- 2 Aralık 2010
- 264
- 0
benim satın aldığım telkini hazırlayan kişiye mesaj attım bugün ne kadar süreyle dinlememi önerirsiniz diye, o da 1 ay dinle aksatmadan, sonra gelişmeye göre karar veririz demişş
ben de bunu da 1 ay olmasa da kendimce 21 günün altında olmamak üzere 3 aşağı 5 yukarı bir tarih belirleyip dinlemeyi düşünüyorum
benim satın aldığım telkini hazırlayan kişiye mesaj attım bugün ne kadar süreyle dinlememi önerirsiniz diye, o da 1 ay dinle aksatmadan, sonra gelişmeye göre karar veririz demişş
ben de bunu da 1 ay olmasa da kendimce 21 günün altında olmamak üzere 3 aşağı 5 yukarı bir tarih belirleyip dinlemeyi düşünüyorum
canım ayrıca o satın aldığğın telkin nedir işe yaradımı nerden bulabiliriz?
kızlar sayfaları okurken gördümde bi arkadaşımız tv den uzak durmaktan bahsetmiş. neden acaba? büyük olanları görüp üzülmeyelim diye mi?
bizde artık kendimizi 21 gün oldu diye telkin ederizbenim çok fazla gelişme olmadı. gerçi çok sabırsızlanıyoruz daha erken ama :) gerçi gözle görünür bi dolgunluk olduğu kesin
kızlar sayfaları okurken gördümde bi arkadaşımız tv den uzak durmaktan bahsetmiş. neden acaba? büyük olanları görüp üzülmeyelim diye mi?
hayır canım bilinç ve bilinçaltı kirliliği olmasın, bilgi akışına engel bulunmasın diye :)
evet canım aynen öyle yapalımbenim de öyle, gözle görünür bir dolgunluk var ama yanlış gözlemlemiyorsam solda daha etkili sol çok belirgin şekilde dolgunlaştı sağda tık yok gibi neyse vakti var diyorummm ümitsizliğe kapılmak yok, hayalimizdek göğüsler bizimdir
hahaha çok şekersin yaao hiç aklıma gelmemişti, o da bi mantık :76: ama artık onlar bizi görüp üzülecek
aynen ya benimde sol büyük. bi de sol büyüyünce her sabah uyandığımda elime alıp onu sevesim geliyordiğeride kıskanırda büyür diye
kızlar nasıl gdyr bugun bende belırtıler pek olmadı zaten her gun de olmyrms benım yarından snra 1 haftam kaldı dolgunluk devam edyr bakalım son bır hafta neler olucak:26:
aynen ya benimde sol büyük. bi de sol büyüyünce her sabah uyandığımda elime alıp onu sevesim geliyordiğeride kıskanırda büyür diye
evet canım dolgunluk kalıcı oldu artık, o bizmmmveeeeeeeeee asıl 1 haftadan sonra neler olacakkk
parfeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nerdesin =)