gögüs büyütme estetiği sonrası süreç LÜTFEN YARDIMMMMMM

Benimde 18. Günüm bugün ilk hafta çok zor geçti doğru düzgün uyuyamadım. Hep 3-4 saatlik uyku en fazla. Bazen yere oturup kafamı koltuğa koyuyordum ( ama geçiyor bol bol film izle şu bir kaç günü geçirmeye çalış.

şuan 18. günün peki şimdi nasılsın annemle kardeşim 9 gun sonra tatıle gıdıcek ozaman kdr kendım kalkmaya alışırmıyım

şuan 18. günün peki şimdi nasılsın annemle kardeşim 9 gun sonra tatıle gıdıcek ozaman kdr kendım kalkmaya alışırmıyım

Benim annem 12 gün yanımda kaldı. Şimdi yalnız yaşıyorum kendi işimi kendim yapıyorum hatta bugün ufak ufak temizlik bile yaptım. Artık sabahları daha rahat uyanıyorum. Biraz sabret emin ol gittikçe iyileşeceksin.

Canım tuvalete çıkmak istiyorsan sabah kalkar kalkmaz bir kupa çay iç, benim öyle anında harekete geçiyor bağırsaklar..

Adam isyan bayrağını çekecek yakında gibi..

Son düzenleme:
bende aynı şeyi düşünmüştüm . ama çok kolay oldu gerçekten hiç korkma. oruç tutamıyorsun sanırım. sbah kahvaltını yap zaten harekete geçerler hemen bi kuvvet hallet şu işi

dün gece senden aldıgım gazla bugun o işi hallettim çok çok çok teşekkür ederimmm

Daha 3 gün olmuş. Çok normal. 1 haftaya kadar geçer. Hayırlı olsun

acısı ağrısı çok mu ki yaa ayyyhh iatiyorum ama korkuyorum....

hic korma, ben 4. gun ise baslamak zorunda oldugum icin cok korktum. Hep burdan okudum moral aldim ve ne dedilerse oldu. Hatta tek gogsun hep daha cok agrir dedikleri bile oldu. Ameliyatta diren takarlarsa 2 gun bisey batiyor gibi. ama 3.gun ben disari cikmak istryecek kadar iyiydim, sonra kas agrilarim basladi. onlar da 3 gun devam etti. ise basladim 10.gunum hic biseyim yok benim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Surec cok normal.. Benim de sol gogusum daha cok agri yapmisti. Ama gun gectikce agrilarin hafifleyecek. Bu acidan dolayi cok pisman hissediyorsundur kendini ama goguslerin sekilldndiginde cektigin acinin her zerresind degecek.. Gecmis olsun..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bugun benımde 11. gunum bıttı haklısın aynı dedıgınız gıbı oldu şuan bende çok çok ıyıyım hersey yolunda sadece sol gogusum dıgerıne gore bıraz daha şiş okadar :)

şuan herşey normal teşekkür ederimmm

merhaba nefes daralması dediğiniz amelıyat sonrası psıkolojik mı oluyor yoksa gercekten jnefes alınmasını engelleyen bir durum mu ortaya cıkıyor

merhaba nefes daralması dediğiniz amelıyat sonrası psıkolojik mı oluyor yoksa gercekten jnefes alınmasını engelleyen bir durum mu ortaya cıkıyor

Narkoz sonrası ciğerlerde bu tür bir problem ortaya çıkar, sadece bu ameliyatta değil narkoz aldığınız her durumda olan bir şey bu.. Öksürük de yapabilir.

Arkadaşlar naçizane tavsiyem...Göğüsleriniz tahta gibi olmadıkça ya da emzirmeyle vs. sarkmadıkça yaptırmayın göğüslerinizi zaten hepsi belli oluyor..Bu arada bombastik bir görünümle çok dekolteyle hiç zarif olunmuyor, hiç sportif görünmüyor ve bir iki kilo alsanız göğüsler ağzınıza değecek gibi görünüyor....Bebek emzirecekler hiç yaptırmasın zaten.Asıl amaç göğüs büyütmek değil, göğüs şekillendirmek olmalı....Göğsü büyütüyorlar kadınla alakası yok,kadın minnacık göğüs onun iki katı, göğüsler ön planda oluyor sadece ve büyük göğüs daha yaşlı gösteriyor atletik olmaktan uzaklaşıyorsunuz..70 cup göğsünüz olsun ama zayıf olun göğsünüz şekilli olsun çok çok daha güzel...Bir gece elbisesini giydiğinizde büyük göğüs ordan burdan pörtler,siz şekilli zannedersiniz oysa sadece demode,domestik bir görünüme girersiniz...Boyutlarla çok oynamadan (çok küçük tahta gibi değilse) sadece şekillendirme ve düzeltme ameliyatı yaptırın.....Geçmiş olsun....

Narkoz sonrası ciğerlerde bu tür bir problem ortaya çıkar, sadece bu ameliyatta değil narkoz aldığınız her durumda olan bir şey bu.. Öksürük de yapabilir.

anladım tesekkur ederim ben narkoz değil silikonun etsıkı sandım alakasını anlayamadımda acaba dedm silikonlar mı nefes almayı engellıyor ilk bir hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…