- 3 Aralık 2015
- 9.510
- 13.248
- 33
- Konu Sahibi mysteryblabla
Yok ramazan ayında hiç içmedim üstüne bir de 4-5 kg verdim 88 e düşmüş benim deSende nasıl.durumlar canım devam mı çaya peki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok ramazan ayında hiç içmedim üstüne bir de 4-5 kg verdim 88 e düşmüş benim deSende nasıl.durumlar canım devam mı çaya peki
Desene 0 dan başlamamız lazım.ve günlük su gibi içmemiz lazım canımYok ramazan ayında hiç içmedim üstüne bir de 4-5 kg verdim 88 e düşmüş benim de
Aynen ben bide kaybettiğim kiloyu almaya çalışacağımDesene 0 dan başlamamız lazım.ve günlük su gibi içmemiz lazım canım
Ben çemen tozy aldım yogurda kattım ama tadına bile bakmadan midemi bulandırdı çöpe döktüm .... Benim buralarda bir usagi91 'immm var oda gelsin buraya :) o telkin kullanmadı ama adaçayı ve rezene ile 9 cmlik bi büyüme yaşadı şerbetçi otu kremi kullandı ayrıca dipnot arkadas evli ama onun etkisi var mı ikimizde bilmiyoruz .... Ben onun gibi azimli olamadım.çayları düzenli içmiyorum. Baska bi sayfada arkadas tarcın yagı yazmıs onu aldım bi kere sürdüm sonra bıraktım :) ama birlik olur gün içinde burdan yazısırsak başarabilirmişiz gibi geliyo kızlar ne dersiniz ??? S sedu066 mysteryblabla @Krtlhilal ve diğer kızlar
hayır sekerim başlamadım :) adacayı ve rezene içiyorum......Bencede çok iyi olur :) telkini dinliyor musun:)
Ya yanlış yazmışım maili bernazambak8 olacakti pardonnTamam canım birazdan bilgisayar basına geçince isteyen kızlara atıcam hemen aklımdasınız
hayır sekerim başlamadım :) adacayı ve rezene içiyorum......
Bugünden itibaren gün içinde göğüs için yaptıklarımızı yazalım buraya örnegin 5 saat telkin dinledim 2 bardak çay içtim 10 dakika şu şu yag ile masaj yaptım ister misiniz ??? Katılmak isteyen arkadaslar yaş boy kilo alt göğüs ve üst göğüs ölçülerini yazsın.... Beraber destek olalım birbirimize
çörek otuna dikkat et ama canım duyduguma göre tok yiyince kilo aldırıyormus aç yiyince kilo verdiyormusBencede iyi olur biri fayda görürse bizim de haberimiz olur .benim telkinde 4.gunum bugün 4 saat dinledim yatmadan 2 saat daha dinliycem gece de yatarken telefonun şarkı bitene kadar tek kulaklikla dinleyerek unutuyorum bakalim .daha bu etki gormedim regl olduğum için anlayamıyorum :)
Ayrıca kızlar maydanoz dogramadan direk yemek kimyon corek otu muz hurma bunlar gogus büyütmeye yardimciymis .ben her gün 1 bardak sut içmeye başladım hiç sevmesemde corek otu yemeye başladım kara uzum yiyorum cekirdekli birazcık maydanoz yiyorum yoğurt yiyiroum protein takviyesi:) masaj yapmıyorum her hangi bir çayda icmiyorum
arkadaslarım kadın hastalıkları için içiyordu onun suyunu kisleri söküyormus sanırım amagöğüs için hiç duymamıstım kokmuyormusun peki canım yaKızlar bu arada size bi yöntem söyliyim bi arkadasimin arkadasi yapmis ise yaramis 2 3 adet soganı bütün bi şekilde suda haşlayıp 10 15 gün yiyip büyütmüş göguslerini hemde baya ben denedim 10 güne yakın. bi şişme olmuştu ama hakketen işkence gibiydi son gün yediklerimden de etkilenip kustum ve 2 gün düzelemedim biraktim bende aklınızda bi bulunsun :/
Haşlanmış oldugu için koku hiç olmuyo ama tadı iğrençarkadaslarım kadın hastalıkları için içiyordu onun suyunu kisleri söküyormus sanırım amagöğüs için hiç duymamıstım kokmuyormusun peki canım ya
Geldi hayatim cok sagollcanım telkini gönderdim
rica ederim canım inşallah hep beraber hayal ettiğimiz göğüsleresahip oluruz .. ben birazdan bir bardak adaçayı rezene içicem :*Geldi hayatim cok sagoll
çörek otuna dikkat et ama canım duyduguma göre tok yiyince kilo aldırıyormus aç yiyince kilo verdiyormus
Kızlar bu arada size bi yöntem söyliyim bi arkadasimin arkadasi yapmis ise yaramis 2 3 adet soganı bütün bi şekilde suda haşlayıp 10 15 gün yiyip büyütmüş göguslerini hemde baya ben denedim 10 güne yakın. bi şişme olmuştu ama hakketen işkence gibiydi son gün yediklerimden de etkilenip kustum ve 2 gün düzelemedim biraktim bende aklınızda bi bulunsun :/
Bakıyorumda ilk günden bırakmısız :) bugün hayal ettiğim göğüslere ulaşmak için bir kupa rezene adacayı içtim .... Biliyorum bu sayıyı artırmam lazım