amin inşallah.yok hayatım bende önce meme altı istiyodum ama burdaki arkadaşlar ve arzumcum sayesinde kararımı değiştirdim.içime sindi yani.dr da zaten bana meme ucu kesisi yapıcam demişti ben alttan istiyodum kesiyi.his kaybı olmuyo yani her ameliyatta oluyo bu sinirle kesiliyo sonuçta ama zamanla iyileşiyo yeni sinirler oluşuyo yada yenileniyo ve kalıcı his kaybı gibi bişey olmuyo yani.görüşmek üzere..
Canım biliyorsun Haylcihücreler arkadaşımızda meme ucu kesisi ile ameliyat oldu,ve çok mutlu..Emin olki sende çok mutlu olacaksınHis kaybı olayıda dedigimiz gibi.Her yöntemde olan bir risk bu.Kesi ile alakalı degil kesinlikle.Zamanla dokular sinirler kendini yenileyecek,normale dönecek.Doktorunuzun başarısı çok önemli.İnşallah herkesin gönlüne göre bir sonuç olur
Canım biliyorsun Haylcihücreler arkadaşımızda meme ucu kesisi ile ameliyat oldu,ve çok mutlu..Emin olki sende çok mutlu olacaksınHis kaybı olayıda dedigimiz gibi.Her yöntemde olan bir risk bu.Kesi ile alakalı degil kesinlikle.Zamanla dokular sinirler kendini yenileyecek,normale dönecek.Doktorunuzun başarısı çok önemli.İnşallah herkesin gönlüne göre bir sonuç olur
Sen tum arastırmanı bitirip kararını vermissin o zaman boylelikle bizede Allahtan hayırlısını dilemek duser.bende korsemden bir an once kurtulmayı hayal ediyorum.korkarım sıkıntıdan patlıycam.bugun cok daha iyiyim.daha guzel gunler gelicek ins.iyi geceler canım.
herkes için hayırlısı olsun cnm.sen zor olanı atlatmışsın patlama artık:)az sabır bak ne güzel olcak inş.iyi olmana sevindim kendine iyi bak grsz
Canım daha 4. günün az sabırHerşey yoluna girecek,merak etme O seslerin gelmesi çok normal,ödemlerden dolayı kaynaklanıyor.Hepimiz bu evreleri geçirdik tatlım.Bir gögüsün diger gögüse nazaran daha hassas olmasıda gayet normal.Regl döneminiz yaklaşınca ve regl oldugunuz zaman biraz daha sıkıntılı geçecek,hassaslaşacak,panik yok Sakın nefret edipte haksızlık yapma lütfen onlara.Zamanla o kadar çok güzelleşecekki,hayran kalacaksın onlara.Bak sonra üzülürsün bu sözleri söyledigine,söyliyim.. [/QU
Arzumcugum cok tatlısın tesekkur ederim.Ne iyi geldi soylediklerin .Hakikaten hayat paylasınca guzel,la la la .....kendime uzun zamandır bir hayran olma istegim vardı zaten,yenilenme,degisim,gecen zamana ragmen yıllara meydan okuyarak hala guzel,mutlu ve hayat dolu gorunebilmek...Biryerden basladık bakalım,hayırlısı...
Ya canım bugun dikisten biraz kan sızmıs.sanki simdide orası acıyorzorladım sanırım,alısverise cıkmıstım.birsey olurmu ki olabilme ihtimali cok mantıklı gelmesede sana sormak istedim.opuyorum,destegin icin cok tesekkur ederim..
Açıkçası bu yöntemi uyguladığını bildiğim iki doktor var.
Türkiye genelinde illaki başka isimlerde vardır ama İstanbul'da Barış Çakır ve Naci Çelik.
bu doktorlara nasıl ulaşabiliriz peki
Patlamıycammm soz.az once nefes almak icin actım sutyeni baktım sag meme altındaki dikisten yarım tırnak buyuklugunde kan sızmıs.aksam alısveris yaptım biraz.soyundum,giyindim ondanmı oldu acaba.gun icindede hapsurdum birkac kez,zorluyor haliyle.bisey olmaz herhalde degil mi ya,arzum daha iyi bilir sanırım.deneyim coooook onemli.sende kendine iyi bak canım..
Patlamıycammm soz.az once nefes almak icin actım sutyeni baktım sag meme altındaki dikisten yarım tırnak buyuklugunde kan sızmıs.aksam alısveris yaptım biraz.soyundum,giyindim ondanmı oldu acaba.gun icindede hapsurdum birkac kez,zorluyor haliyle.bisey olmaz herhalde degil mi ya,arzum daha iyi bilir sanırım.deneyim coooook onemli.sende kendine iyi bak canım..
ay cnm ya geçmiş olsun zorlama kendini daha erken üzüldüm ama önemli değildir inşallah.arzum en kısa zamanda yanıtlar diye düşünüyorum o daha iyi bilir tabi öpüyorum sağlıkla kal...
Selam kızlar,bende yeni ameliyat oldum bu gun 3. gunum.cok ani bir karar verdim,ve yaptırdım.Bursa'da Mesut Ozcan yaptı ameliyatımı.Dual plan siltex high profile kondu 275 cc.gecirdigim en zor geceydi sanırım,mide bulantımı durduramadık.normalde aynı gun taburcu olmam gerekirken 1 gece kalmak zorunda kaldım.iyiki de kalmısım evde hayatta basa cıkamazdım kendimle.bu gun iş bası yaptım.ilk gece olecegmıı dusunmustum.her gecen dakika daha iyi oluyormus insan.yasayıp goruyorum.korsem inanılmaz sıkıyor,gunde bırkac kez acıp derin nefes alıyorum.cuma gunu ilk kontrol bakalım nasıl gecıcek.
geçmiş olsun raphunzel.bu arada, ikinci geçmiş olsun da gerek sana. kendine dikkat et ilk zamanlar. herkesin iyileşme süreci farklıdır. kan sızıntın olmuş, üzüldüm doğrusu. biraz sabırlı ol, giysiler, sütyenler, bikiniler kaçmıyor ya. hepsi bizi bekliyor, hatta en güzellerinin kumaşları dokunmadı bile. hatta abartayım, bu yaz dokunacak ve yaz sonu gibi satışa sunulacakmış
(benim ameliyatım yazın da...)
Peki yanıtliyim o zaman :)) Canım alışverişe gitmişsin,kendini zorlamışsın giyin çıkar felan az bir kanama olmasına şükret.Başka bir komplikasyon olmaz inşallah..Bahsettigin kadar bir kan gelmesi önemli bir tehlike oluşturmaz,korkma ama dikkat et canım kendine.Kollarını fazla kullanma lütfen
geçmiş olsun raphunzel.bu arada, ikinci geçmiş olsun da gerek sana. kendine dikkat et ilk zamanlar. herkesin iyileşme süreci farklıdır. kan sızıntın olmuş, üzüldüm doğrusu. biraz sabırlı ol, giysiler, sütyenler, bikiniler kaçmıyor ya. hepsi bizi bekliyor, hatta en güzellerinin kumaşları dokunmadı bile. hatta abartayım, bu yaz dokunacak ve yaz sonu gibi satışa sunulacakmış
(benim ameliyatım yazın da...)
yaprak4 tesekkur ederiim..hersey yolundaymıs bu aksam ogrendim.ama dedigin gibi tedbiri elden bırakmamak lazım.bende duydum hepsi buyaz dokunup satısa sunulacakmıs,cok sahane olucak canım..ameliyat tarihini belirledinmi,cokta gece bırakma anca iyilesme sureci falan heba olmasın sonra tatil..ilgin icin tesekkur ederiim canımigorusmek uzere..
:))))cnm arkadaşım en son ben olcam diyodum üzülüyodum,senin ameliyatın bendende sonraymışş.neyse geç olsun güç olmasın demiş atalar:)hayırlısı olsun inş.istediğimiz gibi olur herşey..
Hanımlar cok tesekkur ederim.korkulacak birsey yokmus Allahtan.Doktor kontrolum vardı bugun.herseyin yolunda oldugunu soyledi.pansuman yaptı,sargı bezlerini cıkarıp su gecirmez bantlar taktı.ben abartmısım sanırım, .ve banyo yapabildim bu aksam,ya ne nimetmis yıkanabilmek.sukurler olsun..ve de o korkunc korseden azad edildim,doktora oyle bir dert yandım ki adamcagız penye sporcu sutyenlerinden takabilecegimi soyledii.sonra kendi kendime supheye dustum,doktora aglanmasam belki digeri sıksada takmaya devam et diycekti,sonra dedim adam prof neticede yıllardır bu isi yapıyor sayısız ameliyat yapmıs herhalde sakıncası olsa izin vermezdi degil mi yani.artık yan tarafımada yatabilicem,harika..zira kuyruk sokumum artık acı veriyordu.Netice itibariyle guzel haberler alıp mutlu oldum bugun.bu gecede rahat ve huzurlu bir uyku cekerim artık.oooh supeer.opuyorum sizleri kocaman..
iyi olmana sevindim canım.. kafana takma, hayat daha da renklenecek artık.
tarihim belli. daha çok var ama büyük güne. öğretmen olduğum için yaz olsun istedim. eylüle kadar zamanım olacak. her şeyi düşündüm merak etme.
bence de geç olsun güç olmasın. sonucun içimize sinmesi önemli. doğru doktoru bulduktan sonra, varsın beklemek olsun sıkıntımız, değil mi ama
Evet cnm ya çok haklısın ama sabretmek zor oluyo işte.neyse sonunda bizde kavuşcaz inşallah dimi ama..grşz