanıyorum..

size sormak istediğim birşey var bilgisi olan lütfen yardım etsin.
doktorum bana verdiği bir ay kullanmam gereken bir kapsül var. keten tohumu kapsülü.
nette araştırdım zayıflatıyormuş. bunun hakkında bilgisi olan var mı?
zayıflamak istemiyorum. Telkinde işe yaramaz zayıflarsam.

hoşgeldin :)
kapsülünü bilmiyorum ama keten tohumunun göğüs büyütmede destekleyici etkisi var. ben de hergün yoğurda katıp yiyorum.

hoş geldiin aramızaaa çok güzel olacak ve bizimle burda paylaşmak için de sabırsızlanacaksın
keten tohumunun bayanlara faydası var, kilo verdirdiğini duyduğumu hatırlamıyorum olabilir ama doktorun ne için vermişti sana? sanıyorum kullanım şekline göre de değişir onun etkisi kilo verdirmeyebilir.. sen öncelikle onunla bu telkini bağdaştırma hiç derim ben, bu telkin vücudunda göğsüne yararlı ne varsa onları harekete geçirip göğüslerine çekmeye yönelik, o yüzden işe yaramaz diye düşünürsen kendin kendini engellemiş olursun, olumlu düşün işe yarayacaktır

hoşgeldin :)
kapsülünü bilmiyorum ama keten tohumunun göğüs büyütmede destekleyici etkisi var. ben de hergün yoğurda katıp yiyorum.

aaaaaaa gerçekten böyle bir etkisi var mı bunu bilmiyordum gerçektende. eee çok iyi o zaman ben zorunlu kullanmak zorundayım ama herkes zayıflatıo dedi nete de baktım orada da zayıflatır yazınca olanda gidicek dedim:))) zayıflamak istemem.

kapsülü de tohumu gibi mi acaba farkı var mıdır?

evet ya bana da öyle gelmeye başladı valla sol almış başını gidiyor sağın umuru değil

ama başlarda kıpırtı vardı, sızlama olsun kaşıntı olsun şimdi duruldu, bekliyoruz bakalım bu da içinde biriktirip birden mi büyüyecek artık nedir

olumlu düşünmek lazım doğru.

protein takviyesi için verildi bana bir operasyonn geçirdim.

kızlar günaydın bu arada, sabah kalktım giyinirken bakıyorum şöyle artık üstten bakınca mı öyle görünüyor ne bileyim de bunlarda sanki hiçbir gelişme olmamış gibi sönük duruyorlar canım sıkılıyor yaa sanki her gün geri alıp telkini dinlemeye başlayınca şişip tekrar sönüp öyle mi devam ediyor bu yerimde mi sayıyorum ben yaa sizin sabah kalktığınızda nasıl oluyor??

ben bu telkini indiremiyorum yardım edin bayanlar . Bu arada mersin yağıyla masaj çok etikili bir de bol bol yeşil çay için kadınlık hormonunu tetikliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…