gögüs büyütme estetiği sonrası süreç LÜTFEN YARDIMMMMMM

merhaba nefes daralması dediğiniz amelıyat sonrası psıkolojik mı oluyor yoksa gercekten jnefes alınmasını engelleyen bir durum mu ortaya cıkıyor

Benim narkozdan degil 6 gun sonrasinda bile nefes alirken slikonlarin hissettirdigi agridan kesik nefes aliyordum. Yani deriiinnce ic cekemeyip gogsunu kabartamadigini dusun. Ama gecici tabiki 18.gunum her biseyi yapiyorum artik cok sukur.

Benim narkozdan degil 6 gun sonrasinda bile nefes alirken slikonlarin hissettirdigi agridan kesik nefes aliyordum. Yani deriiinnce ic cekemeyip gogsunu kabartamadigini dusun. Ama gecici tabiki 18.gunum her biseyi yapiyorum artik cok sukur.

çok gecmis olsun peki tamamen nefes alamamak nefessiz kalmak gibi bir durum ortaya çıkabılır mı boyle bır ıhtımal var mı

çok gecmis olsun peki tamamen nefes alamamak nefessiz kalmak gibi bir durum ortaya çıkabılır mı boyle bır ıhtımal var mı

Tamamen neffessiz kalinmaz canim birde ameliyat olduktan sonra ilk zamanlar normal dururken nefes skintisi yok sadece konusurken kesik kesik konusmustum ben kendimi zorlamadim ilk iki gunden sonra skinti kalmiyor

Durumu güzel ifade etmissiniz ben ameliyat sonrasi sesim incecik cikiyordu zamanla normale döndü

artık iyice korkmaya başladım.uzun zamandr düşünüorum ama cesaret edemiorum.üstelik çalışıorumda.bir hafta iyileşmek için yeterli bir süremi:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…