Tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum.
Arkadaşlar, tam 51 gün önce göğüs büyütme ameliyatı oldum. Çok şükür herşey normal. Çokta memnunum.
Doktoruma utandığım için soramadım
Sormak istediğim şu. İlişki sırasında bir sakınca yaratırmı ?. Yumuşama var göğüslerimde ama yinede korkuyorum.
Bilgisi olan varmı.. En azından sonrası için ?
tşk.
bende çaktırmadan soruyum dedim üstü kapalı şekilde.böyle sıkmayla falan bişey olurmu hangi hareketler sakıncalı olur gibi şeyler söyledim
ama beni anlamadımasaj harekettleri gibi anladı. ben yapman gerekenleri söylerim zamanla dedi :26: bende daha sesimi çıkaramadım
Arkadaşlar, tam 51 gün önce göğüs büyütme ameliyatı oldum. Çok şükür herşey normal. Çokta memnunum.
Sormak istediğim şu. İlişki sırasında bir sakınca yaratırmı ?. Yumuşama var göğüslerimde ama yinede korkuyorum.
tşk.
Geçmiş olsun gami .bence de artık bişey olmaz tabi bu benim görüşüm hani 51 gün demişsin ya.benim 28. günüm ama deli gibi sıkıyorum bişi yok.
Hatta iyi olur belkide bir nevi masaj işte daha çabuk yumuşar
siz dokununca silikonun varlığını anlamıyormusunuz şimdiden 28.gün çok iyi değilmi..bu kadar erken yumuşaması...
Offf ya bende halen doğal yollarla uğraş dur...
Ahh matemcimm kader arkadaşım benim.. Bizde boyle okuyup okuyup iç geçirelim :))
tşk.
tşk.
siz dokununca silikonun varlığını anlamıyormusunuz şimdiden 28.gün çok iyi değilmi..bu kadar erken yumuşaması...
Offf ya bende halen doğal yollarla uğraş dur...
Herkese merhaba. Benim doktorum ilk gün bile sıksanız hiçbir şey olmaz demişti. O yüzden bu konuda rahat olun 😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
dikiş yerlerinden pörtler
bende çaktırmadan soruyum dedim üstü kapalı şekilde.böyle sıkmayla falan bişey olurmu hangi hareketler sakıncalı olur gibi şeyler söyledim
ama beni anlamadımasaj harekettleri gibi anladı. ben yapman gerekenleri söylerim zamanla dedi :26: bende daha sesimi çıkaramadım
benim 54 gun olmus.3 hafta yasaklar arasindaydi.sonra serbest ancak 6 haftaya kadar sert siddetli meme bolgesine yonelik hareketler onerilmiyor.damla protez de siddetli hareketlerde donme riski var cunki implant henuz tam yerine oturmus degil.sertlik oldugu icin zaten partner hafif urkuyor:)normal kivamda ki cinsellik mubah canim denedik test ettik dr dan onaylattik :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ürküyor , kas yapalım derken göz cikarmayalim :)) . size bir sorum var madem evlisinz sorayim :) sence nasip olurda yaptirirsam evlendikten sonra mi yaptirayim evlenmeden önce mi?
Test ettim kızlar :) bi sıkıntı olmadı rahat olun :)
Test ettim kızlar :) bi sıkıntı olmadı rahat olun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?