Göğüs Büyütme Günlüğüm (Kamran Bey)

Ohhh geçmişler olsun canımm:KK9: Sonunda ağrılı kısmı atlattığına sevindim artık güzel memelerle yaşama dönemi başlıyo:KK73:

Teşekkür ederim canım. Darısı tüm isteyenlere.. Olmayı düşünen arkadaşlara kamran beyi gözü kapalı tavsiye ediyorum. Bu kadar ağrısız bir ameliyatı herkes başaramaz cidden ve sonucum daha 5.günden çok doğal. 2.günden itibaren birinin yardımı olmadan kalktım hep yatağımdan. Maşallah, sadece önermek amaçlı yazıyorum bunları. :))

Maaşallah sen çok kolay ve güzel atlatmışsın, burda o kadar çok kişinin zorlandığını okudum ki nerdeyse vazgeçcektim :KK17: Bünye ve doktor aşırı etkiliyo demek ki:KK66:

Teşekkür ederim canım. Darısı tüm isteyenlere.. Olmayı düşünen arkadaşlara kamran beyi gözü kapalı tavsiye ediyorum. Bu kadar ağrısız bir ameliyatı herkes başaramaz cidden ve sonucum daha 5.günden çok doğal. 2.günden itibaren birinin yardımı olmadan kalktım hep yatağımdan. Maşallah, sadece önermek amaçlı yazıyorum bunları. :))
Canım sen de ben gibi çok rahat atlattın. Ben hiç ağrı kesici içmemiştim. Dr um, ameliyattan sonra " hiç ağrın olmayacak, çok temiz bir ameliyat oldu" demişti. Ben de moral vermek için kandırıyor sanmıştım ;) sonra ofisine kontrole gittiğimde " hocam, verdiğim para helal hoş olsun. Güle güle harcayın. Hiç ağrım yok" demiştim :KK70: Ama baskı hissi Allah'ın emri zaten ;)

Canım sen de ben gibi çok rahat atlattın. Ben hiç ağrı kesici içmemiştim. Dr um, ameliyattan sonra " hiç ağrın olmayacak, çok temiz bir ameliyat oldu" demişti. Ben de moral vermek için kandırıyor sanmıştım :KK66: sonra ofisine kontrole gittiğimde " hocam, verdiğim para helal hoş olsun. Güle güle harcayın. Hiç ağrım yok" demiştim :KK70: Ama baskı hissi Allah'ın emri zaten :KK66:

Aynen ahahaha çok şükür :KK51::KK51:
Ama biz de sağlam hatunlar çıktık yalnız şimdi kendimizin hakkını yemeyelim sırf doktordan dolayı da değil ahshshs:-):KK73::KK31:

Evet arkadaşlaaaar, ben de Ağustosun son haftasında bu kervana katılıyorummm inşallah :)

Esteworld Kamran Bey'e olucam ameliyatımı. Görüşmelerimizi gerçekleştirdik. Hastaneye girişimi yaptık. Kan tahlilleri falan filan. Ne kadar hoş telaşlarmış bunlar ya..

Natrelle 325 cc, high profile, yuvarlak, pürüzlü yüzey takılıcak. Kas zarı altından yapılmasını tercih ettim ben. Doktorum da tamam dedi. Fitness vs yapanlar için kas altı biraz sıkıntılı olabiliyormuş. Önerileriniz varsa açığım. Doktordan neler talep etmeliyim başka?
Bu arada herşeyi tüm gelişmeleri burdan yazıcam. ☺ :) :p

(Albümünde fotoğrafları olmayanları kabul edemiyorum üzgünüm)
canım kas altı ile kas zarı altı arasındaki fark ne

canım kas altı ile kas zarı altı arasındaki fark ne

Canım kas zarı altı daha az agrılı oluyor ve daha büyük sonuçlar elde ediliyor tabi dokusu yeterli olanlarda.
Dokusu yeterli vüyüklükte olmayanlara kas altı yapılıyor bu da göğüs kasının kaldırılıp veya bazı durumlarda yarısının kesilip(dual plane) altına protezin yerleştirilmesine deniyor daha agrılı bir süreç (bu kişiden kişiye değişiyor) ama daha doğal bir görünüm oluşuyor.
Bu yazdıklarım özeti. Vücut yapısına göre sonuçlar da değişiyor canım.

Back
X