Göğüs Büyütme Estetiği Ameliyat Yöntemleri Hakkında Bilgi Paylaşım

dün saat akşam 5 buçukta çıktım ameliyattan. 280cc damla protez kullanıldı. Drenlerim henüz çıkarılmadığı için ağrılarım devam ediyor. Ama genel olarak iyiyim. Bikaç güne daha iyi olucam inşallah kızlar..

hadi çok geçmiş olsun, tez zamanda iyileş inşallah. umarım halinden memnunsundur...

Geçmiş olsun canım.Drenler çıkınca çok rahatlayacaksın emin ol O bütün agrıları drenler yapıyor..İncecik borular ama işte.. Dikkat et kendine,kollarını zorlamadan hareket ettirebilirsin.İnşallah herşey istedigin biçimde gelişir.Saglıklı günler diliyorum..

geçmiş olsun. inş istediğin boyutta ve biçimde olur.

arzum, yaprak, aleksus iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. İşin büyük kısmını atlattım sanırım. Biraz daha sabredip tadını çıkarmak kaldı. Her şey için teşekkürler..

gecmıs olsun canım..güle güle kullan.

geçmiş olsun superi inşallah herşey istediğin gibi olmuştur mutluluklar yeni cicilerinle....

kızlar ben 3 aydan geri saymaya başladım ve 6 gün kaldı

zaman zor geçiyor ama geçiyor işte, fazla beklemeden darısı başınıza inşallah.

aaahhh cnm billiyorum 53 gün kaldı falan diye saymalarını benimde o zamanlar 90 falandı heralde.inanması güç valla senin günün geldi bile.benim hala bir ay ım var:)

kızlar ben 3 aydan geri saymaya başladım ve 6 gün kaldı

zaman zor geçiyor ama geçiyor işte, fazla beklemeden darısı başınıza inşallah.

amin cnm bende 4 aydan sayıyodum geçiyo ama dediğin gibi zor geçiyo umarım sende sorunsuz bi ameliyat ve sonrası geçirirsin herşey gönlüne göre olur cnm..

aaahhh cnm billiyorum 53 gün kaldı falan diye saymalarını benimde o zamanlar 90 falandı heralde.inanması güç valla senin günün geldi bile.benim hala bir ay ım var:)

Geçer geçer geçer, bunlarda geçer
Üzme tatlı canını, bunlarda geçer
Neler neler, neler gördük biz
Neler çektik biz,
Ne derlerse desinler
Bunlar da geçer.....

Son düzenleme:

dr.adını paylaşırmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…