- Konu Sahibi smile smile
Üniversitede yurtta aynı odada büyük göğüslü bir arkadaşım sendeki de göğüs mü dedi üstünden 5 yıl geçti ne konuştuğumuzu bile hatırlamıyorum ama o cümleyi hiç unutmadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam bu daha iyiyakklaşık olarak böyle :)Eki Görüntüle 1840543
sardunya seninki iyi benceBanada öyle derdi doktorum @arzum77 şuan 275 cc aldı eğer istersen ameliyattan bir sene sonra daha büyüğünü koyarız dokun genişler ozamana kadar dedi
75 b yi dolduruyosan bence arkadaşın sana laf söylemiş olmak için söylemiş.küçük bile olsa bi çaresi de var sonuçta. Allah çaresi olmayan şey vermesinÜniversitede yurtta aynı odada büyük göğüslü bir arkadaşım sendeki de göğüs mü dedi üstünden 5 yıl geçti ne konuştuğumuzu bile hatırlamıyorum ama o cümleyi hiç unutmadım
seninkinin boyutları nasıldı kaç cm fark vardı göğüs altı ve üstü arasında ve şimdi ne kadar var? Tabi özel değilse canım :)S smile smile benim eşimde istemiyordu 2 senedir mücadele ediyordum ama şimdide diyorki iyiki yaptırmışın diyor . Ki inanılmaz karşıydı senin erkek arkadaşında kabul eder erkekler ilk başta hep karşı çıkıyotür zaten
sana sordum canımKime sordun
Bence de sardunya sana 75 küçük olması lazım yani beden olarakYalnız 81 göğüs altına 75 beden küçük değil mi? Benimde göğüs altı 74 üstü 82 cm
canım yakın ama küçük ya 8 cm doku az sende tahmin edersin ki:) adriana limanın ki gibi de olabilir görüntüsüBenim de 7/8 cm bir dokum var ve ben de 14 cm falan istiyorum cup.
Fakat ilk fotoğraftaki memeler gibi bir meme istemiyorum. O kadının göğüsleri bence sarkmış. O tarz memeler ancak bikini ve sütyenle öyle gözükür. Birazcık bol bir kazak giydiğini düşün. Hantal ve kilolu gözükürsün. Biraz dar bir bluz giydiğini düşün. İnsanlar kadın erkek olsun ister istemez bilinçsizce memelere bakar. O memelere uygun süslü ve seksi sütyen bulma ihtimaliniz daha düşük. Omuz ve sırt ağrısı yapar. Bir de çıplak görmek gerek bence o memeleri ayrıca.
B cup dolusuz sütyeni dolduruyorsanız ideal sütyen bedenine sahipsiziniz demektir. Hele de 75 beden bir kadın için B cup son derece idealdir.
Burada bu ameliyatı olan kadınlar;
1-oğlan çocuğu gibi dokusu olanlar
2-emzirme sonrası mevcut meme içeriği boşalanlar
Sizin zaten çok güzel memeleriniz var bence. (İkinci görseldeki gibiyse.)
Fazlasını istemek, bu ameliyatın ciddi bir ameliyat olduğunu, komplikasyonları olduğunu önemsemediğinizi gösterir. Bıçak altına yatmaya değer gerekçeniz olmalı bence.
canım yakın ama küçük ya 8 cm doku az sende tahmin edersin ki:) adriana limanın ki gibi de olabilir görüntüsüEki Görüntüle 1840998 :)