Göğüs Büyütme Günlüğüm (Kamran Bey)

Dr um yüzmeyi önerdi ısrarla . Koltukaltı kesisi ile olduğum için mi yoksa göğüs kasları ameliyattan sonra güçlensin diye mi bilmiyorum. Havuza da gitmek istemiyorum, belki dikişler enfekte olur diye korkuyorum . Artık yürüyüşle başlayıp, iyice iyileştikten sonra havuza gidip , şu " kütük" belime bi kıvrım kazandırabilirim. :KK31:
Peki ne zaman başlayabilirmişsin yüzmeye?

İnşallah canım bişe olmamıştır sankı baktım göğsümde dalgalanma gibı bisede gördüm evham yapıyorum sanırım ..dr bakalım yarın ne dıyecek eger bıse olduysada ben yaptım bu dk durmuyomkı iş iş iş ev işi

İnşallah canım bişe olmamıştır sankı baktım göğsümde dalgalanma gibı bisede gördüm evham yapıyorum sanırım ..dr bakalım yarın ne dıyecek eger bıse olduysada ben yaptım bu dk durmuyomkı iş iş iş ev işi

Canım kendine dikkat et. Ben de dün çok hareketlendim doktorum dedi ki agrı sızı yok diye hareketlenme.
Allah muhafaza sonra sorun yaşayınca tekrar bir ameliyat falan gerekebilir dikkat et canım.

arzum77 arzum77 evet tam dekolte kısmında bir ödem var hissediyorum ameliyat sütyeni olsa bile. Benim de sol meme altımdan derin nefes aldıkça gluk gluk sesler geliyor. Ödemden dolayı mı acaba? Sıvı ve hava baloncukları varmış gibi hissediyorum normal mi bu?

arzum77 arzum77 evet tam dekolte kısmında bir ödem var hissediyorum ameliyat sütyeni olsa bile. Benim de sol meme altımdan derin nefes aldıkça gluk gluk sesler geliyor. Ödemden dolayı mı acaba? Sıvı ve hava baloncukları varmış gibi hissediyorum normal mi bu?
Evet canım normal ;) Benimde olmuştu,kolumu hareket ettirdikçe gluk gluk sesler geliyordu :) işte ödem o ;)

Hatunlarr, ben gece yastıksız dümdüz yatıyorum yastıkla kemiklerim çok batıp içeriyi rahatsız ediyor. Yastıksız yatmanın bir zararı olur mu? Sadece baş yastığım var. Dümdüz yatıyorum. Kalkarken biraz zor oluyor sadece :(

Bir de kızlar benimkiler patlamaya hazır bomba gibi şişler. Ödem yüzünden büyüme yok ama içten baya bi basınç var. Bu bandajlardan ne zaman kurtulurum ne dersiniz kız? :KK11:

mary jane mary jane , cnm, sırt üstü yattığın sürece sorun yok. Sadece düz Yatınca , kalkması daha zor olur o kadar. Nasıl rahat ediyorsan.

Evet canım bacaklarımdan destek alıp kalkıyorum yataktan. Yatarken zaten sıkıntı olmuyor.

Sırt ağrılarıma da at kestanesi yağıyla çare buldum. Annem ovdu baya rahatlatıyor. Sırtım ferahladı. Ödemler için de ısırgan tohumunu yogurda karıştırıp yicem çabucak insinler memeler davul hissi vermesin artık.

Bizde ödem kalmamıstır ınsallah 1 .ay bitti..nasıl anlasılıyor acaba ödem olup olmadığı hanı son zamanları ..suan baya hareket ettırıp ortaya getırebılıyorum mesela

Bizde ödem kalmamıstır ınsallah 1 .ay bitti..nasıl anlasılıyor acaba ödem olup olmadığı hanı son zamanları ..suan baya hareket ettırıp ortaya getırebılıyorum mesela
Canım , benimkiler kumıldamıyor bile. Yanlardan itip Msj yaptığımda sadece ni titreşim oluyor . Benimkiler 1 yıla anca birleşir :KK70:

Back
X