- 20 Şubat 2016
- 305
- 80
- 48
- 32
- Konu Sahibi smile smile
-
Bence de sardunya sana 75 küçük olması lazım yani beden olarYalnız 81 göğüs altına 75 beden küçük değil mi? Benimde göğüs altı 74 üstü 82 cm
O zaman senin göğüs altın 82 değilVallahi bugün pentide denedim 75c biraz sıktı göğüsten 75 d tam oldu. Oradaki personel ölçüm yaptı
Damla protezde en sert kıvam olan koheziv 3 kullanılıyor. Bundan dolayı sert olması normal. Henüz bir aylık süreçte hissizlik ve sert olmasıda normal. Masajla ve Zaman'la biraz daha yumuşayacak ve doğallaşacaktır merak etmeSelam kızlar bu da benim forumda ilk mesajım!
Ben de bir ay önce silikon taktırdım. Önceden memelerim smile smile'ın 2. koyduğu fotoğrafa yakındı, 75byi tam dolduramıyordum ama dolgulu sütyenler ile görüntü gayet iyiydi. 260 cc konuldu, Şu an 75b-c arası sütyensiz dolu dolu göğüslerim oldu ama acaba olmasa mıydım diye düşünüyorum çünkü halen hissizlik çok var ve sertler, sağa sola birazcık oynuyorlar. İyi düşün derim smile smile, görüntü çok güzel oluyor ama yapay hissetme olayı beni geriyor açıkcası.
Sanırım biraz sabretmem gerek
Niye benimkini koymam ZATEN. dedin. Kötü bişey mi buraya resim koymak?üstteki benim istediğim alttaki şu anki olan.daha doğrusu netten aldım ama benimkini koymam zaten :)
Kesinlikle çok haklısınNiye benimkini koymam ZATEN. dedin. Kötü bişey mi buraya resim koymak?
Ben de ara bedenim canım aynı 75 ve 80. Tabi ameliyattan önce böyleydi. Yine aynıdır heralde. Şuan sporcu var80 de oluyor bana 75 de. Yani 75 çok dar gelmiyor 80 büyük olmuyor ara bedenim heralde. Bugün mağazada çalışan bayan sütyen ölçüsü için ölçüm yaptı 75 dedi
Tedirgin olma o sertlik hissislik ilk aylara mahsus daha sonrasinda normal meme yumusakligina donuor merak etme benimdemSelam kbenimdem en baslarda oyledi da benim forumda ilk mesajım!
Ben de bir ay önce silikon taktırdım. Önceden memelerim smile smile'ın 2. koyduğu fotoğrafa yakındı, 75byi tam dolduramıyordum ama dolgulu sütyenler ile görüntü gayet iyiydi. 260 cc konuldu, Şu an 75b-c arası sütyensiz dolu dolu göğüslerim oldu ama acaba olmasa mıydım diye düşünüyorum çünkü halen hissizlik çok var ve sertler, sağa sola birazcık oynuyorlar. İyi düşün derim smile smile, görüntü çok güzel oluyor ama yapay hissetme olayı beni geriyor açıkcası.
Sanırım biraz sabretmem gerek
senin adına çok sevindim canım darısı bana inşallahBen sekizinci ayimdayim doktorum normal meme kivamina geldiler dedi doktorumda nirmalde kas alti yapiormus fakat bende arastirdim kas ustu iolmasinda bi sakinca gormedim suan protezi icinde bulamiorum bile olmayan yani ameliyetten sonra cikan meme dokum sardi protezimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?