Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri göğüs büyütme garantili kızlaar teklin ile göğüs büyütme

Regl donemimdeyim bugunden itibaren fakat artı bir dolgunluk da olmadi. Hani donemin yaklasir daha bir dolgun hal alirlar, o yok şuan. Dosyaya gelince malesef ne düzenli dinleyeniliyorum ne de gunde 6 saati buluyor. 2 saati zor tamamliyorumdur. :) yine de durmak yoookkkk. :KK70:

Kızlar rica etsem bana da gönderir misiniiz? :) Aynı dertten muzdarip olunca :KK70:

Uygamaya başlayan başlayıp birakan ve baslayip devam eden bilgilendirebimir mi lutfen guzel bayanlaar !! Bir olalim diri olalım diri olsunlar :KK66:

Yaaa ben bıraktım gündüzleri dinleyemedim gece de kulaklık kulağımdan çıktı sürekli .sizde devam eden değişiklik gören var mi kizlar

tatlım bende telkin dosyası var istersen sana gönderebilirim...
BEn düzenli kullanmadım 3 set halinde aralıksız 21 gün boyunca minimum8 saat dinlemek gerekiyormuş 21 gün sonunda bir hafta ara verip tekrar baslamak gerekliymiş ... ama ben bi kaç gün heves edip yaptım sonrası yok yani....
Hatta baska bir konuya da yazmstım o gece yarısı heyecanla hemen telkini dinlerken birden omuzlarımdan göğüslerime dogru bir agrı hıssettim içimden damar çekiliyor gibiydi elimi göğüs tahtama attım şişmişti canım acıyordu bi anda panik yaptım kulaklıgı cıkardım teli elime alıp bizim göğüsle ilgili yazıstıgımız baska bir form var oaraya yazdım...Psikolojikmiydi yoksa devam etsem etkisini görürmüydüm bilmiyorum ama devam edemedim...
Canım bana da gönderir misin lütfen?

Kızlar ben günde iki buçuk üç saat ancak dinleyebiliyorumdur ve sadece meme çevreme bastirinca sızı hissediyorum. Gunde üç saat dinleme ile etki gosgermesi beklemem pek mümkün degil tabi fakat bende durum bu :)

X