yani silikonun varlığını derken ayrı bir parça olarak gelmiyor elime ama hiçte öyle yumuşak değiller,ilk günlere nazaran tabiki yumuşama var.hele yattığımda taş gibi oluyorlar.Bekliyoruz bakalım
siz dokununca silikonun varlığını anlamıyormusunuz şimdiden 28.gün çok iyi değilmi..bu kadar erken yumuşaması...
Offf ya bende halen doğal yollarla uğraş dur...
yani erkek arkadaşınız anlamadı sanırım...
doğrumudur?
bi bayanda anlaşılmama süresi 1 yıldır diyor..öncesinde sertliğinden anlaşılır yazmış..ama en fazla 1 yıla tamamen doğal meme kıvamında olur diyorlar.sizin daha 2 ay olmamış..
anlaşılmadığına eminmisiniz ?
Bu gidişle bu forumda bi sen bi de ben kalcaz böyle, offffffffff..
ben 20.günde test ettim farketmedi o sertliğe rağmen
20. günde acımıyo mu ya? Ameliyat olursam benim kesin geçmez ağrı sızı 1 aya..
ben 20.günde test ettim farketmedi o sertliğe rağmen
acır tabi ben kollarımı hareket ettiremedim 1 ay , okula 1 ay gtmedim okulu bıraktım sanmıslar:44:
Benim korkum da o işte, eylüle kadar doluymuş ameliyatlar, ben de öğretmenim eylül1de iş başı.. :/ Doktor kaç güne kadar rapor verir acaba?
canım o hissettiğin sertliği arıyorum valla ben şimdi yumus yumuslar 7. ayıdayım benama ilk 2 ay süperd benceee :)))) sertliği keşke hep öle kalsa
yani erkek arkadaşınız anlamadı sanırım...
doğrumudur?
bi bayanda anlaşılmama süresi 1 yıldır diyor..öncesinde sertliğinden anlaşılır yazmış..ama en fazla 1 yıla tamamen doğal meme kıvamında olur diyorlar.sizin daha 2 ay olmamış..
anlaşılmadığına eminmisiniz ?
aynen canım daha 1 yıl buralardayım bakalım halimiz ne olacak :/
yaptırdıktan sonra boşuna beklemnişim diyeceksiniz. Plajda falan inanılmaz rahatlık ne yalan söylim harika bi duygu
Bende güzelleşeceği günleri bekliyorum şimdilik pek bişeye benzemiyorlar :))
sabır canım.. 55 gün oldu benim oldukça iyi durumdalar. az bişiy kaldı. bakalım
burda birisi olmustu memur kim hatırlamıom 13 gün vermiş ztn o sürede kas altı bile iyileşir ama tahtaya kolunuzu kaldırıp brşey yazmakk ilk 2 ay çok çok zor diyim sizebence semester dan önce ameliyat olun rapor alın araya semester da girerse iyice yileşrsiniz
Benimde bugün 12 ağrılarım azaldı günlük hayatıma dönmeye başladım ya en azından güzellik de gelecek zamanla inşallah :))
ben şu mutfak dolabının üste doğru açılan kısmına bile ulaşamıyodum. şimdi bakıyorum sanki dolap elimin altında ne kadar zor geliyordu ilk günler.
şimdi edefim bi üst raftaki malzemelerazmettim başarıcam
BUGUN 20. günümdeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?