Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

evet cnm ben öyle yapyrm yemek yerken göğüslerımi düşünyrm oraya gtsın dye bu aralar daha fazla yemek yıyorum kılo da almyrm yedıklerım göğüslerime mi gdyr ne [/QUOTE]

tabii ki de gidiyooorrr ne içsek ne yesek yarıyor artık, vücudumuzdaki mevcut yağlar da oraya ayrıca dümdüz karnımız incecik belimiz ve bomba gibi göğüslerimiz oluşuyor canım, inan buna

bence aynı olmaz kızlar.bi gün 1 saat idman yap ikinci gün 4 saat toplamda 5 saat eder ama ikinci gün fazla yüklendiğinden sakatlanırsın...

evet cnm ben öyle yapyrm yemek yerken göğüslerımi düşünyrm oraya gtsın dye bu aralar daha fazla yemek yıyorum kılo da almyrm yedıklerım göğüslerime mi gdyr ne

tabii ki de gidiyooorrr ne içsek ne yesek yarıyor artık, vücudumuzdaki mevcut yağlar da oraya ayrıca dümdüz karnımız incecik belimiz ve bomba gibi göğüslerimiz oluşuyor canım, inan buna [/QUOTE]

sana canı gönülden inanıyorum... Bu gidişle nadide sultan gibi olup göğüslerimizi küçülttürücez o olucak

ben zaten buyutuyor dye bır ıddıa da bulunmadım sadece okuduklarımı syledım kımseye de bır sey ınandırmak zorunda dglm ınanmak ısteyen ınanır

sanırım beni yanlış anladın? yani bugüne kadar yemişsin, bende çok yedim. çok da severim. Ama bana hiçbi etkisi olmadı, hala ufacıklar. Sizce doğru mudur demişsin, bende doğru değildir BENCE dedim. Niye böyle bir tepki verdiğini de anlamadım açıkçası...

çileğin büyüttüğünü sanmam yazın kilo kile yerim ama hiç bi büyüme görmedim hep yanı dümdüzler bu arada bugün de fazla kaçırdım gögüs kafesim daraldı nefes alamadım gibi oldu belkide telkinden sonra çilekte işe yarar bilemem yada yine fazla kaçırdıgım içindi

bence sen biraz fazla yemişsin keşke öyle birşey olsaydı, oturur bir kasa yerdim valla

kızlar bende hormonlu çileğin kilo yaptığını duymuştum:90:

bende çileğin zayıflattgnı duymustum oyle de sncta meyve ve gercekten zayıflatyr cılde de yararı var gerçi evet hormonlu sevyrm yıyorum valla hormon falan takmyrm neyı zaten duzgun yıyoruz kı

kızlar bende hormonlu çileğin kilo yaptığını duymuştum:90:

Hangi meyvede sebzede hormon yok kii hormonlu değil çilek görünümlü herşeyi yiyebilirim.

Kilo değil memiş yaparsa tabi daha iyi olur ama nerdeeeeeee.

Gerçi artık herşeyi memiş yapsın diye yiyorum hatta basenlerimde göbüşümde kaşıntı hissettigim zaman yağlar yukarıya çıkmaya çalışıyo heralde diyorum

bende çileğin zayıflattgnı duymustum oyle de sncta meyve ve gercekten zayıflatyr cılde de yararı var gerçi evet hormonlu sevyrm yıyorum valla hormon falan takmyrm neyı zaten duzgun yıyoruz kı

haklısın valla yediğimiz herşey hormonlu gdo su bozuk zaten ama ben zayıtlatmak yerine kilo yaptığını okudum ve göğüs büyütüyomuş ne kadar doğru bilemem ama cilde yararlıymış

valla bende oralarda da kalsa yağlar hayır demem sevinirim :86::86:

haklısın valla yediğimiz herşey hormonlu gdo su bozuk zaten ama ben zayıtlatmak yerine kilo yaptığını okudum ve göğüs büyütüyomuş ne kadar doğru bilemem ama cilde yararlıymış

çileği şekere banıp yerseniz tabii kilo yapar, sade yerseniz yapmaz ki

süpersin ben de öyle düşünücem

cnm ben ılk hafta 6 saat dınledım sonra 8e cıkardım yanı ama onemlı olan gun atlamadan ve 6 saat kadar gunluk dınlemek yanı ıster 21 gun boyunca 6 saat dınle ıster 8 saat yanı fark etmezkı cnm yeterkı dınle gun atlamadan devam et

canım hormonlu çileklerden bahsettim zaten ben
neyse bana kilo yapsada olur yapmasada hatta yapsa daha güzel olur sorunu olanlar şekere batırıp yemezler

hehe kendimi tutmasam çileği şekere batırmayı bırak 1 kilo çileği 1 kilo şekere her tarafını banıp yerim bir ara 8 kilo vermişliğim var, 2 senedir de geri almadım çok şükür

aynen bende canım ya ne zaman dinlemeye başladım hiç hatırlamıyorum ( ne zaman bırakıcam

kızlar parfeit arkadaşımıza ulaşmamın bir yolu var mı acaba yıllardır birçok şey deniyorum hayırlısıyla bir an evvel buna da başlamak istiyorum, sabırsızlanıyorum.. :S bilen varsa bana özelden bir iletişim şekli yazabilir mi kendisiyle?

aynen bende canım ya ne zaman dinlemeye başladım hiç hatırlamıyorum ( ne zaman bırakıcam

benim satın aldığım telkini hazırlayan kişiye mesaj attım bugün ne kadar süreyle dinlememi önerirsiniz diye, o da 1 ay dinle aksatmadan, sonra gelişmeye göre karar veririz demişş
ben de bunu da 1 ay olmasa da kendimce 21 günün altında olmamak üzere 3 aşağı 5 yukarı bir tarih belirleyip dinlemeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…