- 25 Mayıs 2016
- 38
- 13
- 26
-
- Konu Sahibi mysteryblabla
Peki telkin in icerigini biliyor musunuz ? Merak ettim de :)Bu arada kullanan arkadaslar sonuc var mı
Rica ederim. Uygularsaniz daha sonra bizi de bilgilendirirseniz cok sevinirim :))Geldi canım çok çok teşekkür ederim
Denedin mi bunu canımKizlar eksi konuslarda telkin ile meme buyutme konusu vardı ve her bahseden de ise yaradigini söylemiş fakat linke tikladigimda acilmiyordu.Dosya silindiği içindor diye düşündüm ben de. Telkin ile göğüs büyütme hakkunda bilgisi olan varsa lütfen paylasabilir misiniz malum yaz ayindayiz birçok kişinin derdi bu.
Ben daha dun basladim ama arastirdim ise yarayacagini düşünüyorum suanlik:))Denedin mi bunu canım
Bana da sayfadan bi arkadaş atri sagolsun. Ben de onu atiyorum isteyenlere
nedense hiç düzenli dinleyemiyorum kıştan beri elimde var mp3 ama en fazla 5 gün dinledim sonrası gelmedi.Haberleri yazarım canım .Sen yapiyo musun canım yada daha önce denedinmi:)
ben kullanırken daha önce burayada yazmıstım bi gece yarısı müzik kulagımdayken boynumdan göğüslerime dogru bi sızı hisssettim sanki damarlarım şişti kasıldı yanma kasıntı hissettim panikleyip çıkardım kulaklıgı sonrada devam edtmedim :)Peki canım 5 günde hiç agri sizi bu gelişme olmadı bazı kişilerin ilk hafta civima falan olmuş çünkü .sende basla bence zaten tatil bayram falan hepsi bitti benim için tam vakti su an :)
ben kullanırken daha önce burayada yazmıstım bi gece yarısı müzik kulagımdayken boynumdan göğüslerime dogru bi sızı hisssettim sanki damarlarım şişti kasıldı yanma kasıntı hissettim panikleyip çıkardım kulaklıgı sonrada devam edtmedim :)
boyun kilon ve göğüs ölçün ayrıca yaşın kaç canımKeşke devam etseydin herkeste öyle belirtiler olmuş galiba bende daha bişey yok bakalim .bide kimyonve çörekotunun etkisini duydum onlarida sabah aksam yogurtla karistirip yemeyi düşünüyorum bu yandan hemde protein olur bakalim neler olucal:)