Göğüs büyütme sonrası bir sorum olacaktı

annen en az 10 gün sizde kalsın . benim annem 7 gün kaldı yukarı dolaptan alabileceğim şeyleri tezgahın üstüne koydu gidrken. gerçi sandalyeye çıkıp alabiliyordum ama oda ayrı bi tehlike.
hiç bekletmeden olun bence

Bende bugün ilk kez saçlarımı rahat rahat topladım, araba kullandım, işe başladım. Ağrım çok yok da göğsüme taş oturmuş gibi. Sende devam ediyormu bu ağırlık hissi, sabahları uyanınca nasıl hissediyorsun kendini?

ben saçlarımı toplarken zorlanıyorum ama topluyorum.
sabahları uyandığımda kasılmış gibi oluyor ama geçiyo hemen. ağırlık hissi olmuyor artık.

Benim korkum da o işte, eylüle kadar doluymuş ameliyatlar, ben de öğretmenim eylül1de iş başı.. :/ Doktor kaç güne kadar rapor verir acaba?

bana doktor 32 gün vermişti rapor özel hastane de mi olmayı planlıyorsun?

Arkadaşlar, bünye ile ilgili ama ne bir ağrı ne bir sıkışma. Hiç bişiy hissetmedim.
1 hafta sonrada işe başladım. hatta 5.gün gezmeye çıktım. ilk 3 gün yatıp kalkarken zorlandım o kadar. birde sabahları uyanınca diren yerimde sızı oluyordu 15 dk sonra geçiyordu.
yüksek yerlere uzanmadım tabi. Annem çok yardımcı oldu. Ama çokta sakınmak doğru değil. çöp batıyor sonra :)
55 gün oldu. maaşallahım var.

Devlet hastanesinde olmayı düşünüyorum, özelde yaptıramam maalesef..

Hiç olmadı mecbur öyle yapıcaz artık..

32 gün rapor muu ay çok süpermiş, raporda ne yazdı doktorunuz?
ben konuştum da, bana istediğin kadar rapor veririim, ama raporda farklı birşey yazamam deyince ben rapordan vazgeçer gibi oldum. şimdi 5 gün izin almayı düşünüyorum. haftosunlarıyla beraber 9 gün yapar, umarım bana yeterli olur. kas zarı altı yapacak ameliyatı

Doğru bide raporda ne yazacak o var. Okula rezil olmayım da..

latince adı yazıyor yani meme büyütme yazmıyormus ama eger meraklı bir muhasebeciniz varsa bu ne diye arastırırsa ozamn ortaya cıkar.birde işin zorluguna bağlı 9 günde toparlıyosun kendini ama kollarını kullanamıyosun eskisi gibi canın acıyor o yüzden yaptıgın işe de bağlı aslında

latincesi de yazsa ben risk alamam. hadi biri baktı diyelim, abovvv herkes göğüslerime bakar gari bazı doktorlar farklı şeyler yazabiliyormuş ama benim doktor yazmam dedi.
çok ağır bir işim yok, şimdilik masa başındayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…