gögüs büyütme estetiği sonrası süreç LÜTFEN YARDIMMMMMM

efsunn0

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2014
30
0
1
İstanbul
merhaba kızlar acil şekilde yardımınıza ihtiyacım var meme büyütme amelıyatı olalı 3 gun oldu hala aşırı sancım var özellikle sol gögüsüm dayanılmıcak şekilde yataktan bırısının destegı olmadıkça kalkamıyorum kalksam bıle anında nefesım kesılıyo bana bı yardım edın bu normal mı sizin süreciniz nasıl geçti

normal canım 6. gün filan kalkmaların kolaylaşıcak. nesef daralmasıda azalıcak.

böyle okuduğum zaman korkmaya başlıyorum ya, ben bi de sınava hazırlanıyorum, sınavı etkilemesini istemem. Sen şu halinle eline test kitabı alıp test çözebilecek durumdasın acaba?

normal canım 6. gün filan kalkmaların kolaylaşıcak. nesef daralmasıda azalıcak.
umarım dedığin gibi olur okadar çok canım yanıyor kı keske yaptırmasaydım dıyorum peki tuvalete çıkamıyorum bunu nasıl çözebilirim gögüsümün sancısı yetmıyo bıde karın agrısı çekiyorum

böyle okuduğum zaman korkmaya başlıyorum ya, ben bi de sınava hazırlanıyorum, sınavı etkilemesini istemem. Sen şu halinle eline test kitabı alıp test çözebilecek durumdasın acaba?

evet çözebilirim sanırım ama agrıdan nekdr konsantre olurum onu pek bılmıyorum :/

test çözülür tabiki. ama kitapı biraz yüksek bi raftan almak zor kollar kalkmıyo ilk bi hafta

korkudanmı çıkamıyorsun ıkınamam diye yoksa eskiden gelen kabızlıkmı var

dikişlere bişey olur diye ıkınamıyorum cır cır olmaya çalıştım kayısı suyu,kayısı,çikolata üstüne bol bol su içtim yok yok olmuyo

yok yok bişey olmuyo sen ıkın güzelce yoksa daha ktü olur. bende çok korkmuştum ilk başta ama kolay oldu çok sevinmiştim. alaturkamı deniyodu yerdeki tuvalete ona otur.

bende aynı şeyi düşünmüştüm . ama çok kolay oldu gerçekten hiç korkma. oruç tutamıyorsun sanırım. sbah kahvaltını yap zaten harekete geçerler hemen bi kuvvet hallet şu işi

denicem umarım olur dediğin gibi çok sağol som bişey daha yataktan kalkmanın püs noktası var mı çünkü ciddi şekilde dikişler patladı silikon fırladı gıbı hissediyorum kalktıktan ılk 5 sn. sonra :18:

canım zaten oturur pozisyonda yatmalısın. biraz eğimli yani. ben eşofmanımdan tutuyordum iki elimle öyle güç alarak kalkıyordum. bakşa türlü kalkamıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…