- 4 Mart 2016
- 366
- 171
-
- Konu Sahibi mysteryblabla
ben acaba psikolojik mi diye düşünmüştüm o an iş yerinde çok elverişli olmadı açıkcası bi yandan işleri yürüt bir yandan kulakta müzik bazen kulagamda bi melodinin oldugunu bile unutuyordum.. sağlıklı devam edemiycemi düşünüp bıraktım geceleri uyurken taktım dalınca kulaklık kulagımdan düşüyor. :/Keşke devam etseydin herkeste öyle belirtiler olmuş galiba bende daha bişey yok bakalim .bide kimyonve çörekotunun etkisini duydum onlarida sabah aksam yogurtla karistirip yemeyi düşünüyorum bu yandan hemde protein olur bakalim neler olucal:)
boyun kilon ve göğüs ölçün ayrıca yaşın kaç canım
ben acaba psikolojik mi diye düşünmüştüm o an iş yerinde çok elverişli olmadı açıkcası bi yandan işleri yürüt bir yandan kulakta müzik bazen kulagamda bi melodinin oldugunu bile unutuyordum.. sağlıklı devam edemiycemi düşünüp bıraktım geceleri uyurken taktım dalınca kulaklık kulagımdan düşüyor. :/
Ben 1 er saat dinleyip ara veriyorum gece de kulağıma takip uyumayı düşünüyorum .gece gündüz farketmiyomus zaten
Ders falan çalışıyorum televizyon izliyorum falan kulaklık kulağımda hep biseylerle uğrayan önemli değilmiş ben araştırdım birazda bilinç altı etkilaniyomus çünkü .bence devam et bu zararida olmaz bu müzik sonuçta .geceleri bilgisayardan kendi duyacagin sekildede açıp uyuyabilirsin .
Psikolojik olabilir ama çoğu kişilerde bi sureden sonra aynı etki olmuş
boyum :167
Kilom:51
ALt göğüs:72
Üst göğüs:79-80
yaşım :24
artık bezdim valla büyücek gibi gelmiyo genetik tabiki birazda benim anneminkilerde küçük 4 çocuk doğurmus olmasına rağmen küçük gerci onunkinin şu anki hali benim tam istediğim ölçü
Ben bir ay duzenli bi sekilde serbetci otu dedim..! Son on gununde de kaynatip ictim. Ve o bir ayin son bir haftasi da krem olarak yağlar filan denedim. Evet dolgunlaa oldu farkedilir bir sekilde :)) fakat şimdi föss ayni eski hali. Telkin ile ilgili konu acmistim fakat serbetci otu olmayinca tekrar bu kinuyu actim. Iyiki de acmisim. Çünkü inanıyorumm bu isi basaracagim.o yüzden ciddiye alip uygulayan olumlu sonuc alan varsa lütfen paylassin burda opuldunuz guzel bayanlar :*
Ortak çalısıyoruz seninle tatlış :)Dosyayı gonderdimm:))
Geldiiiiiimm :))Ben çemen tozy aldım yogurda kattım ama tadına bile bakmadan midemi bulandırdı çöpe döktüm .... Benim buralarda birusagi91 'immm var oda gelsin buraya :) o telkin kullanmadı ama adaçayı ve rezene ile 9 cmlik bi büyüme yaşadı şerbetçi otu kremi kullandı ayrıca dipnot arkadas evli ama onun etkisi var mı ikimizde bilmiyoruz .... Ben onun gibi azimli olamadım.çayları düzenli içmiyorum. Baska bi sayfada arkadas tarcın yagı yazmıs onu aldım bi kere sürdüm sonra bıraktım :) ama birlik olur gün içinde burdan yazısırsak başarabilirmişiz gibi geliyo kızlar ne dersiniz ??? S sedu066 mysteryblabla @Krtlhilal ve diğer kızlar
Büyüme olmuş mu yani ?Ever baya övmüşler ve onlar yanıyo demiş bende yanma falanda olmadı canımusagi91
Yok canım benim net bişey dien yok bende de bişey olmadı zaten... Bayadır da çay içmiyorum ben bugün ölçtüm 76 olmuslar. 81 i bulmustum bi araBüyüme olmuş mu yani ?
Aaa baya da ilerleme yapmışsın kız sık dişini azcık az sabır bak 81 i bulmuşsun demek ki azmedince oluyormuşYok canım benim net bişey dien yok bende de bişey olmadı zaten... Bayadır da çay içmiyorum ben bugün ölçtüm 76 olmuslar. 81 i bulmustum bi ara
81 oldugunda da hiç farkında değildim canım çokbüyük bi etki yok gibiydi ramazamda çay içmedim dün ölçtüm baktım ki 76 lar göğüs altımda 70 demekki çay etki ediyomus dedimAaa baya da ilerleme yapmışsın kız sık dişini azcık az sabır bak 81 i bulmuşsun demek ki azmedince oluyormuş
Bende başta fark etmemiştim mezurada ölçüyü görünce gözlerim yuvalarından fırlayacak gibi olmuştu81 oldugunda da hiç farkında değildim canım çokbüyük bi etki yok gibiydi ramazamda çay içmedim dün ölçtüm baktım ki 76 lar göğüs altımda 70 demekki çay etki ediyomus dedim
Sende nasıl.durumlar canım devam mı çaya pekiBende başta fark etmemiştim mezurada ölçüyü görünce gözlerim yuvalarından fırlayacak gibi olmuştu