Göğüs Büyütme Estetiği Ameliyat Yöntemleri Hakkında Bilgi Paylaşım

ayyyy ağzına sağlık valla aklıma gelmedi oh rahatladım takılır kalırdı aklıma

yaşımı derken valla ben o vücuda 25 den fazla demem hala etkisi altındayım okadar yani
töbe töbee deme öyle mezar falan sen daha iki kere değiştirirsin onları ben değil vücudun öyle diyor

tutmayın leeeyn beniiiii
açılıp saçılmam göstermem lazım ahahaha

arzum sen plastik cerrah filan mısın yoksa.. bende birkaç bişey ekleyeim bu konuya yağ enjeksiyonu yapılan bölgede bir süre sonra normal haline dönebilir. çünükü yağ vücut tarfındna emilir. ayrıca istedğini görünümü elde etmektede zorlanırsın..

Hayır canım.Plastik cerrah felan degilim.Ev hanımıyım
Yag enjeksiyornu yapaılan bölgede kalıcı renk bozuklukları olabilir (mor,sarımtırak yeşil şeklinde) Uyuşukluk görülebilir,meme dokusuna enjekte edilirse ilerisinde bu yaglar yanlış teşhis yapılabilir(memede kitle,kist gibi)Kanser şüphesinden bahsediyorum..Hiçbir şekilde meme dokusuna enjekte edildiginde düzgün bir hat oluşturmaz,çünkü meme büyük bir bölgedir.Genellikle dudak,yanak gibi bölgelerde tercih edilebilir ama çok başarılı,istenilen görünüm vermez ayrıca kalıcılıgı çok düşüktür.Botox en iyisidir bu bölgeler için Başka başkaa... :44:Aklıma gelirse yazarım yine

valla sen bir doktorun yanında iki ay staj görsen ameliyatda yaparsın bu blgilerle..

valla sen bir doktorun yanında iki ay staj görsen ameliyatda yaparsın bu blgilerle..

Ben ameliyatlara girsem profesör olurum..Tüm dünya benim başarılı meme operasyonlarımdan bahseder,artık ünlü ünsüz kim varsa elden geçiririm,paraya para demem...
Yok yok..ben Memetör olarak mutluyum arkadaş,beni bulaştırmayın böyle işlere,ne geregi var şimdi...

arzum kararimi verdim 5.ayda kesin amaliyat oluyorum,ama hala kafamin icinde soru isaretleri,nasil yapsam,hangi silikon daha iyi ,büyüklügü nasil olsun hic bitmiyor kafamin icindeki sorular anlayacagin.ama yine de simdiden mutluyum 5,ayda amaliyat olacagim hissi bile bana iyi gelyior.

Canım,çok mutlu oldum,çok sevindim.Kararın hayırlı ugurlu olsun Kafandaki bu soru işaretleri,tedirginlikleri ameliyatta narkoz alıpta uyuyuncaya kadar yaşayacaksın canım benim.Sen dogru doktoru bulduguna inanıyorsan,kararını verdiysen eger doktor seçiminde hiç endişe etme bence Kendini çok iyi ifade et,anlat,gerisini doktoruna bırak güzelim..Allah yardımcın olsun.Yinede kafana takılan birşey olursa sor,elimizden geldigince yanıtlarız bebegimmm...

sagol canim benim

tutmayın leeeyn beniiiii
açılıp saçılmam göstermem lazım ahahaha

ya ben dayanamıycam böyle yazıyosunuz ağlıcam valla şaka bir yana tabi ama fena gaza getiriyor bu yazdıkların. çarş günü geçince bir hafta daha geçti diyorum cuma gününü beklemeden. son aylardayım bu da bir şeydir....

Son düzenleme:
bende bu yaz sonu ameliyat olucam kısmetse. malesef yaz başında yaptıramıyorum.
ya bişi sorcam kızlar. ben yüz üstü uyumayı severim. silikonlar yüz üstü yatınca bir rahatsızlık veriyormu?
taktırdıktan sonra (pek kıymetli olacaklarından) ben yatamam korkarım yahu :):18:

ameliyattan bir süre sonra oturur vaziyete yakın ve mutlaka sırtüstü yatılmalıymış. zaten kalkma ve doğrulma zor olur mutlaka yardım gerekir. merak etme, forumda çoğu arkadaş zaten yüzüstü yatmaya alışık. hepsi de geçirdi o zor günleri. kişiden kişiye değişir sırtüstü yatmaya hazır olmak fakat ne zaman kişi kendini hazır hissederse ve yattığında rahatsızlık duymazsa o zaman doğru zaman denilir.
doktorunla görüştüğünde bunu da sor. ben edindiğim bilgi kadarıyla anlatmaya çalıştım. ben de yaz ortası olacağım ameliyatımı. benden de bilgi alırsın yazın. bol şans!

az kaldı canım, biliyorum beklerken zaman geçmek bilmiyor ama ben ameliyat olalı 1,5 ay olmuş bile işte
sıra elbet sana da gelecek

sanırım sırtüstü yatmaktan rahatsız olan sadece bir kaç kişi var aramızda. ben ameliyat olalı 1,5 ay oldu, 3. hafta azar azar yatmaya başlamıştım, şu anda normal yüzüstü yatıyorum. tabi rahat edecek şekilde ayarlama yapıyorum yatacak, hoppadanak yatmıyorum hemen öyle yani

canım 15 günden sonra doktorum her şekilde yatabilirsin demişti bana 10. gün kontrolümde..Hiçbir sorun teşkil etmiyor ben yüzüstü yatmayı pek sevmem ama bazen masaj niyetine yatıyorum yüzüstü sevgili oralet söylemişti çok iyi geliyor

bende çok severim hatta öyle uyurum açık söyliyim 11 ay önce ameliyat oldum,korkmadan ancak 6.ayında üstüne yatabildim ama bu arada sırt üstü yatmayada alıştım
merak etme okadar seviyorsunki onları yatmak çok sorun olmuyor

bu mesajı yazarken sarhoşmuydum ne, yüzüstü yerine sırtüstü yazmışım, yatacak ne demek o arada o da ayrı. düzeltemedim de. ama söylemek istediğim anlaşılmıştır herhalde

Canım bende ilk 6 ay yüzüstü yatamayanlardanım..Aslında kişiden kişiye degişebilen bir durum gibi geliyor bu durum.Çünkü farklı farklı yorumlar okuyorum.Yöntem aynıda olsa kimi arkadaşımız daha erken yatmış okudugum kadarıyla.O yüzden durumunuza göre hareket edeceksiniz.İlk aylar yüz üstü yatmaya pekte uygun gelimiyor bana.Meme dışımız ne kadar iyi görünsede sonuçta meme içerisi dikiş dolu oluyor ve iyileşmesi daha geç oluyor.Bir komplikasyon oluşmaması için ilk bir kaç ay yüzüstü yatılmasını tavsiye etmiyorum,kararı siz vereceksiniz tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…