- 2 Aralık 2010
- 264
- 0
canım ya amcası rahatsızdı fazla duramıyorum demişti bilg. başında, giremiyor demek artık
ay bi de dakka başı yoklayasım geliyor yok açıp bakıyorum, yok elle kontrol ediyorum, yok ayna karşısına geçiyorum, sapık gibi yaaaa
bu telkin göğüsleri büyütecek şekilde yapılıyorsa zayıflamayı sağlayacak şekilde de yapılamaz mı acaba?
göğüslerden sonra bir de buna el atılsa herkes memnun anlaşılan hiii ne güzel oluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurrr
hadi kızlar hepinize iyi geceler iyi uykular...
sabah uyandığında hepimizin minişleri kocaman olmuş olsun :82: hatta ve hatta göğüs küçültme yöntemlerine girip göğüslerim küçülsün artık sarksın artık çok dik falan diye üzülelim hepimiz
aynen yaaaahatta her defasında anneme yakalanıyorum. artık dalga geçmeyide bıraktı gerçekten sapık olduğumu düşünmeye başladı sanırım
iyi geceler tatlımm ben de yatıyorum kızlaarr iyi geceler hepinize, elma şekerinin dileklerine şu şekilde katılıyorum, kalktığımızda tam istediğimiz gibi bulalımmm
benımde ılk zamanlar sağ buyuktu sol küçüktü şimdi eşitlendiler ikisini de seviyorum
bi bitseydi şu 21gün :) başka müzikler dinlemek istiyorum artık ya...........
evet canım aynen öyle yapalımbenim de öyle, gözle görünür bir dolgunluk var ama yanlış gözlemlemiyorsam solda daha etkili sol çok belirgin şekilde dolgunlaştı sağda tık yok gibi neyse vakti var diyorummm ümitsizliğe kapılmak yok, hayalimizdek göğüsler bizimdir
aynen benimde öyle ya his olarak bile öyle o kıpırtıyı solda hissedyrm dğeri öyle hç sallamıyor telkini fln yeni başladm ama acayp etkli yaa çok şaşrdım çok mutluym
kızlaaaar merhaba dün itibariyle ben de aranıza katıldım:))
gelişmeler için sabırsızlanıyorum..
size sormak istediğim birşey var bilgisi olan lütfen yardım etsin.
doktorum bana verdiği bir ay kullanmam gereken bir kapsül var. keten tohumu kapsülü.
nette araştırdım zayıflatıyormuş. bunun hakkında bilgisi olan var mı?
zayıflamak istemiyorum. Telkinde işe yaramaz zayıflarsam.
kızlaaaar merhaba dün itibariyle ben de aranıza katıldım:))
gelişmeler için sabırsızlanıyorum..
size sormak istediğim birşey var bilgisi olan lütfen yardım etsin.
doktorum bana verdiği bir ay kullanmam gereken bir kapsül var. keten tohumu kapsülü.
nette araştırdım zayıflatıyormuş. bunun hakkında bilgisi olan var mı?
zayıflamak istemiyorum. Telkinde işe yaramaz zayıflarsam.
hoşgeldin :)
kapsülünü bilmiyorum ama keten tohumunun göğüs büyütmede destekleyici etkisi var. ben de hergün yoğurda katıp yiyorum.
aynen benimde öyle ya his olarak bile öyle o kıpırtıyı solda hissedyrm dğeri öyle hç sallamıyor telkini fln yeni başladm ama acayp etkli yaa çok şaşrdım çok mutluym
hoş geldiin aramızaaa çok güzel olacak ve bizimle burda paylaşmak için de sabırsızlanacaksın
keten tohumunun bayanlara faydası var, kilo verdirdiğini duyduğumu hatırlamıyorum olabilir ama doktorun ne için vermişti sana? sanıyorum kullanım şekline göre de değişir onun etkisi kilo verdirmeyebilir.. sen öncelikle onunla bu telkini bağdaştırma hiç derim ben, bu telkin vücudunda göğsüne yararlı ne varsa onları harekete geçirip göğüslerine çekmeye yönelik, o yüzden işe yaramaz diye düşünürsen kendin kendini engellemiş olursun, olumlu düşün işe yarayacaktır