Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri göğüs büyütme garantili kızlaar teklin ile göğüs büyütme

Denedin mi bunu canım

merhaba kızlar tatil bitti ve istediğiniz telkinle geldim isteyen arkadaşlara maillerine gönderdim ..... telkin içeriğini soran arkadaslar vardı ..... bende telkin olmasına ragmen düzenli dinleyici değilim kızlar o yüzden etkisini bilmiyorum..lütfen düzenli kullananlar benide bilgilendirsin..

Telkin Metni

* Bir şeyler oluyor.

* Zihnim göğüslerimi istediğim ölçüde büyütüyor.

* Ulaşılabilir tüm büyüme hormonları, ölçüsünü büyütmek için gögslerime yönleniyor.

* Tüm erişilebilir gıdalar gögüslerime yönleniyor.

* Gögüslerimin sağlığı, canlılığı ve boyutu artıyor.

* Ölçüsünü artırmak ve daha büyük ve dolgun kalması için göğüslerime doğru kan akışı artıyor.

* Zihnimin sonsuz gücünü, göğüslerimin boyutunu artırmak için kullanıyorum.

* Göğüs ölçüm hakkında kendinime güvenim artıyor.

* Göğüslerim muazzam bir ölçüdeler ve oldukça dolgunlar.

* Göğüs ölçümden memnunum.

* Beni geri tutan tüm zihinsel kalıpları, sınırlayıcı inançları ve negatif düşünceleri gideriyorum.

* Daha dolgun, büyük, canlı ve de saglıklı goguslere sahıbım..

* Şükürler olsun.. Teşekkür ederim...

Benim bugün 2.günün basliycam birazdan dinlemeye subliminal mesajlara inanıyorum diğer sayfadan takip ettim sonuç alanda baya var galiba .deneyimlerini yazarım su an bi agri sizi yok ama regl donemindeyimo yüzden de olabilir hemen başlamak istedim .bakalim neler olucak .yağlardan daha mantıklı bence beyin gücü onemli:)

Peki canım 5 günde hiç agri sizi bu gelişme olmadı bazı kişilerin ilk hafta civima falan olmuş çünkü .sende basla bence zaten tatil bayram falan hepsi bitti benim için tam vakti su an :)

Peki canım 5 günde hiç agri sizi bu gelişme olmadı bazı kişilerin ilk hafta civima falan olmuş çünkü .sende basla bence zaten tatil bayram falan hepsi bitti benim için tam vakti su an :)
ben kullanırken daha önce burayada yazmıstım bi gece yarısı müzik kulagımdayken boynumdan göğüslerime dogru bi sızı hisssettim sanki damarlarım şişti kasıldı yanma kasıntı hissettim panikleyip çıkardım kulaklıgı sonrada devam edtmedim :)

Keşke devam etseydin herkeste öyle belirtiler olmuş galiba bende daha bişey yok bakalim .bide kimyonve çörekotunun etkisini duydum onlarida sabah aksam yogurtla karistirip yemeyi düşünüyorum bu yandan hemde protein olur bakalim neler olucal:)

boyun kilon ve göğüs ölçün ayrıca yaşın kaç canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…