-
- Konu Sahibi mysteryblabla
Hadi bakalım canım inşallah etki görürsün bende dün çay içmedim su an bir kupa yaptım içiyorumBu yandan da su eski forumu okuyorum çok zaman gecmis ustunden diye nasıl gozlemlemisler etkilerini ona bakiyorum
3 dk suruyo fahat farketmez tekrarla moduna alirsin.Telkinin uzun versiyonu yok mu
Hadi bakalım canım inşallah etki görürsün bende dün çay içmedim su an bir kupa yaptım içiyorum
Kizlar buarada telkini 4 gundur dinliyorum fajat toplasan 12 saat ancak olmuştur ve dolgunlasma var. Bem minnak bir kizim belki o yuzden küçük bi etkiyi farkedebildim fakat onemli olan etki etmesi.siz inanin gerisini bilinçli bir sekilde bilincaltiniza birakin gitsiinn. öpüldünüz güzel bayanlar.
İşte tekrarla modu yok bende3 dk suruyo fahat farketmez tekrarla moduna alirsin.
Elleyince aciyor ama onun disinda agri olmuyo suan zaten fazla dinleyemiyorum gunluk dinlemem duzeyde dinlesem etkisi nasil olur bilemiyorum.Senin çok çabuk etki etmiş ne kadar güzel canım hadi insallah buyurlerr:)) canım sende agri sizi oluyo mu bende pek olmuyo da hiç hissetmedim
Regl dönemn yakın mı canım acaba ondan mı yoksa telkin mi işe yarıyo acabaElleyince aciyor ama onun disinda agri olmuyo suan zaten fazla dinleyemiyorum gunluk dinlemem duzeyde dinlesem etkisi nasil olur bilemiyorum.
Elleyince aciyor ama onun disinda agri olmuyo suan zaten fazla dinleyemiyorum gunluk dinlemem duzeyde dinlesem etkisi nasil olur bilemiyorum.
Benim regl günümden bi hafta öncesinde göğüslerim dolar canım o yüzden sordumRegl zamanima 6 gun var yani regl dolgunlugu degildir sanirim:) ama bugun dinleyemedim tam açıyordun ezan okunmaya basladi iki dk so ra başlıyorum acicam sesini bakicam işime:)
Hmm anladim sorun tabiki seve seve cevap veririmBenim regl günümden bi hafta öncesinde göğüslerim dolar canım o yüzden sordum
Çok teşekkürler canım umarım işe yarar :) kullananlardan işe yarayan varsa yazsın bayanlar :)Gönderdim bilee:)