ytagında yatma canım ben salonda ikili koltukta yattım bi hafta kenarları yumuşak hemde yastık koydum. hafif eğimle yaslandım kafamıda koltugun yaslanacak yerine dayayarak uyudum. ve 27 gün oldu hala salonda ytıyorum. ama daha yatay şekilde. eşimden korkuyorum vurur filan diye
ben şimdi yatıyorum canım sbah yazarım sorun olursa çekinme sor herşeyi
tamam çok çok çok teşekür ederim daha soracagım çok şey olucak sanırım ıyı uykularr
denicem umarım olur dediğin gibi çok sağolsom bişey daha yataktan kalkmanın püs noktası var mı çünkü ciddi şekilde dikişler patladı silikon fırladı gıbı hissediyorum kalktıktan ılk 5 sn. sonra :18:
Benimde 18. Günüm bugün ilk hafta çok zor geçti doğru düzgün uyuyamadım. Hep 3-4 saatlik uyku en fazla. Bazen yere oturup kafamı koltuğa koyuyordum( ama geçiyor bol bol film izle şu bir kaç günü geçirmeye çalış.
şuan 18. günün peki şimdi nasılsın annemle kardeşim 9 gun sonra tatıle gıdıcek ozaman kdr kendım kalkmaya alışırmıyım
ytagında yatma canım ben salonda ikili koltukta yattım bi hafta kenarları yumuşak hemde yastık koydum. hafif eğimle yaslandım kafamıda koltugun yaslanacak yerine dayayarak uyudum. ve 27 gün oldu hala salonda ytıyorum. ama daha yatay şekilde. eşimden korkuyorum vurur filan diye
ben şimdi yatıyorum canım sbah yazarım sorun olursa çekinme sor herşeyi
Benim annem 12 gün yanımda kaldı. Şimdi yalnız yaşıyorum kendi işimi kendim yapıyorum hatta bugün ufak ufak temizlik bile yaptım. Artık sabahları daha rahat uyanıyorum. Biraz sabret emin ol gittikçe iyileşeceksin.
bende aynı şeyi düşünmüştüm . ama çok kolay oldu gerçekten hiç korkma. oruç tutamıyorsun sanırım. sbah kahvaltını yap zaten harekete geçerler hemen bi kuvvet hallet şu işi
Canım tuvalete çıkmak istiyorsan sabah kalkar kalkmaz bir kupa çay iç, benim öyle anında harekete geçiyor bağırsaklar..
Adam isyan bayrağını çekecek yakında gibi..
dün gece senden aldıgım gazla bugun o işi hallettim çok çok çok teşekkür ederimmm
normal canım 6. gün filan kalkmaların kolaylaşıcak. nesef daralmasıda azalıcak.
evet canım özellikle ilk 3 gün çok agrıyor ama yine olsa yine yaptırırımacısı ağrısı çok mu ki yaa ayyyhh iatiyorum ama korkuyorum....
acısı ağrısı çok mu ki yaa ayyyhh iatiyorum ama korkuyorum....
merhaba kızlar acil şekilde yardımınıza ihtiyacım var meme büyütme amelıyatı olalı 3 gun oldu hala aşırı sancım var özellikle sol gögüsüm dayanılmıcak şekilde yataktan bırısının destegı olmadıkça kalkamıyorum kalksam bıle anında nefesım kesılıyo bana bı yardım edın bu normal mı sizin süreciniz nasıl geçti
hic korma, ben 4. gun ise baslamak zorunda oldugum icin cok korktum. Hep burdan okudum moral aldim ve ne dedilerse oldu. Hatta tek gogsun hep daha cok agrir dedikleri bile oldu. Ameliyatta diren takarlarsa 2 gun bisey batiyor gibi. ama 3.gun ben disari cikmak istryecek kadar iyiydim, sonra kas agrilarim basladi. onlar da 3 gun devam etti. ise basladim 10.gunum hic biseyim yok benim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Surec cok normal.. Benim de sol gogusum daha cok agri yapmisti. Ama gun gectikce agrilarin hafifleyecek. Bu acidan dolayi cok pisman hissediyorsundur kendini ama goguslerin sekilldndiginde cektigin acinin her zerresind degecek.. Gecmis olsun..
hic korma, ben 4. gun ise baslamak zorunda oldugum icin cok korktum. Hep burdan okudum moral aldim ve ne dedilerse oldu. Hatta tek gogsun hep daha cok agrir dedikleri bile oldu. Ameliyatta diren takarlarsa 2 gun bisey batiyor gibi. ama 3.gun ben disari cikmak istryecek kadar iyiydim, sonra kas agrilarim basladi. onlar da 3 gun devam etti. ise basladim 10.gunum hic biseyim yok benim.
merhaba nefes daralması dediğiniz amelıyat sonrası psıkolojik mı oluyor yoksa gercekten jnefes alınmasını engelleyen bir durum mu ortaya cıkıyor
Narkoz sonrası ciğerlerde bu tür bir problem ortaya çıkar, sadece bu ameliyatta değil narkoz aldığınız her durumda olan bir şey bu.. Öksürük de yapabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?