Göğüs Büyütme Günlüğüm (Kamran Bey)

Canımm benim hangi şehirdesin bilmiyorum ama sen de zaten farketmişsin profesyonel olmayan birine kendini sakın emanet etme canım. Allah korusun birkere olcaz. Hiç tedirgin olma ayrıca ben de bekarım ve bence evlenmeden önce yaptırmak çok daha güzel. En azından eşinin haberi olmıcak :))
Hataydayim iyilesme sureci benim icin cok onemli ve kullanim suresi maksimum 10 yil diyorlar cunku

Hataydayim iyilesme sureci benim icin cok onemli ve kullanim suresi maksimum 10 yil diyorlar cunku

Hayır canım öyle bişey yok. Nasıl 10 yıl? Doktorum bana bir ömür tekrar ameliyata ihtiyacın olmaz, dedi. Belki kişiden kişiye değişiyordur ama bana doktordan doktora değişiyor gibi geldi şuan ;)

allah korusun inşallah ömürlük olur protezlerimiz. ağrısız atlatmana çok sevindim :) ama doktordan değil bünyedendir bence sen maşallah sapasağlam çıkmışsın benim bikaç arkadaşım da benimle aynı doktora ameliyat oldu benim pertim çıktı onlar aynı gün ayaklandılar fik fik gezdiler :D :D doktorunun eline sağlık:KK49:

allah korusun inşallah ömürlük olur protezlerimiz. ağrısız atlatmana çok sevindim :) ama doktordan değil bünyedendir bence sen maşallah sapasağlam çıkmışsın benim bikaç arkadaşım da benimle aynı doktora ameliyat oldu benim pertim çıktı onlar aynı gün ayaklandılar fik fik gezdiler :KK70: :KK70: doktorunun eline sağlık:KK49:

Belki de canım, olabilir bak bu da. ;)

Kızlar sizde de oluyor mu benim memeler nöbetleşe agrıyorlar. Mesela birine sancı giriyor ya da hafif şişiyor. Birkaç gün sonra o düzeliyor diğerine ağrı giriyor :KK19:
Napmaya çalışıyor bunlar? :KK57::KK57:

Kızlar sizde de oluyor mu benim memeler nöbetleşe agrıyorlar. Mesela birine sancı giriyor ya da hafif şişiyor. Birkaç gün sonra o düzeliyor diğerine ağrı giriyor :KK19:
Napmaya çalışıyor bunlar? :KK57::KK57:
Yahu ben de hiç olmadı... Ne bi cızlama, ne bi sızlamA, ne bi batma... Sadece memeuçlarım acayip hassastı. Ya da ben kendimi o kadar ağrılı bi sürece hazırlamıştım ki, beynim o ağrıları fasulyeden sayıp algılamadı ;) ama arada giren sancılar, batmalar, ki bunlar nöbetleşe oluyormuş , çoook normal. Benim de mesela, sol kolum çok geriliyordu . Sağ çok iyiydi.

Yahu ben de hiç olmadı... Ne bi cızlama, ne bi sızlamA, ne bi batma... Sadece memeuçlarım acayip hassastı. Ya da ben kendimi o kadar ağrılı bi sürece hazırlamıştım ki, beynim o ağrıları fasulyeden sayıp algılamadı :KK66: ama arada giren sancılar, batmalar, ki bunlar nöbetleşe oluyormuş , çoook normal. Benim de mesela, sol kolum çok geriliyordu . Sağ çok iyiydi.

maşallah canım ne güzel ağrısız atlatmışsın

Yahu ben de hiç olmadı... Ne bi cızlama, ne bi sızlamA, ne bi batma... Sadece memeuçlarım acayip hassastı. Ya da ben kendimi o kadar ağrılı bi sürece hazırlamıştım ki, beynim o ağrıları fasulyeden sayıp algılamadı :KK66: ama arada giren sancılar, batmalar, ki bunlar nöbetleşe oluyormuş , çoook normal. Benim de mesela, sol kolum çok geriliyordu . Sağ çok iyiydi.

Ben rüzgar aldım sanırım. Böyle yanlardan oldu dün bende. Dün sağda oldu bugün de solda. Üşütme sancısı gibi. :/

Selam kızlar ben "anaksarete" :KK47:
Başka bir topikte yazdıklarımı yanlış anlayıp beni de yasaklamışlar siteden. Açarlar mı açmazlar mı bilmiyorum ben de yeni bir hesap açtım. Burdan devam edicem bundan sonra. Resimleri olan birçogunuzu izlemeye aldım tekrar. Yeniden yüklicem fotoğraflarımı. Siz de izleyebilirsiniz burdan beni.

Bu arada arzum77 arzum77 canımm sana msj atamadım. İzlemeye aldım seni de. asil94 asil94 canım aynı şekilde sana da msj atmayı unuttum sanırım. Burdan izliyorum artık seni.

Diğer hesabımı geri açarlarsa tekrar ordan devam ederim. Bunu da kapatırım artık napim :KK57:

Selam kızlar ben "anaksarete" :KK47:
Başka bir topikte yazdıklarımı yanlış anlayıp beni de yasaklamışlar siteden. Açarlar mı açmazlar mı bilmiyorum ben de yeni bir hesap açtım. Burdan devam edicem bundan sonra. Resimleri olan birçogunuzu izlemeye aldım tekrar. Yeniden yüklicem fotoğraflarımı. Siz de izleyebilirsiniz burdan beni.

Bu arada arzum77 arzum77 canımm sana msj atamadım. İzlemeye aldım seni de. asil94 asil94 canım aynı şekilde sana da msj atmayı unuttum sanırım. Burdan izliyorum artık seni.

Diğer hesabımı geri açarlarsa tekrar ordan devam ederim. Bunu da kapatırım artık napim :KK57:
Izlemeye aldım canım ;)

Back
X