Tanyeli şekerim Tanyeli
benim 10 seneyi geçen bir arkadaşım değiştirdi, eski silikonlarını da aldı, hiç kullanılmamış gibi yepyeni duruyorlar valla. bir diğer arkadaşım da 12. senede doktoruna gitti, kontrollerden sonra doktor şu anda gerek yok arada bir bakarız, ihtiyaç olursa değiştiririz demiş. o da değiştirmedi henüz, 15 sene falan oldu onunkiler. problem olmadıkça kullanmakta sakınca yok sanırım. ben yaşımı da göz önünde bulundurarak belki 1 kere dikleştirme gerekebileceğini düşünüyorum, o zaman da silikon da değişir herhalde. ama dikleştirme gerekmezse silikon da benle mezara artık. tabii hiç sorunsuz kullandığım takdirde o da.
ayyyy ağzına sağlık valla aklıma gelmedioh rahatladım takılır kalırdı aklıma
yaşımı derken valla ben o vücuda 25 den fazla demem hala etkisi altındayım okadar yani
töbe töbee deme öyle mezar falan sen daha iki kere değiştirirsin onlarıben değil vücudun öyle diyor
tutmayın leeeyn beniiiii
açılıp saçılmam göstermem lazım ahahaha
Kendi yag dokusunuzla yapılan meme büyütme ameliyatları kalıcı çözüm degildir.Çünkü yag enjeksiyonundan sonra vücüt enjekte edilen bölgedeki yagı kabul etmiyor,çogu kısmı (yüzdelik olarak biliyordum fakat aklıma gelmiyor şu anda) yok ediyor,vücuttan atıyor.Ayrıca bu işlemin yapılması içinde vücudunuzun bazı bölgelerinde yeterli miktarda fazla yag olması gerekir.Bu yag alma işlemi lipofeeling yöntemidir ve hiçte kolay,acısız bir yöntem degildir,ayrıca yag alınan bölgenin çok iyi,başarılı bir doktor tarafından yapılması gerekirki yoksa o bölgeler çukur,girintiliçıkıntılı,hiçte hoş olmayan bir görüntüde olabilir.Hem çekeceginiz bu kadar acı,hemde kalıcı olmayan bu yöntemi birçok cerrah tercih etmiyor ve önermiyorMeme büyütmede en iyi ve kalıcı yöntem protez silikon ameliyatıdır...
arzum sen plastik cerrah filan mısın yoksa..bende birkaç bişey ekleyeim bu konuya yağ enjeksiyonu yapılan bölgede bir süre sonra normal haline dönebilir. çünükü yağ vücut tarfındna emilir. ayrıca istedğini görünümü elde etmektede zorlanırsın..
valla sen bir doktorun yanında iki ay staj görsen ameliyatda yaparsın bu blgilerle..Hayır canım.Plastik cerrah felan degilim.Ev hanımıyım
Yag enjeksiyornu yapaılan bölgede kalıcı renk bozuklukları olabilir (mor,sarımtırak yeşil şeklinde) Uyuşukluk görülebilir,meme dokusuna enjekte edilirse ilerisinde bu yaglar yanlış teşhis yapılabilir(memede kitle,kist gibi)Kanser şüphesinden bahsediyorum..Hiçbir şekilde meme dokusuna enjekte edildiginde düzgün bir hat oluşturmaz,çünkü meme büyük bir bölgedir.Genellikle dudak,yanak gibi bölgelerde tercih edilebilir ama çok başarılı,istenilen görünüm vermez ayrıca kalıcılıgı çok düşüktür.Botox en iyisidir bu bölgeler içinBaşka başkaa... :44:Aklıma gelirse yazarım yine
valla sen bir doktorun yanında iki ay staj görsen ameliyatda yaparsın bu blgilerle..
Ben ameliyatlara girsem profesör olurum..Tüm dünya benim başarılı meme operasyonlarımdan bahseder,artık ünlü ünsüz kim varsa elden geçiririm,paraya para demem...
Yok yok..ben Memetör olarak mutluyum arkadaş,beni bulaştırmayın böyle işlere,ne geregi var şimdi...
arzum kararimi verdim 5.ayda kesin amaliyat oluyorum,ama hala kafamin icinde soru isaretleri,nasil yapsam,hangi silikon daha iyi ,büyüklügü nasil olsun hic bitmiyor kafamin icindeki sorular anlayacagin.ama yine de simdiden mutluyum 5,ayda amaliyat olacagim hissi bile bana iyi gelyior.
Canım,çok mutlu oldum,çok sevindim.Kararın hayırlı ugurlu olsunKafandaki bu soru işaretleri,tedirginlikleri ameliyatta narkoz alıpta uyuyuncaya kadar yaşayacaksın canım benim.Sen dogru doktoru bulduguna inanıyorsan,kararını verdiysen eger doktor seçiminde hiç endişe etme bence Kendini çok iyi ifade et,anlat,gerisini doktoruna bırak güzelim..Allah yardımcın olsun.Yinede kafana takılan birşey olursa sor,elimizden geldigince yanıtlarız bebegimmm...
tutmayın leeeyn beniiiii
açılıp saçılmam göstermem lazım ahahaha
bende bu yaz sonu ameliyat olucam kısmetse. malesef yaz başında yaptıramıyorum.
ya bişi sorcam kızlar. ben yüz üstü uyumayı severim. silikonlar yüz üstü yatınca bir rahatsızlık veriyormu?
taktırdıktan sonra (pek kıymetli olacaklarından) ben yatamam korkarım yahu :):18:
ya ben dayanamıycam böyle yazıyosunuz ağlıcam vallaşaka bir yana tabi ama fena gaza getiriyor bu yazdıkların. çarş günü geçince bir hafta daha geçti diyorum cuma gününü beklemeden. son aylardayım bu da bir şeydir....
ya bişi sorcam kızlar. ben yüz üstü uyumayı severim. silikonlar yüz üstü yatınca bir rahatsızlık veriyormu?
taktırdıktan sonra (pek kıymetli olacaklarından) ben yatamam korkarım yahu :):18:
sanırım sırtüstü yatmaktan rahatsız olan sadece bir kaç kişi var aramızda. ben ameliyat olalı 1,5 ay oldu, 3. hafta azar azar yatmaya başlamıştım, şu anda normal yüzüstü yatıyorum. tabi rahat edecek şekilde ayarlama yapıyorum yatacak, hoppadanak yatmıyorum hemen öyle yani