• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

göğüs büyütme

o konuda haklısın ama hayaller işte .Ben bile çok beğeniyorum bakarken .Aslında tam karar vermiş değilim bu konuya takıntım var .Dolgulu sütyenle güzel ama dolgusuz çok küçük.Bir de çevremdeki çoğu kişi büyük göğüslü .Annem , ablam, kuzenlerim.Allah böyle uygun görmüş demek ki ne diyelim :)

80 de oluyor bana 75 de. Yani 75 çok dar gelmiyor 80 büyük olmuyor ara bedenim heralde. Bugün mağazada çalışan bayan sütyen ölçüsü için ölçüm yaptı 75 dedi

Selam kızlar bu da benim forumda ilk mesajım!
Ben de bir ay önce silikon taktırdım. Önceden memelerim smile smile'ın 2. koyduğu fotoğrafa yakındı, 75byi tam dolduramıyordum ama dolgulu sütyenler ile görüntü gayet iyiydi. 260 cc konuldu, Şu an 75b-c arası sütyensiz dolu dolu göğüslerim oldu ama acaba olmasa mıydım diye düşünüyorum çünkü halen hissizlik çok var ve sertler, sağa sola birazcık oynuyorlar. İyi düşün derim smile smile, görüntü çok güzel oluyor ama yapay hissetme olayı beni geriyor açıkcası.
Sanırım biraz sabretmem gerek

Selam kızlar bu da benim forumda ilk mesajım!
Ben de bir ay önce silikon taktırdım. Önceden memelerim smile smile'ın 2. koyduğu fotoğrafa yakındı, 75byi tam dolduramıyordum ama dolgulu sütyenler ile görüntü gayet iyiydi. 260 cc konuldu, Şu an 75b-c arası sütyensiz dolu dolu göğüslerim oldu ama acaba olmasa mıydım diye düşünüyorum çünkü halen hissizlik çok var ve sertler, sağa sola birazcık oynuyorlar. İyi düşün derim smile smile, görüntü çok güzel oluyor ama yapay hissetme olayı beni geriyor açıkcası.
Damla protezde en sert kıvam olan koheziv 3 kullanılıyor. Bundan dolayı sert olması normal. Henüz bir aylık süreçte hissizlik ve sert olmasıda normal. Masajla ve Zaman'la biraz daha yumuşayacak ve doğallaşacaktır merak etme ;)

Selam kbenimdem en baslarda oyledi da benim forumda ilk mesajım!
Tedirgin olma o sertlik hissislik ilk aylara mahsus daha sonrasinda normal meme yumusakligina donuor merak etme benimdem
er: 763968"]Selam kızlar bu da benim forumda ilk mesajım!
Sanırım biraz sabretmem gerek[/QUOTE]
İlk aylara mahsus o sertlik hissizlik daha

yapaylık hissi beni de korkutuyor sert olur mu, ele gelir mi , iz çok belli olur mu , pişman olur muyum gibi bir sürü soru var kafamda

Ben sekizinci ayimdayim doktorum normal meme kivamina geldiler dedi doktorumda nirmalde kas alti yapiormus fakat bende arastirdim kas ustu iolmasinda bi sakinca gormedim suan protezi icinde bulamiorum bile olmayan yani ameliyetten sonra cikan meme dokum sardi protezimi

Ben sekizinci ayimdayim doktorum normal meme kivamina geldiler dedi doktorumda nirmalde kas alti yapiormus fakat bende arastirdim kas ustu iolmasinda bi sakinca gormedim suan protezi icinde bulamiorum bile olmayan yani ameliyetten sonra cikan meme dokum sardi protezimi
senin adına çok sevindim canım darısı bana inşallah

Evet kesim meme altinda cok kisa kesiler suan morlar ama bir yila kadar cok daha belirsiz olackmislar bide kisiden kisiye deisir benim yaram kolay iyilesmez ama gectidemi tam gecer gerci sukurler olsun ameliyattan sonrada cok cabuk toparlmistim

Benim de günden güne yavaş da olsa yumuşuyorlar ve meme uçlarımda his gelmeye başladı. İzler için kremi aksatmadan uyguluyorum şu an bile gayet iyiler (1.5 ay oldu) tavsiye ederim.
Bu arada smile smile bence şu da önemli, evet göğüs boyutların o fotoğraftaki gibi olabilir ama dikkat edersen o kız muhtemel 1.70 boylarında zayıf bir kız kol ve gövde uzunluğundan belli, dolayısıyla memenin proporsiyonuna oranı çok önemli bence. Ki senin de kendi boy ve kilona göre küçük bulman bu yüzden muhtemelen. Ben daha büyük boyutta meme istiyordum ama Dr.um orantılı olsun dedi, şimdi dolu dolu 75byim ama zayıf olduğum için vücuduma göre gayet hoş ve büyük duruyor

Back
X