merhaba kızlar acil şekilde yardımınıza ihtiyacım var meme büyütme amelıyatı olalı 3 gun oldu hala aşırı sancım var özellikle sol gögüsüm dayanılmıcak şekilde yataktan bırısının destegı olmadıkça kalkamıyorum kalksam bıle anında nefesım kesılıyo bana bı yardım edın bu normal mı sizin süreciniz nasıl geçti
umarım dedığin gibi olur okadar çok canım yanıyor kı keske yaptırmasaydım dıyorumnormal canım 6. gün filan kalkmaların kolaylaşıcak. nesef daralmasıda azalıcak.
böyle okuduğum zaman korkmaya başlıyorum ya, ben bi de sınava hazırlanıyorum, sınavı etkilemesini istemem. Sen şu halinle eline test kitabı alıp test çözebilecek durumdasın acaba?
böyle okuduğum zaman korkmaya başlıyorum ya, ben bi de sınava hazırlanıyorum, sınavı etkilemesini istemem. Sen şu halinle eline test kitabı alıp test çözebilecek durumdasın acaba?
evet çözebilirim sanırım ama agrıdan nekdr konsantre olurum onu pek bılmıyorum :/
umarım dedığin gibi olur okadar çok canım yanıyor kı keske yaptırmasaydım dıyorumpeki tuvalete çıkamıyorum bunu nasıl çözebilirim gögüsümün sancısı yetmıyo bıde karın agrısı çekiyorum
test çözülür tabiki. ama kitapı biraz yüksek bi raftan almak zor kollar kalkmıyo ilk bi hafta
korkudanmı çıkamıyorsun ıkınamam diye yoksa eskiden gelen kabızlıkmı var
Bu kötü işte yaa. Bi hafta yatakta mı kalıcaz
dikişlere bişey olur diye ıkınamıyorum cır cır olmaya çalıştım kayısı suyu,kayısı,çikolata üstüne bol bol su içtim yok yok olmuyo
Bu kötü işte yaa. Bi hafta yatakta mı kalıcaz
yok yok bişey olmuyo sen ıkın güzelce yoksa daha ktü olur. bende çok korkmuştum ilk başta ama kolay oldu çok sevinmiştim. alaturkamı deniyodu yerdeki tuvalete ona otur.
lağma fln mı yapsam emın dglm hala yapabılıcegımden
bende aynı şeyi düşünmüştüm . ama çok kolay oldu gerçekten hiç korkma. oruç tutamıyorsun sanırım. sbah kahvaltını yap zaten harekete geçerler hemen bi kuvvet hallet şu işi
denicem umarım olur dediğin gibi çok sağolsom bişey daha yataktan kalkmanın püs noktası var mı çünkü ciddi şekilde dikişler patladı silikon fırladı gıbı hissediyorum kalktıktan ılk 5 sn. sonra :18:
denicem umarım olur dediğin gibi çok sağolsom bişey daha yataktan kalkmanın püs noktası var mı çünkü ciddi şekilde dikişler patladı silikon fırladı gıbı hissediyorum kalktıktan ılk 5 sn. sonra :18:[/QUOTE
bacaklarımın üst kısmından yani. bi elim bi bacagımı öbür elim öbür bacagımı tutarak
denicem umarım olur dediğin gibi çok sağolsom bişey daha yataktan kalkmanın püs noktası var mı çünkü ciddi şekilde dikişler patladı silikon fırladı gıbı hissediyorum kalktıktan ılk 5 sn. sonra :18:[/QUOTE
bacaklarımın üst kısmından yani. bi elim bi bacagımı öbür elim öbür bacagımı tutarak
heh işte ben onu yaparak sadece yatabılıyorum ama kalkarken annem boynumdan ılerı dogru ıteklıyo ben oyle kalkıyorum :/ uykusuzluktan ölüyorum ama gidip yatamıyorum korkudan
heh işte ben onu yaparak sadece yatabılıyorum ama kalkarken annem boynumdan ılerı dogru ıteklıyo ben oyle kalkıyorum :/ uykusuzluktan ölüyorum ama gidip yatamıyorum korkudan
ytagında yatma canım ben salonda ikili koltukta yattım bi hafta kenarları yumuşak hemde yastık koydum. hafif eğimle yaslandım kafamıda koltugun yaslanacak yerine dayayarak uyudum. ve 27 gün oldu hala salonda ytıyorum. ama daha yatay şekilde. eşimden korkuyorum vurur filan diye
ben şimdi yatıyorum canım sbah yazarım sorun olursa çekinme sor herşeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?