Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim bi de benim ağrım çok belim ve özellikle rahmim bu normal midirBenim adet öncesi de hassasiyetim olmazdı. İlk gebeliğimde olmadı, bu gebeliğimde de ilk zamanlar değil ileri haftalarda yaşadım sadece. Her belirti olacak diye bir şey yok. Bazılarının midesi bile bulanmıyor.
Herkeste aynı şekilde belirtiler olmaz her bünye farkli her hamilelik farkli. Ağrılar normal bebek rahme tutunuyor rahim büyümeye hazırlanıyor. Bende cok korkardim agrim olunca ama siddetlenip kanama olmadigi surece korkmayın .Bel ağrısı olunca daha çok erkek oluyor bebek derler benim de agrirdi 3 buçuk yaşında oğlum şimdi.Kızlar 4 haftalık hamileyim aşırı rahim bel ağrım var ama göğsüm yumuşacık göğüste belirti herkeste oluyor genelde ama ben de neden olmadı acaba![]()
Ayy teşekkür ederim çok sağ olunnHerkeste aynı şekilde belirtiler olmaz her bünye farkli her hamilelik farkli. Ağrılar normal bebek rahme tutunuyor rahim büyümeye hazırlanıyor. Bende cok korkardim agrim olunca ama siddetlenip kanama olmadigi surece korkmayın .Bel ağrısı olunca daha çok erkek oluyor bebek derler benim de agrirdi 3 buçuk yaşında oğlum şimdi.
Sağlıkla gelsin miniğinizAyy teşekkür ederim çok sağ olunn![]()
Amin inşallah çok sağ olunnnnSağlıkla gelsin miniğiniz![]()
Merhaba , beta hcg değerleriniz nasıl ilerledi günlerimiz aybı bende de göğüs hassasiyeti çok az oldu şimdi yok gibi sabah midem bulanıyo biraz ama hcg değerlerim istenilen artışda çıkmadıKızlar 4 haftalık hamileyim aşırı rahim bel ağrım var ama göğsüm yumuşacık göğüste belirti herkeste oluyor genelde ama ben de neden olmadı acaba![]()
Beta takibi yapmıyoruz artık keseye bakıyorlar direkt beta sadece ilk 3 gün verdim arka arkaya 138 284 440 şeklindeydi ama kötü değil bence sizinki deMerhaba , beta hcg değerleriniz nasıl ilerledi günlerimiz aybı bende de göğüs hassasiyeti çok az oldu şimdi yok gibi sabah midem bulanıyo biraz ama hcg değerlerim istenilen artışda çıkmadı327 535 789
2 gün arayla mı verdiniz? Kese göründü mü? Şuan ben de 5+2 gğnlğk gebeyim ama doktorum 3000 olmadan iç/dış diyemeyiz kese göremeyiz dedi o yüzden değerlerle ilerlşyorumBeta takibi yapmıyoruz artık keseye bakıyorlar direkt beta sadece ilk 3 gün verdim arka arkaya 138 284 440 şeklindeydi ama kötü değil bence sizinki de
ben üç bebem var hiç birisinde olmadı adet zamanında da oluyor diyolar bende hiç olmadı napıcankı olmasın zaten belın karnın agrıyo bide bögüsmü agrısın. sag salım kucagına al inşallah bebişiniKızlar 4 haftalık hamileyim aşırı rahim bel ağrım var ama göğsüm yumuşacık göğüste belirti herkeste oluyor genelde ama ben de neden olmadı acaba![]()
Beta takibi yapmıyoruz artık keseye bakıyorlar direkt beta sadece ilk 3 gün verdim arka arkaya 138 284 440 şeklindeydi ama kötü değil bence sizinki de
Yok arka arkaya verdim ben 2 gün arayla vermedim. 5+2de keseyi gördük biz aslında görülebilir2 gün arayla mı verdiniz? Kese göründü mü? Şuan ben de 5+2 gğnlğk gebeyim ama doktorum 3000 olmadan iç/dış diyemeyiz kese göremeyiz dedi o yüzden değerlerle ilerlşyorum
Gittim ben evet 2 3 defa gittimCanım benim betalarda şöyle ilerledi
14-30-108-275 bu akşam yine kan vericem. Beni cuma çağırdılar ama görürmüyüz bilmiyorum sen doktor gittin mi
Beta kaçken gördünüz keseyiGittim ben evet 2 3 defa gittim
Beta kaçken gördünüz keseyi