- 17 Temmuz 2016
- 4
- 0
- 27
- Konu Sahibi mysteryblabla
Canım gelmemiş burdan msj olarak gönderebilir misinGönderdim bilee:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım gelmemiş burdan msj olarak gönderebilir misinGönderdim bilee:)
Malesef burdan mesaj atarak gönderemedim. Tekrar mail gondereim bu sefer olmustir umarim.Canım gelmemiş burdan msj olarak gönderebilir misin
Yine göremiyorum ben mi yapamıyorum kızlar yardımcı olunMalesef burdan mesaj atarak gönderemedim. Tekrar mail gondereim bu sefer olmustir umarim.
Ben de gonderemiyorim mesaj olarak. Gmail hesabimdam gonderdim fakat o da inmemis bilemiyorum daha gonderebilcegim bir yol yok suan malesefYine göremiyorum ben mi yapamıyorum kızlar yardımcı olun
Neyse yine de Teşekkürler canımBen de gonderemiyorim mesaj olarak. Gmail hesabimdam gonderdim fakat o da inmemis bilemiyorum daha gonderebilcegim bir yol yok suan malesef
Ben hala baslamadım dinlemeye ama çaya devam nasıl oldu sende durumlar nasıl canım dolgunlık var demiştinGo
Gonderdimm :)
Regl donemimdeyim bugunden itibaren fakat artı bir dolgunluk da olmadi. Hani donemin yaklasir daha bir dolgun hal alirlar, o yok şuan. Dosyaya gelince malesef ne düzenli dinleyeniliyorum ne de gunde 6 saati buluyor. 2 saati zor tamamliyorumdur. :) yine de durmak yoookkkk.
Bende merak ediyorum :)Uygamaya başlayan başlayıp birakan ve baslayip devam eden bilgilendirebimir mi lutfen guzel bayanlaar !! Bir olalim diri olalım diri olsunlar
Canım bana da gönderir misin lütfen?tatlım bende telkin dosyası var istersen sana gönderebilirim...
BEn düzenli kullanmadım 3 set halinde aralıksız 21 gün boyunca minimum8 saat dinlemek gerekiyormuş 21 gün sonunda bir hafta ara verip tekrar baslamak gerekliymiş ... ama ben bi kaç gün heves edip yaptım sonrası yok yani....
Hatta baska bir konuya da yazmstım o gece yarısı heyecanla hemen telkini dinlerken birden omuzlarımdan göğüslerime dogru bir agrı hıssettim içimden damar çekiliyor gibiydi elimi göğüs tahtama attım şişmişti canım acıyordu bi anda panik yaptım kulaklıgı cıkardım teli elime alıp bizim göğüsle ilgili yazıstıgımız baska bir form var oaraya yazdım...Psikolojikmiydi yoksa devam etsem etkisini görürmüydüm bilmiyorum ama devam edemedim...