• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs büyütme sonrası bir sorum olacaktı

yani silikonun varlığını derken ayrı bir parça olarak gelmiyor elime ama hiçte öyle yumuşak değiller,ilk günlere nazaran tabiki yumuşama var.hele yattığımda taş gibi oluyorlar.Bekliyoruz bakalım

canım o hissettiğin sertliği arıyorum valla ben şimdi yumus yumuslar 7. ayıdayım ben :D ama ilk 2 ay süperd benceee :)))) sertliği keşke hep öle kalsa :D :27:

siz dokununca silikonun varlığını anlamıyormusunuz şimdiden 28.gün çok iyi değilmi..bu kadar erken yumuşaması...
Offf ya bende halen doğal yollarla uğraş dur...:31::31:

Bu gidişle bu forumda bi sen bi de ben kalcaz böyle, offffffffff..

yani erkek arkadaşınız anlamadı sanırım...
doğrumudur?
bi bayanda anlaşılmama süresi 1 yıldır diyor..öncesinde sertliğinden anlaşılır yazmış..ama en fazla 1 yıla tamamen doğal meme kıvamında olur diyorlar.sizin daha 2 ay olmamış..
anlaşılmadığına eminmisiniz ?

ben 20.günde test ettim farketmedi o sertliğe rağmen :D

ben 20.günde test ettim farketmedi o sertliğe rağmen :D

ekşisözlükte orda burda yorum yapan erkekler yok anladım falan filan çoğu o çok top duran göğüslere diyor heralde...
Sizin çok erkenden öyle olmuşsa ne güzel ..bende diyorum evlenmeden en az bir yıl önce yaptırayımm ama bakalım:1::1:

acır tabi ben kollarımı hareket ettiremedim 1 ay , okula 1 ay gtmedim okulu bıraktım sanmıslar :D :53::27: :44:

Benim korkum da o işte, eylüle kadar doluymuş ameliyatlar, ben de öğretmenim eylül1de iş başı.. :/ Doktor kaç güne kadar rapor verir acaba?

Benim korkum da o işte, eylüle kadar doluymuş ameliyatlar, ben de öğretmenim eylül1de iş başı.. :/ Doktor kaç güne kadar rapor verir acaba?

burda birisi olmustu memur kim hatırlamıom 13 gün vermiş ztn o sürede kas altı bile iyileşir ama tahtaya kolunuzu kaldırıp brşey yazmakk ilk 2 ay çok çok zor diyim size o.O bence semester dan önce ameliyat olun rapor alın araya semester da girerse iyice yileşrsiniz

canım o hissettiğin sertliği arıyorum valla ben şimdi yumus yumuslar 7. ayıdayım ben :D ama ilk 2 ay süperd benceee :)))) sertliği keşke hep öle kalsa :D :27:

Bende böyle kalacak diye korkuyorum valla :37: birde damla daha sert oluyor falan diyorlar ya iyice geriliyorum onun içiiin habire mıncıklıyorum kendimi :52: meme delisi gibi elim habire mememdee :46:

yani erkek arkadaşınız anlamadı sanırım...
doğrumudur?
bi bayanda anlaşılmama süresi 1 yıldır diyor..öncesinde sertliğinden anlaşılır yazmış..ama en fazla 1 yıla tamamen doğal meme kıvamında olur diyorlar.sizin daha 2 ay olmamış..
anlaşılmadığına eminmisiniz ?

erkek arkadaşım biliyordu canım. Zaten saklama taraftarı değilim. Evleneceğim zamanda söylerim. Allah korusun ileride farklı bir durum olur bana neden söylemedin demesin diye. Çünkü film felan çektireceksen söylemen gerekiyor silikon olduğunu.

burda birisi olmustu memur kim hatırlamıom 13 gün vermiş ztn o sürede kas altı bile iyileşir ama tahtaya kolunuzu kaldırıp brşey yazmakk ilk 2 ay çok çok zor diyim size o.O bence semester dan önce ameliyat olun rapor alın araya semester da girerse iyice yileşrsiniz

Benim ameliyat işi yatacak desene.. :43: Valla okulda kol kalkmadan hiçbir şey yapılmıyor. Dolabıma uzanmak için bile mecbur o kol kalkmaya.. :43:

Benimde bugün 12 ağrılarım azaldı günlük hayatıma dönmeye başladım ya en azından güzellik de gelecek zamanla inşallah :))

ben şu mutfak dolabının üste doğru açılan kısmına bile ulaşamıyodum. şimdi bakıyorum sanki dolap elimin altında ne kadar zor geliyordu ilk günler.
şimdi edefim bi üst raftaki malzemeler :1: azmettim başarıcam :51::9:

ben şu mutfak dolabının üste doğru açılan kısmına bile ulaşamıyodum. şimdi bakıyorum sanki dolap elimin altında ne kadar zor geliyordu ilk günler.
şimdi edefim bi üst raftaki malzemeler :1: azmettim başarıcam :51::9:

Sizin kaçıncı gününüz?

BUGUN 20. günümdeyim:10:

Yalnız yaşadığım için kollarımı kaldırabilmek benim için çok önemli.. Bana kalsa ben bu sene ameliyat olmaktan vazgeçicem geciktim çünkü artık ama annem ısrarla ol diyor. Kafam çok karışık..

Back