Göğüs Büyütme Günlüğüm (Kamran Bey)

Ben büyümesini daha bi dolgun olmasını istiyorum en azından bi 92 93 cm falan olsalar keşke. :KK57::KK64:
Şuan ameliyat sütyeni baya bi sıkıyor ve 89 cm. Ama doktor ve hemşireler ödemin yok, dedi. Sence büyürler mi arzu abla? :KK58::KK58:
Bence büyürler ;) çünkü kasaltı oldu. Kas bastırıyor üstünü. Kas gevşedikçe protez rahatlayacak ve ortaya çıkacak ;)

hadi geçmiş olsun canım. olmussun bu aralar yoğunum takip edemedim sürecini.inşallah istedigin gibidir.

Teşekkür ederim canım. Zorlu süreci atlattım çok şükür. İnşallah öyle olur canım çok memnun olurum sonuçtan inşallah şimdi ameliyat sütyeninin içinde bişey anlamıyorum :KK31:

Ben büyümesini daha bi dolgun olmasını istiyorum en azından bi 92 93 cm falan olsalar keşke. :KK57::KK64:
Şuan ameliyat sütyeni baya bi sıkıyor ve 89 cm. Ama doktor ve hemşireler ödemin yok, dedi. Sence büyürler mi arzu abla? :KK58::KK58:
moral bozmak istemem ama ben eve geldiğimde ilk işim ölçmek oldu 89 cm di sonra 86 ya düştü ama öncesine göre 10 cm fark attı sende öncesine göre 9 cm artış alabilirsin

Muhakkak ödem vardır,olmaz olurmu hiç .. Şimdi Göğüs ortan ve yanlarındaki ödem inince,protez de aşağı inip kendini salınca büyüklüğünü belli edecek ;) Tabi kaç Cc ise ve senin önceki meme dokun ne kadar ise o Büyüklük baki kalacak. Kilo alırsan memeler ufak durur,zayıflarsan belin incelip karnın düzleşirse memeler daha dolgun duracak :) faktörler Faktörler ... :)) Ameliyat sütyeni çok sıkıyordur tabi,ameliyat sonrası sporcu sütyeni ile daha ileri doğru çıkık durur.

Muhakkak ödem vardır,olmaz olurmu hiç .. Şimdi Göğüs ortan ve yanlarındaki ödem inince,protez de aşağı inip kendini salınca büyüklüğünü belli edecek :KK66: Tabi kaç Cc ise ve senin önceki meme dokun ne kadar ise o Büyüklük baki kalacak. Kilo alırsan memeler ufak durur,zayıflarsan belin incelip karnın düzleşirse memeler daha dolgun duracak :) faktörler Faktörler ... :)) Ameliyat sütyeni çok sıkıyordur tabi,ameliyat sonrası sporcu sütyeni ile daha ileri doğru çıkık durur.
Canım, gerçekten kilo ve bel ölçüsü , protezin görünüşünü değiştiriyor. Mesela benim göğüs altı ölçüm 80 cm ve belim de 78 cm. Bel oyuntusu yok, dümdüz iniyor gövdem. Bu yüzden , 325 cc olan protez daha küçükmüş gibi duruyor. Wallahi spor yapmaya karar verdim, belimi bi inceltsem , memelerim daha dolgun duracak. Aslında aynı meme, göz yanılsaması olacak ;)

Kızlar bişe sorcam 1 ayı devirdik şükürde benım sağ göğüs meme ucundan 1.5 cm kesılıp darlaştırıldı sarkığı alındı..ama dun gece ovarken alt tarafta ınanılmaz bır acı keskın bıçak gibi boyle canım yandı dokundukca..ucundakı dikiş noktasıda..cok korktum..bişemi oldu acaba altta elıme boyle gluk gluk gıbı bise geldı oldu.. arzum77 arzum77 tecrubelısın ne dıyosun

mary jane mary jane çok geçmiş olsun bende sürecinizi merakla takip ettim umarım istediğiniz boyutta kalır :KK9:bende bu hafta olucam muhtemelen yarın kan vericem sabah bende çok korkuyorum aslında ama paylaşımlarınızda baya güç verdi bana inşallah kolay olur ve çabucak atlatırım :KK51:

Canım, gerçekten kilo ve bel ölçüsü , protezin görünüşünü değiştiriyor. Mesela benim göğüs altı ölçüm 80 cm ve belim de 78 cm. Bel oyuntusu yok, dümdüz iniyor gövdem. Bu yüzden , 325 cc olan protez daha küçükmüş gibi duruyor. Wallahi spor yapmaya karar verdim, belimi bi inceltsem , memelerim daha dolgun duracak. Aslında aynı meme, göz yanılsaması olacak :KK66:
Benim karın germede belimde çok inceldi,dümdüz karında olunca memeler daha büyük durdu mesela :P İyileş spora başla muhakkak ;)

Kızlar bişe sorcam 1 ayı devirdik şükürde benım sağ göğüs meme ucundan 1.5 cm kesılıp darlaştırıldı sarkığı alındı..ama dun gece ovarken alt tarafta ınanılmaz bır acı keskın bıçak gibi boyle canım yandı dokundukca..ucundakı dikiş noktasıda..cok korktum..bişemi oldu acaba altta elıme boyle gluk gluk gıbı bise geldı oldu.. arzum77 arzum77 tecrubelısın ne dıyosun
Acaba iç dikişmi Attı , canım doktoruna bir sor istersen

Bilmiyorumkı canım yarın rndevu var 1 ayım doldu...ama gece cok korktum inanılmaz bir acıydı ..meme ucunun alt yarafında bır yeerde..iç dikiş neden olur kı ve boyle acıması normalmi sence 1 ay sonra arzum77 arzum77

Sağ memem diğerine göre hala koltuk altına dogru duruyır oraya dr kucuk havlu katla destek yap dedı..ben evde hep suan bıle ora desteklı ama hala aynı gibi..ama baya yımusadı memeler boyle ortaya bırlestırebılıyorum

Bilmiyorumkı canım yarın rndevu var 1 ayım doldu...ama gece cok korktum inanılmaz bir acıydı ..meme ucunun alt yarafında bır yeerde..iç dikiş neden olur kı ve boyle acıması normalmi sence 1 ay sonra arzum77 arzum77
Bir ay çok erken bir süre canım. Bazı iç dikişler zamanla atar zaten,bazılarının atmaması Lazım tabi. Benimki sadece bir tahmin.Zaten kontrolün varmış,doktorun net cevabı verecek Endişe etme.

Benim karın germede belimde çok inceldi,dümdüz karında olunca memeler daha büyük durdu mesela :p İyileş spora başla muhakkak :KK66:
Dr um yüzmeyi önerdi ısrarla . Koltukaltı kesisi ile olduğum için mi yoksa göğüs kasları ameliyattan sonra güçlensin diye mi bilmiyorum. Havuza da gitmek istemiyorum, belki dikişler enfekte olur diye korkuyorum . Artık yürüyüşle başlayıp, iyice iyileştikten sonra havuza gidip , şu " kütük" belime bi kıvrım kazandırabilirim. :KK31:

Back
X