Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

benim satın aldığım telkini hazırlayan kişiye mesaj attım bugün ne kadar süreyle dinlememi önerirsiniz diye, o da 1 ay dinle aksatmadan, sonra gelişmeye göre karar veririz demişş
ben de bunu da 1 ay olmasa da kendimce 21 günün altında olmamak üzere 3 aşağı 5 yukarı bir tarih belirleyip dinlemeyi düşünüyorum

bizde artık kendimizi 21 gün oldu diye telkin ederiz :KK61: benim çok fazla gelişme olmadı. gerçi çok sabırsızlanıyoruz daha erken ama :) gerçi gözle görünür bi dolgunluk olduğu kesin

benim satın aldığım telkini hazırlayan kişiye mesaj attım bugün ne kadar süreyle dinlememi önerirsiniz diye, o da 1 ay dinle aksatmadan, sonra gelişmeye göre karar veririz demişş
ben de bunu da 1 ay olmasa da kendimce 21 günün altında olmamak üzere 3 aşağı 5 yukarı bir tarih belirleyip dinlemeyi düşünüyorum

canım ayrıca o satın aldığğın telkin nedir işe yaradımı nerden bulabiliriz?

kızlar sayfaları okurken gördümde bi arkadaşımız tv den uzak durmaktan bahsetmiş. neden acaba? büyük olanları görüp üzülmeyelim diye mi?:KK69:

canım ayrıca o satın aldığğın telkin nedir işe yaradımı nerden bulabiliriz?

telkincd.com adresinden göğüs büyütme telkini satın aldım bu konunun açılmasından 2-3 gün sonra,önce bu telkini indirip dinlemeye başlamıştım sonra yok, daha profesyonelini istiyorum diye düşünüp onu aldım fakat bir yandan burdaki gelişmeleri takip edip olumlu sonuçları okuyunca bunu da dinlemeye devam ettim o yüzden karıştı işte tarihler...

bizde artık kendimizi 21 gün oldu diye telkin ederiz :KK61: benim çok fazla gelişme olmadı. gerçi çok sabırsızlanıyoruz daha erken ama :) gerçi gözle görünür bi dolgunluk olduğu kesin

evet canım aynen öyle yapalım :KK1: benim de öyle, gözle görünür bir dolgunluk var ama yanlış gözlemlemiyorsam solda daha etkili sol çok belirgin şekilde dolgunlaştı sağda tık yok gibi :kk77: neyse vakti var diyorummm ümitsizliğe kapılmak yok, hayalimizdek göğüsler bizimdir :21:

kızlar nasıl gdyr bugun bende belırtıler pek olmadı zaten her gun de olmyrms benım yarından snra 1 haftam kaldı dolgunluk devam edyr bakalım son bır hafta neler olucak:26:

evet canım aynen öyle yapalım :KK1: benim de öyle, gözle görünür bir dolgunluk var ama yanlış gözlemlemiyorsam solda daha etkili sol çok belirgin şekilde dolgunlaştı sağda tık yok gibi :kk77: neyse vakti var diyorummm ümitsizliğe kapılmak yok, hayalimizdek göğüsler bizimdir :21:

aynen ya benimde sol büyük. bi de sol büyüyünce her sabah uyandığımda elime alıp onu sevesim geliyor:KK1: diğeride kıskanırda büyür diye :KK60:

kızlar nasıl gdyr bugun bende belırtıler pek olmadı zaten her gun de olmyrms benım yarından snra 1 haftam kaldı dolgunluk devam edyr bakalım son bır hafta neler olucak:26:

evet canım dolgunluk kalıcı oldu artık, o bizmmm :KK62: veeeeeeeeee asıl 1 haftadan sonra neler olacakkk :KK8:

bu arada demin solun sağdan dolgun olduğundan bahsetmemin üstüne gayri ihtiyari elimi sağ göğsüme attım enee üstlerde bir dolgunluk bir sertleşme gelmedi mi elime, oyy kıyamam nasıl da büyür yetişirmiş sola :KK16: sol sağ sol sağ derken olacak bu iş :KK9:

ay bi de dakka başı yoklayasım geliyor yok açıp bakıyorum, yok elle kontrol ediyorum, yok ayna karşısına geçiyorum, sapık gibi yaaaa :KK60:

bu telkin göğüsleri büyütecek şekilde yapılıyorsa zayıflamayı sağlayacak şekilde de yapılamaz mı acaba?
göğüslerden sonra bir de buna el atılsa herkes memnun anlaşılan hiii ne güzel oluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurrr :KK69:

X