- 25 Mayıs 2016
- 38
- 13
- 8
- 27
- Konu Sahibi mysteryblabla
-
tatlım bende telkin dosyası var istersen sana gönderebilirim...Cogu yerde ucretli ve pek inanip da uygulayan kisi olmadığından sanirim bilindim degil ve istek bilincaltina ogretildigi icin herkes cesaret edemiyor sanirim ben denemek istiyoruuumm fakat bulamiyoruumm.
Merhaba canım sana e posta adresimi yazsam bana da yollayabilirmisintatlım bende telkin dosyası var istersen sana gönderebilirim...
BEn düzenli kullanmadım 3 set halinde aralıksız 21 gün boyunca minimum8 saat dinlemek gerekiyormuş 21 gün sonunda bir hafta ara verip tekrar baslamak gerekliymiş ... ama ben bi kaç gün heves edip yaptım sonrası yok yani....
Hatta baska bir konuya da yazmstım o gece yarısı heyecanla hemen telkini dinlerken birden omuzlarımdan göğüslerime dogru bir agrı hıssettim içimden damar çekiliyor gibiydi elimi göğüs tahtama attım şişmişti canım acıyordu bi anda panik yaptım kulaklıgı cıkardım teli elime alıp bizim göğüsle ilgili yazıstıgımız baska bir form var oaraya yazdım...Psikolojikmiydi yoksa devam etsem etkisini görürmüydüm bilmiyorum ama devam edemedim...
canım bilgisayarımda duruyor. aç deyince uzantılar cıkıyor media playerla çalıstırıyorum benPembekadife sen bu dosyayı hangi uzantida dinleniştin canım açılmıyor mp3 olarak değil çünkü :)
mail adresini yazarsan atarım cnmBana da atarmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?