Göğüs Büyütme Estetiği Ameliyat Yöntemleri Hakkında Bilgi Paylaşım

doktorun adını paylaşırmısın

Sağolasın canım, heyecanlı değilim ama endişeliyim

Canımcıgımm... Yarın büyük gün hee.. Endişe etme tatlım,böyle olması gayet normal.Hepimiz aynı duyguları yaşadık sonuçta.Ameliyathanede narkozu alıpta güzel güzel uyuyana kadar içinde hep bir endişe olacaktır.Yarın ameliyattan önce doktorun odaya,yanına gelince iyice konuş.Acele etme sakın.Bütün herşeyi konuş ama,kendini iyice ifade et canım.Allahın izniyle herşey çok güzel olacak.Narkozdan ilk uyanınca elini gögüslerine götür ve mutlu bir şekilde uyumaya devam et tatlım Dualarım seninle olacak.Herşey gönlünce olsun arkadaşım..Çok öpüyorum seni...

Canımcım çok sağol. Bu akşam görüşücez doktorumla, sabah aradı telde konuştuk. Akşama şişiricem kafasını, sabaha birşey bırakmak istemiyorum artık. İlk fırsatta da yazıcam foruma. En az bi 10 gün burdayım, kahvemizi de içicez ilerleyen günlerde.

İyi..Çok güzel..Bu akşam uzun uzun konuş o zaman.Yarına sadece çizim yapılır.Rahat ol canım.Allahın izniyle herşey çok güzel olacak.Güzel haberlerini bekliyor olacagız canım..Kahvee..İçeriz tabiki.Buralara kadar geleceksin,tanışmadan dönmek olmaz ama degilmi Sen ne zaman istersen,kendini ne zaman hazır hissedersen bebegim..Sen iyi ol yeterki

kız ne işin var senin burdaaaaaaaaaaaa???cnm benm naptın bittimi herşeyy geçmişşler olsun inşallah çabucak iyileş gözün aydınn

Ahaha, canım benim ameliyatım 1 saat sürdü sürmedi, sabah 10 buçukta normale dönmüştüm ben

kız ne işin var senin burdaaaaaaaaaaaa???cnm benm naptın bittimi herşeyy geçmişşler olsun inşallah çabucak iyileş gözün aydınn

Ahaha, canım benim ameliyatım 1 saat sürdü sürmedi, sabah 10 buçukta normale dönmüştüm ben

ayyy ne güzel ya çok sevindim iyi geçmesine iyi olmana vallahi:)darısı başıma artıııııııııııııııııııııııııık çok geçmiş olsun yeniden kendini yorma çabuk iyileş emi öptmmmm

selam,
ben doktorumla görüştüm meme ucu kesisi ile kas üstü allergan 195 cc yuvarlak protez koyacağını söyledi (ben çok büyük istemiyorum 195 cc den fazlası beni tercihim olmayacak). tek aklıma takılan kas altı daha doğal durmazmı kısmı. ve daha az hissedilmesmi dışardan kas altı. ben kasaltı istiyorum. sen hangi yöntemle yaptırdın ameliyatını o detayları sorucaktım sana. ve resimleri paylaşabilirmisin benimle de diyecektim
selamlar

merhaba,
bende yaptırmak istiyorum bilgi verebilirsen çok sevinirim

,dual plan için ticari bir yöntem diyorlar, bilginiz varmı

teşekkürler paylaşım için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…