Göğüs büyütme sonrası bir sorum olacaktı

gami35

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2012
564
71
123
İstanbul
Tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum.
Arkadaşlar, tam 51 gün önce göğüs büyütme ameliyatı oldum. Çok şükür herşey normal. Çokta memnunum.
Doktoruma utandığım için soramadım
Sormak istediğim şu. İlişki sırasında bir sakınca yaratırmı ?. Yumuşama var göğüslerimde ama yinede korkuyorum.
Bilgisi olan varmı.. En azından sonrası için ?
tşk.

Son düzenleme:

bende çaktırmadan soruyum dedim üstü kapalı şekilde. böyle sıkmayla falan bişey olurmu hangi hareketler sakıncalı olur gibi şeyler söyledim
ama beni anlamadı masaj harekettleri gibi anladı. ben yapman gerekenleri söylerim zamanla dedi :26: bende daha sesimi çıkaramadım

Olmaz die düş0nüyorum ama bilemiyorum. Eski arkadaşlar bi yardım etse..

Geçmiş olsun gami .bence de artık bişey olmaz tabi bu benim görüşüm hani 51 gün demişsin ya.benim 28. günüm ama deli gibi sıkıyorum bişi yok.
Hatta iyi olur belkide bir nevi masaj işte daha çabuk yumuşar

siz dokununca silikonun varlığını anlamıyormusunuz şimdiden 28.gün çok iyi değilmi..bu kadar erken yumuşaması...
Offf ya bende halen doğal yollarla uğraş dur...

siz dokununca silikonun varlığını anlamıyormusunuz şimdiden 28.gün çok iyi değilmi..bu kadar erken yumuşaması...

Ahh matemcimm kader arkadaşım benim.. Bizde boyle okuyup okuyup iç geçirelim :))

Ahh matemcimm kader arkadaşım benim.. Bizde boyle okuyup okuyup iç geçirelim :))

aynen arkadaşım..bak şimdi gece oldu ben göğüslere masaj yapayımda biraz..belki zamanla 75 beden olurlar...

içimden bi ses 'Nerde o günleeer diyor...

bu sitede hangi konuydu hatırlamıyorum ama bu soruyu sormuşlardı. bende merak ediyordum.benim 1.ayım.yani 2,5-3.haftadan sonra serbestmiş canım =)) senin 51.gün yani nerdeyse 2. ayına giriceksin.rahat ol =))

Canım, 15 gün sonra ilişki serbest, bir ay sonra başlanan masajla birlikte eşinin masaja başlaması da serbestti Hiç çekinme, birşey olmaz. Doktorun verdiği masajla birşey olmuyorsa, onunla hiçbir şey olmaz

yani silikonun varlığını derken ayrı bir parça olarak gelmiyor elime ama hiçte öyle yumuşak değiller,ilk günlere nazaran tabiki yumuşama var.hele yattığımda taş gibi oluyorlar.Bekliyoruz bakalım

Herkese merhaba. Benim doktorum ilk gün bile sıksanız hiçbir şey olmaz demişti. O yüzden bu konuda rahat olun 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benim 54 gun olmus.3 hafta yasaklar arasindaydi.sonra serbest ancak 6 haftaya kadar sert siddetli meme bolgesine yonelik hareketler onerilmiyor.damla protez de siddetli hareketlerde donme riski var cunki implant henuz tam yerine oturmus degil.sertlik oldugu icin zaten partner hafif urkuyor:)normal kivamda ki cinsellik mubah canim denedik test ettik dr dan onaylattik :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ürküyor , kas yapalım derken göz cikarmayalim :)) . size bir sorum var madem evlisinz sorayim :) sence nasip olurda yaptirirsam evlendikten sonra mi yaptirayim evlenmeden önce mi?

Ürküyor , kas yapalım derken göz cikarmayalim :)) . size bir sorum var madem evlisinz sorayim :) sence nasip olurda yaptirirsam evlendikten sonra mi yaptirayim evlenmeden önce mi?

canim benim bu senin bu isi ne kadar istedigine ve kendini eksik hissedip hissetmemenle alakali.ben yillardir ozlemini duyardim istedigim dantelli ic camasirlari gecelikler hic olmazdi ve acaip eksikti bir yanim.ve keskeee senin yasindayken yaptirsaymisimm duye vahlaniyorum.o nedenle oncesinde yaptir ve yillarca sefasini sur.silikonun esinin tarafindan algilanmama suresi 1 yil.yani su an hissediliyor elbette zaten sertler ama esim sorun yapmiyor cunki ben mutluyum o bunu biliyor.sende yaptir gitsin abla tavsiyesi :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Test ettim kızlar :) bi sıkıntı olmadı rahat olun :)

yani erkek arkadaşınız anlamadı sanırım...
doğrumudur?
bi bayanda anlaşılmama süresi 1 yıldır diyor..öncesinde sertliğinden anlaşılır yazmış..ama en fazla 1 yıla tamamen doğal meme kıvamında olur diyorlar.sizin daha 2 ay olmamış..
anlaşılmadığına eminmisiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…